FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

SaboBabo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SaboBabo » 24 maj 2017, 21:30

Neandertalac je napisao/la:IdemoPlavi baš puko, definitivno ne znaš šta pišeš. Mussa igrao džaba, ako nisi znao. Čak i nije bio loš vidi se jedan nivo više u odnosu na našu ligu. Uopšte ne čitaš šta pišem već samo bubaš, gledaš kako ćeš hraknut a pojma nemaš niti si upućen kako se pokušavaš predstaviti.

Da nisi Landžin cukica pa nam kost bacaš jer je mržnja evidentna. Umij se malo hladnom vodom.
Izvini drug al Musa je taraba.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 24 maj 2017, 21:33

Skupstina je radi Petrovica radi cega drugog moze biti u ovom trenutku, vjerovatno noga poslije Radnika ukoliko se nemoguca titula ne osvoji.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 24 maj 2017, 21:45

Insideri sute veceras, jos nema vijesti sa te neke sjednice koju su najavili
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 24 maj 2017, 21:49

Ne znam zbog čega je skupština, i da li će Petrović otići, ali znam da ne želim da gledam igru kao ovog proljeća. Želim da vidim bezrezervnu trku, angažovanost i požrtvovanost. Želim da vidim igru i taktiku za gol više. Ne želim da se na Grbavici povlačimo čim zabijemo jedan gol. Želim igru bez kalkulisanja, timsku igru, bez sebičnosti, želim da gledam ekipu sa Željinim "šlifom" po kojem smo godinama i u bivšoj državi bili prepoznatljivi i imali simpatizera širom bivše Yuge. Želim da treneru, ma ko on bio, nabave tu aparaturu za mjerenje pretrčanih kilometara, pa da igrači prestanu sa valajnjem ubleha i navijačima, i trenerima i klubu. Za kraj budući trener mora prihvatiti ovakvu strategiju i time se voditi. Zabranio bi formaciju 4-2-3-1- statutom kluba. Samo napadati, samo naprijed, to dovodi publiku na stadione. I naravno gurati mlade igrače, kako iz naše škole, tako ih kupiti i širom Bone i Hercegovine. Nesvatljivo je da Radnik i Mladost bolje skautira nego mi...i to govori kakav sportski segment imamo...
Evoukratko, nisu vala neke želje, ali mislim da bi više raje imali sa ovakvim pristupom, pa čak i kada ne bi bili plasirani kao zadnjih sedmica kada se bez ikakve igre borimo za titulu...

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 24 maj 2017, 21:55

maldini3 je napisao/la:Insideri sute veceras, jos nema vijesti sa te neke sjednice koju su najavili
Vidis, ta ti nije losa mozda i nema sjednice.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 maj 2017, 21:57

SaboBabo je napisao/la:
Izvini drug al Musa je taraba.
Ne slazemo se ali nikako. Level više u odnosu na naše igrače. Da je neka vrhunska klasa nije ni to, pričam konkretno za našu ligu ali ok ako si ti stekao drugačiji utisak. Svako gleda fudbal na svoj način.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 maj 2017, 22:43

Na sluzbenoj nema informacija o sastanku? Da nije izmisljeno da ce biti?

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 24 maj 2017, 22:46

plavousrcu je napisao/la:Na sluzbenoj nema informacija o sastanku? Da nije izmisljeno da ce biti?
Nebi trebalo da ce bit izmisljeno u 5 je trebala biti, pisalo se na svim portalima, jedino ako se sta nije promjenilo ili sutra da bude neko obavjestenje
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 maj 2017, 22:47

Mah vjerovatno se ceka rezultat protiv Radnika i rasplet situacije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 24 maj 2017, 22:52

Moguce, a mozda sutra izadje.
- Zeljeznicar -

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 24 maj 2017, 23:00

Zenzo je napisao/la:Moguce, a mozda sutra izadje.
Ja neznam za vas al ja jos uvjek nemogu da vjerujem da smo olako prosuli titulu da za to moraju odgovarati strucni stab i igraci, neki od njih treba da se zapitaju dal su vrjedni dresa kojeg nose i imena kakav je Zeljo .. Isto tako smatram da su nasi trebali premisat igrace Slobode pa sta bog da, Neki ce reci i bolje sto nismo je uzeli jer bi odmah ispali u Lp jer jaki protivinci poput Celtica i Ajaxa pa cak Rijeke ili Partizana nebi imali sansi. Jasno je da pred upravom jos dosta posla isticu ugovori mnogim igracima i trebali produzit sa nekolicom znacemo ubrzo, mi smo vec ostali bez Muse koji je posudjen kao i Booce, po meni kako god se zavrsila sezona ne vidim razlog da Slavko ostane na Klupi kao i Cenan
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 24 maj 2017, 23:00

Kakav je trol ovaj Neymar11, nevjerovatno.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 24 maj 2017, 23:03

ludilomozga je napisao/la:Kakav je trol ovaj Neymar11, nevjerovatno.
Ako smatras moje postove trolanjem stavis me na ignor ne citaj to je to :)

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 maj 2017, 23:05

A sada je tu Kerla,Markovic i slicni [emoji26] slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 24 maj 2017, 23:13

LjoZee je napisao/la:A sada je tu Kerla,Markovic i slicni [emoji26] slika
Vidi Enisa ljepotice..

Bio je Kerla i prije, samo nije radio baš ovakve gluposti i nije se forsirao nauštrb uigranog tandema.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Milkaodkokosa
Kontakt:

Post Postao/la Milkaodkokosa » 24 maj 2017, 23:22

Shrek je bio od 16 h do otprilike pola 23 h na grbavici... Nešto mi se cini da ostaje...

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 25 maj 2017, 00:08

Milkaodkokosa je napisao/la:Shrek je bio od 16 h do otprilike pola 23 h na grbavici... Nešto mi se cini da ostaje...
Vala ako ostane nema nam napredka i onda ce ici mijenjanje kad je najgore u sred sezone i onda nista od lige, veliki poraz za upravu ukoliko odluce da ostane.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 25 maj 2017, 00:52

SaboBabo je napisao/la:
Milkaodkokosa je napisao/la:Shrek je bio od 16 h do otprilike pola 23 h na grbavici... Nešto mi se cini da ostaje...
Vala ako ostane nema nam napredka i onda ce ici mijenjanje kad je najgore u sred sezone i onda nista od lige, veliki poraz za upravu ukoliko odluce da ostane.
Sto je najgore svi mi koji smo za to da Slavko ne bude iduce sezone na klupi, koda gledam taj epilog se nece desit , koda gledam da ce ostat na klupi al samo ne vidim ne osnovu cega on treba ostati, Aloo izgubili smo titulu zar nije dovoljan razlog za smjenu ?

Milkaodkokosa
Kontakt:

Post Postao/la Milkaodkokosa » 25 maj 2017, 00:54

SaboBabo je napisao/la:

Ako nema brke, ako nema Odovica... Ko je po tebi bolji od Shreka naseg ? A da ga mozemo platiti ? Meni je licno najveci problem pitarska uprava i pitar Cenan. I sam Miske je rekao nekad da nijedan trener nece imati autonomiju, mislis da se nasem debi niko nije mijesao u posao ?

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 maj 2017, 01:24

Statistika kluba u ligi ove sezone:

- u 6 utakmica u kojim smo gubili tokom meča , samo jednom smo uspjeli izvući se neporaženi na kraju utakmice (2:2 sa Slobodom),a u ostalih 5 nismo nijedan go postigli
- u 21 utakmici u kojoj smo poveli, 17 puta smo trijumfovali na kraju meča i 4 puta remizirali
- u ligi smo zabili 39 pogodaka - 20 desnom nogom, 10 lijevom nogom, 5 glavom i 2 iz penala
- 15 pogodaka smo postigli od 1-45 minute, 1 u 45+, 22 od 46-90 i 1 u 90+
- primili smo 21 pogodak, od toga 5 od 1-45 i 16 od 46-90
- 2 gola su postigli naši defanzivci, 12 veznjaci, 25 napadači
- 11 igrača je ove sezone postiglo golove za nas
- 35 igrača je nastupilo za naš tim ove sezone u ligi

Stavit će ovdje i moj post od neki dan statistika igrača u ligi pa nek stoji skupa sa statistikom kluba u jednom postu:
braco je napisao/la:Naši igrači kroz ligašku statistiku:

- Lendrić najbolji strijelac lige (18 golova u 31 utakmici)
- Kada gledamo ulaske sa klupe, Nikolić je peti najkorisniji igrač lige (2 gola i 1 asistencija)
- Miroslav je asistirao 4 puta Lendriću, dok Zeba Ivanu 3 puta asistirao
- Od 18 golova koje je Lendrić postigao, 13 golova je postigao kući, a 5 u gostima
- Najmlađi igrač kojeg smo koristili ove sezone u ligi je Žerić i to u pobjedi protiv Širokog od 2:0 (u tom trenutku je imao 18 godina i 4 mjeseca),a odmah iza njega je Mujagić u derbiju protiv pitara 1:1 (18 godina i 6 mjeseci)
- Miroslav je treći igrač u ligi po broju odigranih minuta (2686 minuta, propustio 104 minue),a šesti Lendrić (2671 minuta, propustio 119 minuta)
- Naš najmlađi debitant u ligi ove sezone je Muhamed Musa
- Siniša Stevanović je drugi igrač u ligi po broju kartona (11)
- Lendrić je izveo 2 penala u ligi (1 pogodio, a 1 promašio), dok je Križman izveo 1 i pogodio
- Vedran je skinuo 1 od 5 penala koji su izveli naši protivnici (odbranio Mešanoviću, neuspješan protiv Marina Popovića, Zorana Milutinovića, Marka Obradovića i Amera Bekića
- 3 igrača su nosila kapitensku ove sezone: Kosorić, Bekrić, Zeba
- Kjosevski je treći golman u ligi po broju clean sheetova (u 13 od 28 utakmice je uspio sačuvati svoju mrežu)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hrasno15, Pact1921 i 35 gostiju.