Logicno bi bilo da on igra zbog nicka, alo je clan druge ekipescudetto89 je napisao/la:@ Pivopija znaci ostajes i jos jedan mi treba , @ arelinho koga bgt mi to imas da ponudis a jos je pitar ?
Mada uvijek moze preci ako zeli.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Logicno bi bilo da on igra zbog nicka, alo je clan druge ekipescudetto89 je napisao/la:@ Pivopija znaci ostajes i jos jedan mi treba , @ arelinho koga bgt mi to imas da ponudis a jos je pitar ?
Ovaj momak @Stephscudetto89 je napisao/la:@ Pivopija znaci ostajes i jos jedan mi treba , @ arelinho koga bgt mi to imas da ponudis a jos je pitar ?
bavarian_bk je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:
Pa tesko sta napraviti dva protiv tri. Ti si kapiten, kako nastavljamo dalje?defender je napisao/la:Tim Premiera se uspavao skroz. 70% pristustva tima, sam bavarian je imao 4 crvena i 12 izostanaka od 18 kola...
Kao kapiten preuzimam odgovornost na sebe...
Zbog obaveza nisam imao vremena pratiti ligu, postao sam prognoze ali ostalo nisam nista pratio.
Pred pocetak nove sezone morat cemo napraviti neke izmjene...
bavarian_bk je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:
Moze steph samo ako ce biti aktivan i redovan u tipovanjuarelinho je napisao/la:Ovaj momak @Stephscudetto89 je napisao/la:@ Pivopija znaci ostajes i jos jedan mi treba , @ arelinho koga bgt mi to imas da ponudis a jos je pitar ?
scudetto89 je napisao/la:Moze steph samo ako ce biti aktivan i redovan u tipovanjuarelinho je napisao/la:Ovaj momak @Stephscudetto89 je napisao/la:@ Pivopija znaci ostajes i jos jedan mi treba , @ arelinho koga bgt mi to imas da ponudis a jos je pitar ?, znaci fali mi jos jedan igrac posto @ Mokes rece da je pivopija igrac neke ekipe hajmo onda ko zeli da igra, a da nema ekipu neka mi se javi
Ne mogu, clan sam druge ekipe, vas samo simpatisem.scudetto89 je napisao/la:@ Pivopija znaci ostajes i jos jedan mi treba , @ arelinho koga bgt mi to imas da ponudis a jos je pitar ?
Znam hvala ti u svakom slucaju, ime ti je glavnoPivopija je napisao/la:Ne mogu, clan sam druge ekipe, vas samo simpatisem.scudetto89 je napisao/la:@ Pivopija znaci ostajes i jos jedan mi treba , @ arelinho koga bgt mi to imas da ponudis a jos je pitar ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Cartman je napisao/la:Treba li nekoj ekipi jedan iskusan igrac?
Ko je ovaj momcic?Belmin6 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Treba li nekoj ekipi jedan iskusan igrac?![]()
![]()
![]()
Ne možeš tako, šta smo se dogovoriliCartman je napisao/la:Treba li nekoj ekipi jedan iskusan igrac?
?legenda reala je napisao/la:Ne možeš tako, šta smo se dogovoriliCartman je napisao/la:Treba li nekoj ekipi jedan iskusan igrac?
Pa da čeka mjesto u Dragonsima, kad dosadi tebi ili LjiljanuKawhi je napisao/la:?legenda reala je napisao/la:Ne možeš tako, šta smo se dogovoriliCartman je napisao/la:Treba li nekoj ekipi jedan iskusan igrac?
Ono da izbacis Kawhia pa da ja uletim? Ne bi ja tako izradio momcinu.legenda reala je napisao/la:Ne možeš tako, šta smo se dogovoriliCartman je napisao/la:Treba li nekoj ekipi jedan iskusan igrac?