NK Široki Brijeg

ljutinar
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ljutinar » 24 maj 2017, 08:14

Argentina je napisao/la:Imam pitanje i nije mi jasno. Zasto se navijaci Sirokog i Zrinjskog ovoliko lizu? Da li na nacionalnoj osnovi ili sportskoj? Dajem primjer i treba svi da se naklone sarajevskom derbiju jer je to pravo sportsko rivalstvo, to je pokazao i ovaj derbi, bez ikakvih stimaljki. Kako npr navijacu Sirokog nije sportska zelja biti najbolji u Hercegovini ili Zrinjskom, kao sto je npr Sarajevu ili Zelji biti zelja najbolji u Sarajevu, a na kraju i u drzavi. Taj dio ne kontam, to je kao da se Rijeka i Hajduk lizu protiv Dinama i kazu, trofeji su u Dalmaciji. Gdje je sportsko rivaltsvo medju svima?

Za informaciju, a vjerujem da treba da je podijelim, klub za koji ja navijam Zeljo, nije nikad niti ce ikada biti nacionalni i nemojte ga svrstavati i gurati nekom narodu. To je sportski nogometni/fudbalski klub svih nacija i konfesija, to pokazuju i igraci koji su nosili njegov dres.

A kazna za Siroki, po ko zna koji put, navijaci koce sve nase klubove. Uzalud trud ljudi iz kluba i oko kluba kad ga navijaca uvijek zakopaju i naprave mu kaznu. Navijaci koji su zvizdali na himnu BiH, pa ne morate je voliti, ali ne razumijem sto je mrzite, zivite u njoj, to je i vasa zemlja, bila godinama i bit ce.

Zakljucak ove smijesne sezone promjene je da se svi trebaju ugledati na sportsko rivalstvo Sarajeva i Zelje.
Hercegovački derbi je za onaj vaš misaona imenica i jedini pravi derbi u državi :bih: :bih:

volimsiroki
Kontakt:

Post Postao/la volimsiroki » 24 maj 2017, 09:56

422 kmečavca na klixu...moj veliki Široki...niko ti nista ne moze...proci ce 7 tekmi pa cemo onda sve nadoknadit
Igraj Široki, ti si najbolji !!

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 24 maj 2017, 09:59

KUP JE NAŠ :bih: :bih: :bih:

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 24 maj 2017, 10:31

Ljudi mi imamo katastrofalno suđenje zadnjih pet godina. Bojim se nakon ovoga da ćemo imati i još gore.
Treba učiniti sve šta možemo da se smjene ovi kriminalci iz saveza
audere est facere!

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 24 maj 2017, 11:09

Sesar: Na Pecari nisam pružio ono što se od mene očekivalo, bio sam bez razloga momak na lošem glasu.

- Ja sam samokritičan i realan. Nisam pružio ono što se od mene očekivalo. Ne treba meno netko reći da sam dobro igrao kad tako nije bilo. Ja to najbolje znam. Od mog dolaska u Široki Brijeg bila su podijeljena mišljenja. Jedni su mi zamjerili što sam igrao za Sarajevo, drugi su mi zamjerili na izlascima s društvom. Bio sam "momak na lošem glasu" iako ne smatram da sam takav. Istina je da volim život, druženja, zabave, ali nikad nisam preskočio trening, na treninzima sam uvijek maksimalno ozbiljno radio, nijedan izgred nisam napravio, nikad nisam izlazio uoči utakmice. (...) Sretan sam zbog osvajanja kupa. Široki Brijeg je moj klub, i bez obzira na to što ću ja sutra negdje drugdje igrati, momcima želim puno uspjeha u idućoj sezoni, želim im da što dulje ostanu u Europi, istaknuo je naš dojučerašnji igrač Ivan Sesar u opširnom razgovoru za današnje Sportske novosti.

FOTO Miljenko Karačić

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 24 maj 2017, 11:16

Jedan napadac iz HNL je u pregovorima s nama
Samo jedno ime

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 24 maj 2017, 11:18

sb1996 je napisao/la:Sesar: Na Pecari nisam pružio ono što se od mene očekivalo, bio sam bez razloga momak na lošem glasu.

- Ja sam samokritičan i realan. Nisam pružio ono što se od mene očekivalo. Ne treba meno netko reći da sam dobro igrao kad tako nije bilo. Ja to najbolje znam. Od mog dolaska u Široki Brijeg bila su podijeljena mišljenja. Jedni su mi zamjerili što sam igrao za Sarajevo, drugi su mi zamjerili na izlascima s društvom. Bio sam "momak na lošem glasu" iako ne smatram da sam takav. Istina je da volim život, druženja, zabave, ali nikad nisam preskočio trening, na treninzima sam uvijek maksimalno ozbiljno radio, nijedan izgred nisam napravio, nikad nisam izlazio uoči utakmice. (...) Sretan sam zbog osvajanja kupa. Široki Brijeg je moj klub, i bez obzira na to što ću ja sutra negdje drugdje igrati, momcima želim puno uspjeha u idućoj sezoni, želim im da što dulje ostanu u Europi, istaknuo je naš dojučerašnji igrač Ivan Sesar u opširnom razgovoru za današnje Sportske novosti.

FOTO Miljenko Karačić
:stop:
Igraj Široki ti si najbolji!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 24 maj 2017, 11:19

penke je napisao/la:Jedan napadac iz HNL je u pregovorima s nama
Moze pp :)
NK Široki Brijeg

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 24 maj 2017, 11:20

penke je napisao/la:Jedan napadac iz HNL je u pregovorima s nama
O kome se radi?

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 24 maj 2017, 11:29

Penke daj pp

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 24 maj 2017, 11:37

Nepoznati počinitelji, ili više njih, uništili su tablu “Grad Široki Brijeg” koja se nalazi na ulazu u područje grada Široki Brijeg, u mjestu Polog.

Vandali su precrtali hrvatski i engleski natpis “Grad Široki Brijeg” kao i natpis “Široki Brijeg – uvijek na 1. mjestu”.

Pri tom su ostavili vlastiti potpis “GB HZ SA” i “HZ 1987”.

“GB” označava navijačku podgrupu “Guiness boys”, dok HZ SA znači “Horde Zla Sarajevo” – navijačka skupina FK Sarajevo. Godina 1987. je godina osnutka ove navijačke skupine.

volimsiroki
Kontakt:

Post Postao/la volimsiroki » 24 maj 2017, 12:12

Koji igrac...daj saljite..nmgu docekat vise..pp ako moze
Igraj Široki, ti si najbolji !!

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 24 maj 2017, 12:20

Može i meni u pp :D
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 24 maj 2017, 12:20

Takodjer i meni pp

Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 24 maj 2017, 12:24

Moze I meni.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 maj 2017, 13:40

KayserSose je napisao/la:Otkad je zabranjeno točit alkohol na stadionu?
Samo kod nas... Sta bi Svabe kazale na ovo :lol:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 maj 2017, 13:42

LoveSB96 je napisao/la:Split se raspada, ima li tamo pojacanja za nas, jos ih Sablic trenirao..
Tesko iskreno, ovo sto vrijedi poput Pesica ili ona dva mlada golmana vjerovatno ce zavrsiti u nekom od ove 4 prve ekipe u HNL-u

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 maj 2017, 13:50

Nisam mislio pisati dok se ovo orgijanje na nasoj temi smiri ali...

Kazna je preteska. Trebamo biti kaznjeni ali 7 utakmica bez gledatelja... Ne znam, ja iskreno ne pamtim da je neko nekad dobio toliko u Europi... Nadam se da ce zalba proci i da ce se smanjit ova kazna...

Sto se tice ovog napadaca, pozdravljam, mogli bi imati brutalno brz napad :D

HRHB

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 24 maj 2017, 13:57

Android je napisao/la:Nisam mislio pisati dok se ovo orgijanje na nasoj temi smiri ali...

Kazna je preteska. Trebamo biti kaznjeni ali 7 utakmica bez gledatelja... Ne znam, ja iskreno ne pamtim da je neko nekad dobio toliko u Europi... Nadam se da ce zalba proci i da ce se smanjit ova kazna...

Ko je taj napadac?

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 24 maj 2017, 14:07

Android je napisao/la:Nisam mislio pisati dok se ovo orgijanje na nasoj temi smiri ali...

Daj daj ga
NK Široki Brijeg

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, kontra i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []