FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 24 maj 2017, 13:13

slika

Bosanskohercegovačka prehrambena industrija Klas d.d. kao dio AS grupacije, podržati će Fudbalski klub Sarajevo u narednom periodu. Klas d.d Sarajevo, s tradicjom dugom od 115 godina, vodeći je bh. proizvođač u mlinsko-pekarskoj djelatnosti, te je među vodećim proizvođačima tjestenine, slastičarskih i konditorskih proizvoda u BiH i regionu. Godišnje Klas proizvodi oko 70.000 tona hrane, a upošljava 900 radnika.

“Klas kontinuirano podržava sport, kvalitetne projekte i različita udruženja, a sve s ciljem našeg doprinosa razvoju društva. Dio našeg prihoda vraćamo u društvenu zajednicu, gdje se svakako ubraja i sport. Podržavamo i druge sportske klubove i kolektive i želimo da budemo uz uspješne timove, što Fudbalski klub Sarajevo svakako jeste. Klub bilježi jedan pozitvan trend, mnogo ulaže u mlade i Sarajevu želimo mnogo sreće na evropskoj sceni ovog ljeta. Drago nam je što smo uz FK Sarajevo, klub bogate tradicije.”, izjavila je Irmela Cero, ispred Klas d.d.

“Uspostavljanjem saradnje sa domaćom kompanijom Klas d.d. Fudbalski klub Sarajevo nastavlja sa realizacijom svojih marketinških ciljeva. Drago nam je što je upravljačka struktura jedne od najvećih kompanija u državi prepoznala svoj interes u saradnji sa našim klubom, te koristim priliku da se zahvalim domaćoj kompaniji, koja je primjer za druge poslovne subjekte, Klas d.d. na ostvarenoj saradnji.”, rekla je Anela Potura, direktorica marketinga FK Sarajevo.

Klas d.d. širom čitave Bosne i Hercegovine zastupljen je sa svojim proizvodima i vjerujemo da ste se do sada i sami uvjerili u kvalitet i ukus proizvoda našeg novog partera. Više informacija o Klas d.d. potražite na www.klas.ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 24 maj 2017, 13:34

Nisam vidio da je neko stavljao ranije...slika

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 maj 2017, 13:41

@SARAJLIJICA, nista to brate jos nije sigurno,ja tipujem na Bosnu Visoko ili Gosk :kafa: :kafa:

Vi sto na Hebiba dizete hajke nabijem vas :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 maj 2017, 13:50

Evropske utakmice brzo dolaze nema puno vremena . kljucno ce biti sta ce uprava uraditi u ovom perioodu od 2 mjeseca . prvo treba odlaske vidjeti onda popuniti ekipu s 3-4 dobra igraca iz lige , cisto sumnjam da cemo moci dovoditi s strane neke igrace a ide i ovo pravilo 4 stranca .

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 24 maj 2017, 13:51

Ne zaboravite da od naredne sezone umjesto 6, broj stranaca se smanjuje na 4. Tako da polovnjaci iz Srbije i Hrvatske tesko mogu dolazit jer su stranci, a vec imamo preko 4...
1946~

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 24 maj 2017, 13:54

Nemam ništa protiv ovog Merajića, ukoliko ne nađemo ništa bolje. Koliko se sjećam bio je standardan kad je Olimpic osvojio Kup. Domaći je igrač, nije star, a Ivetić onda može ostati na defanzivnom veznom.
SARAJEVO

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 maj 2017, 13:57

fico je napisao/la:
Nemam ništa protiv ovog Merajića, ukoliko ne nađemo ništa bolje. Koliko se sjećam bio je standardan kad je Olimpic osvojio Kup. Domaći je igrač, nije star, a Ivetić onda može ostati na defanzivnom veznom.
:kafa: Plus mu je veliki iskustvo igrao je vani. :thumbup:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 24 maj 2017, 14:03

Kad je zrijeb?
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 maj 2017, 14:05

High je napisao/la:Kakvi li će dresovi biti za narednu sezonu? :think: Vistafon je spreman za promociju. :kafa:
kockasto-bijeli
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 maj 2017, 14:06

FrancescoTotti je napisao/la:
High je napisao/la:Kakvi li će dresovi biti za narednu sezonu? :think: Vistafon je spreman za promociju. :kafa:
kockasto-bijeli
Sreca ti je pa HigH ne suje. :lol:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 maj 2017, 14:08

socrates je napisao/la:Kad je zrijeb?
19.6

Spominjali ste Osijek, ni ja ne bih imao nista protiv njih u 2. pretkolu, iako mislim da UEFA nece dozvoliti uopste takvo nesto jer ce nas staviti u onu grupu sa istocnim, eventualno skandinavskim zemljama. I ne slazem se da ne bi imali sanse s njima, pa nisu Dinamo J*** ga, tu je to s nama, u 5 deka vjerovatno, plus bi se moglo otici u Osijek koji je jedan od najljepsih hrvatskih gradova, fino gostovanje bi bilo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 maj 2017, 14:10

bodi123 je napisao/la:
19.6

Spominjali ste Osijek, ni ja ne bih imao nista protiv njih u 2. pretkolu, iako mislim da UEFA nece dozvoliti uopste takvo nesto jer ce nas staviti u onu grupu sa istocnim, eventualno skandinavskim zemljama. I ne slazem se da ne bi imali sanse s njima, pa nisu Dinamo **** ga, tu je to s nama, u 5 deka vjerovatno, plus bi se moglo otici u Osijek koji je jedan od najljepsih hrvatskih gradova, fino gostovanje bi bilo.
kakvi smo sa kohortom :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 maj 2017, 14:10

Mi nebi trebali imati problema sa strancima. Balic sigurno odlazi, tako da ostaju Novakovic i Pavlovic iz prvih 11, te Livak (pitanje da li ce ostati). Saric prema TM ima dvojno, kao i Crnkic (ako ostane). Merajic mi se lajka, sigurno je bolji od Bekica a i domaci je. Ako cemo dovoditi stranca jednog, ja bi volio da to bude https://www.transfermarkt.com/lamine-di ... ieler/4902
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 24 maj 2017, 14:15

belosevic28 je napisao/la:Mi nebi trebali imati problema sa strancima. Balic sigurno odlazi, tako da ostaju Novakovic i Pavlovic iz prvih 11, te Livak (pitanje da li ce ostati). Saric prema TM ima dvojno, kao i Crnkic (ako ostane). Merajic mi se lajka, sigurno je bolji od Bekica a i domaci je. Ako cemo dovoditi stranca jednog, ja bi volio da to bude https://www.transfermarkt.com/lamine-di ... ieler/4902
Dule Hodzic nema isto nase drzavljanstvo, njeg i Sarica sam brojao pod strance, ukoliko nisu, onda dobro stojimo.

Ne treba puno mijenjat, parazite samo otjerat i dovest 2-3 igraca na pozicijama gdje skripimo. Treba i klupu imati, a ne samo 12-13 igraca...
1946~

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 maj 2017, 14:17

FrancescoTotti je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:
19.6

Spominjali ste Osijek, ni ja ne bih imao nista protiv njih u 2. pretkolu, iako mislim da UEFA nece dozvoliti uopste takvo nesto jer ce nas staviti u onu grupu sa istocnim, eventualno skandinavskim zemljama. I ne slazem se da ne bi imali sanse s njima, pa nisu Dinamo **** ga, tu je to s nama, u 5 deka vjerovatno, plus bi se moglo otici u Osijek koji je jedan od najljepsih hrvatskih gradova, fino gostovanje bi bilo.
kakvi smo sa kohortom :D
Kohorta gospodska grupa, sigurno bi nas ugostili na najbolji moguci nacin, pile bi se i pive na obali Drave pred tekmu :njanjanja:

:mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 24 maj 2017, 14:25

Sarajlijica1946 je napisao/la:slika
Jesi to od Anele maznuo sa covera :mrgreen:

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 maj 2017, 14:27

Derdiyok je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:slika
Jesi to od Anele maznuo sa covera :mrgreen:

Nisam zar ima FB? Naletio na zvanicnoj, skinuo sam sve slike golih zena po kuci, ovo je ljepse od toga. Alal mu cufta ko je slikao. :cool:

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 24 maj 2017, 14:30

Sarajlijica1946 je napisao/la:

Nisam zar ima FB? Naletio na zvanicnoj, skinuo sam sve slike golih zena po kuci, ovo je ljepse od toga. Alal mu cufta ko je slikao. :cool:
Ima, ima.
Ajde nek su konacno skinuo sa zida Mariju Serifovic :urnebes:
Sto se tice slike sumnjam na jednog Pabla Pikasa sa pdfa [emoji38]

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], James1987, ŠTA_JE i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []