IHtijarevic visi u federalci.ThrillerHz je napisao/la:I ja koliko sam upratio u Velezu ima finih igraca, ali nije sad to neko mjerilo, ipak 1 liga federacije... Mada Sarajevo je kroz historiju najbolje igrace dobijalo od ekipa iz kantonalne lige, u skorije vrijeme Torlak iz Famosa, Suljic iz Butmira... Vjerujte da ima dobrih igraca u ovim nizim ligama, samo nema niko da ih gura.Chlan je napisao/la:Trebao bi neko pogledati ove crnce u Velezu. Skoro svaku utakmicu odigraju extra. Sad gledam kakav je go postigao ovaj Panessa, majstorija, Tita mi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sadasnja federralna liga nije nikakva peoruka, tamo ljudi sa stomakom i trunkom znanja su Maradone
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sarajlijica1946 je napisao/la:Denhi de sastavi taj 4-4-2 od ovog kadra.

i željo je bio bahatrasavoje je napisao/la:Bum vidio.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Izgleda cak i mnogo bolje, ali znamo da nema nista od toga. po meni je lakse zatvarati tekmu nego ganjati rezultat, izvedes ovu ekipu i najprostija stvar kad das go ili dva je izvesti napadaca.DenchiNL je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Denhi de sastavi taj 4-4-2 od ovog kadra.
ma merak za transformaciju, izvedeš jednog špica, ubaciš krilo, igraš isto ko sad...pecaš na kontre...Sarajlijica1946 je napisao/la:
Izgleda cak i mnogo bolje, ali znamo da nema nista od toga. po meni je lakse zatvarati tekmu nego ganjati rezultat, izvedes ovu ekipu i najprostija stvar kad das go ili dva je izvesti napadaca.
ubaciš veznog...držiš posjed....ubaciš defanzivca parkiraš bus....šta ti duša hoće
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sad su u modi krila i 4-2-3-1. Forsiraj do iznemoglosti.DenchiNL je napisao/la:ma merak za transformaciju, izvedeš jednog špica, ubaciš krilo, igraš isto ko sad...pecaš na kontre...Sarajlijica1946 je napisao/la:
Izgleda cak i mnogo bolje, ali znamo da nema nista od toga. po meni je lakse zatvarati tekmu nego ganjati rezultat, izvedes ovu ekipu i najprostija stvar kad das go ili dva je izvesti napadaca.
ubaciš veznog...držiš posjed....ubaciš defanzivca parkiraš bus....šta ti duša hoće![]()
a znam jbgSarajlijica1946 je napisao/la:Sad su u modi krila i 4-2-3-1. Forsiraj do iznemoglosti.DenchiNL je napisao/la:ma merak za transformaciju, izvedeš jednog špica, ubaciš krilo, igraš isto ko sad...pecaš na kontre...Sarajlijica1946 je napisao/la:
ubaciš veznog...držiš posjed....ubaciš defanzivca parkiraš bus....šta ti duša hoće![]()
ovako je igrao Inter 2010-te, Wolfsburg šampionski, BiH u kvalama na svjetsko kad smo otišli , holandija s v.gaalom....ugl. zastarjela taktika
mi ćemo polulijevo dok se boje ne rastope
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E cuj polulijevo dok se boje ne rastope.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Haj nađemo se sutra kod mene u 5Sarajlijica1946 je napisao/la:Izgleda cak i mnogo bolje, ali znamo da nema nista od toga. po meni je lakse zatvarati tekmu nego ganjati rezultat, izvedes ovu ekipu i najprostija stvar kad das go ili dva je izvesti napadaca.DenchiNL je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Denhi de sastavi taj 4-4-2 od ovog kadra.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ovaj @High doktor pisane rijeci. Poselami nam Kazaza
rasavoje je napisao/la:Samo bahato.

Sta mislite o Vojvodini u drugom kolu ?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Razbili bi nas ljudi, neozbiljni smo mi za njih.hrn je napisao/la:Sta mislite o Vojvodini u drugom kolu ?
kad god to pomislim sjetim se da je Bilbija igr'o za njih...Sarajlijica1946 je napisao/la:Razbili bi nas ljudi, neozbiljni smo mi za njih.hrn je napisao/la:Sta mislite o Vojvodini u drugom kolu ?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bilbija danasnji ne bih bio u 22 igraca. Jel on iz Vojvodine tad negdje otisao ili je onaj zeljin cupavac.DenchiNL je napisao/la:kad god to pomislim sjetim se da je Bilbija igr'o za njih...Sarajlijica1946 je napisao/la:Razbili bi nas ljudi, neozbiljni smo mi za njih.hrn je napisao/la:Sta mislite o Vojvodini u drugom kolu ?
Jedan Ajax dogura do finala i igra finale Evropa lige s ekipom starom 22 godine u prosjeku. Najmladji igrac na terenu veceras ima 17 g!!!!
Mi se ubismo pricajuci o nekakvim pojacanjima, polovnjacima, povratnicima, otpadcima .....
J..o ti nas.... Nikad mi necemo izac iz ovog sivila s takvim pristupom....
Mi se ubismo pricajuci o nekakvim pojacanjima, polovnjacima, povratnicima, otpadcima .....
Igrali smo i mi finale.....kupa BeiHaaaabadboy je napisao/la:Jedan Ajax dogura do finala i igra finale Evropa lige s ekipom starom 22 godine u prosjeku. Najmladji igrac na terenu veceras ima 17 g!!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta drugo kolo? Ja kontam kako cemo u prvom? 
Sjecate se Hiber-nesto i kise golova birvaktile? Nekako smo se provukli tad. Sad ako ne budemo ozbiljni bili poslije nedjelje, mogla bi patnja biti vec u prvom kolu...
Sjecate se Hiber-nesto i kise golova birvaktile? Nekako smo se provukli tad. Sad ako ne budemo ozbiljni bili poslije nedjelje, mogla bi patnja biti vec u prvom kolu...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], johntravolta123 i 20 gostiju.