Njega je Husref krenuo zadaviti u Turskoj, zbog toga što je izjavio da su u štabu svi koji su igrali u Sarajevu. Galamio je na njeg i govorio da je više on dao Sarajevu od njeg i onda je to na kraju Čala spriječio.MortemHz je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
e stvarnoHigh je napisao/la:
Kakva preciznost u alegoriji. Aferim za onog ko je ovo uradio. Tačno i precizno, u bobu:
Ona, utegnuta i pohotna, spremna se dati svakom, bez stida i obraza, kako je to radila odvajkada, u posljednje vrijeme najviše Koldži i raznim kesedžijama, ulazi u mejhanu, s ciljem da se proda i uliže ovom gospodinu, a on, ponosan i pun časti, prvo ignorira kurtizanu, sijaset puta izlizanu, zatim je šalje gdje i pripada - dolje, gdje takve i pripadaju.
Ime njeno je Željezničar i ona je žrtva, a časni gospodin je Sarajevo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sto ti to treba Bojane.
I slijedece sezone je nas golman. 
boćanjeTobeYarabi je napisao/la:treba se organizovati i otici gledati penzionere kako igraju sah i bodriti ih. napraviti bakljadu i vatromet svaki put kad neko ''pojede'' topa, laufera ili konja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dajte nam onaj kad zeljovca sutnemo u voduDenchiNL je napisao/la:e stvarnoHigh je napisao/la:
Kakva preciznost u alegoriji. Aferim za onog ko je ovo uradio. Tačno i precizno, u bobu:
Ona, utegnuta i pohotna, spremna se dati svakom, bez stida i obraza, kako je to radila odvajkada, u posljednje vrijeme najviše Koldži i raznim kesedžijama, ulazi u mejhanu, s ciljem da se proda i uliže ovom gospodinu, a on, ponosan i pun časti, prvo ignorira kurtizanu, sijaset puta izlizanu, zatim je šalje gdje i pripada - dolje, gdje takve i pripadaju.
Ime njeno je Željezničar i ona je žrtva, a časni gospodin je Sarajevo.![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Haj probaj naci nakon derbija kako slavi Zijo,kaze "Samo je jedan sampion" ,tako nesto. Ja pokusavam naci,ali nigdje..MortemHz je napisao/la:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
To je zato što nije to bio orao nego lešinar, pogledaj malo boljekenanbrajic je napisao/la:Nisam vidio da je neko stavljao ranije...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
A onda je taj lešinar umro i umro je on i nece biti šampion
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
belosevic28
- Kontakt:
Dule nase, Sara dvojno. I ja se slazem. Otjerati par njih, dovesti ciljana pojacanja i tjt.ThrillerHz je napisao/la:Dule Hodzic nema isto nase drzavljanstvo, njeg i Sarica sam brojao pod strance, ukoliko nisu, onda dobro stojimo.belosevic28 je napisao/la:Mi nebi trebali imati problema sa strancima. Balic sigurno odlazi, tako da ostaju Novakovic i Pavlovic iz prvih 11, te Livak (pitanje da li ce ostati). Saric prema TM ima dvojno, kao i Crnkic (ako ostane). Merajic mi se lajka, sigurno je bolji od Bekica a i domaci je. Ako cemo dovoditi stranca jednog, ja bi volio da to bude https://www.transfermarkt.com/lamine-di ... ieler/4902
Ne treba puno mijenjat, parazite samo otjerat i dovest 2-3 igraca na pozicijama gdje skripimo. Treba i klupu imati, a ne samo 12-13 igraca...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Treba Sampras da nam organizuje kondicioneTobeYarabi je napisao/la:yebes srijedu bez utakmice..trebali su nasi orgnizovati neku prijateljsku, predugo je 7 dana bez FKS
Sto si vidio, vidio si. To je to od njega. Zivi bili pa vidjeli.DenchiNL je napisao/la:
Tvoje misljenje. Ima visinu, igru glavom i radi za tim, prima loptu, zadrzava dok ostali pridju, bori se....prvu polusezonu smo na njemu i Crnkicu parazitirali....zabio i u derbiju...krila nisu spicevi i ne treba ih s tim ni uporedjivati niti ocekivati da zabijaju...kreiranje prilika je njihov fah i asistencije(a tu smo baaaaas tanki) da Ahmetovic sam sebi pravi sanse i zabija bio bi 10 miliona....da mu neko od krila doda svaku drugu loptu imao bi jos jedno 10-tak na kontu 100%...ali svi hoce da se proslave...sebicnost u napadu je porazna...
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Da li je tačna ova statistika međusobnih utakmica pseudoradnika i nas?
Broj utakmica: 131
Pobjede: 40
Remiji: 51
Porazi: 40
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jest, izjednačeni smo mi u potpunosti, još mislim da nam je i gol razlika jednaka. A ne pamtim kad se neko odvojio na 2 pobjede razlike xD.High je napisao/la:Da li je tačna ova statistika međusobnih utakmica pseudoradnika i nas?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mi smo dali ukupno 156, a oni 158 golova.skoroalen je napisao/la:Jest, izjednačeni smo mi u potpunosti, još mislim da nam je i gol razlika jednaka. A ne pamtim kad se neko odvojio na 2 pobjede razlike xD.High je napisao/la:Da li je tačna ova statistika međusobnih utakmica pseudoradnika i nas?
- sarajevo46
- Kontakt:
Gol razlika je sada 156:158 u njihovu koristskoroalen je napisao/la:Jest, izjednačeni smo mi u potpunosti, još mislim da nam je i gol razlika jednaka. A ne pamtim kad se neko odvojio na 2 pobjede razlike xD.High je napisao/la:Da li je tačna ova statistika međusobnih utakmica pseudoradnika i nas?
vako smo i Hebiba jednom ispratili...bumo videl...rasavoje je napisao/la:Sto si vidio, vidio si. To je to od njega. Zivi bili pa vidjeli.DenchiNL je napisao/la:
Tvoje misljenje. Ima visinu, igru glavom i radi za tim, prima loptu, zadrzava dok ostali pridju, bori se....prvu polusezonu smo na njemu i Crnkicu parazitirali....zabio i u derbiju...krila nisu spicevi i ne treba ih s tim ni uporedjivati niti ocekivati da zabijaju...kreiranje prilika je njihov fah i asistencije(a tu smo baaaaas tanki) da Ahmetovic sam sebi pravi sanse i zabija bio bi 10 miliona....da mu neko od krila doda svaku drugu loptu imao bi jos jedno 10-tak na kontu 100%...ali svi hoce da se proslave...sebicnost u napadu je porazna...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Denhi de sastavi taj 4-4-2 od ovog kadra. 
Trebao bi neko pogledati ove crnce u Velezu. Skoro svaku utakmicu odigraju extra. Sad gledam kakav je go postigao ovaj Panessa, majstorija, Tita mi.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
- ThrillerHz
- Kontakt:
I ja koliko sam upratio u Velezu ima finih igraca, ali nije sad to neko mjerilo, ipak 1 liga federacije... Mada Sarajevo je kroz historiju najbolje igrace dobijalo od ekipa iz kantonalne lige, u skorije vrijeme Torlak iz Famosa, Suljic iz Butmira... Vjerujte da ima dobrih igraca u ovim nizim ligama, samo nema niko da ih gura.Chlan je napisao/la:Trebao bi neko pogledati ove crnce u Velezu. Skoro svaku utakmicu odigraju extra. Sad gledam kakav je go postigao ovaj Panessa, majstorija, Tita mi.
1946~
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.