NK Zvijezda Gradačac

insider
Moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la insider » 17 avg 2010, 16:10

Usput, zaboravih napisati. Danas sam pio kafu sa Savićem, evo šta kaže za one "sukobe" sa Hamzom na terenu:

"Ja sam, prije svega, profesionalac i ja igram sada za Željezničar. Više ja i Hamzić, niti bilo koji drugi igrač Zvijezde, nismo suigrači, prema tome..."
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 18 avg 2010, 07:15

MinistaR je napisao/la:Usput, zaboravih napisati. Danas sam pio kafu sa Savićem, evo šta kaže za one "sukobe" sa Hamzom na terenu:

"Ja sam, prije svega, profesionalac i ja igram sada za Željezničar. Više ja i Hamzić, niti bilo koji drugi igrač Zvijezde, nismo suigrači, prema tome..."
pa valjda i u Željezničaru igraju profesionalno fudbal a ne Kung-Fu, trebao je igrati nogomet a ne neke borilačke sportove, prema tome...

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 18 avg 2010, 11:05

MinistaR je napisao/la:Usput, zaboravih napisati. Danas sam pio kafu sa Savićem, evo šta kaže za one "sukobe" sa Hamzom na terenu:

imam puno pravo,da ko najveci hinjo,bez ikakvog razloga, slomim mu nogu na pola terena,jer sam ja samo obicni seljacic iz Bijeljine,prema tome...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 18 avg 2010, 11:28

Istog sam mišljenja. Ali, to je već u segmentima (ne)ljudskosti, a ne profesionalizma.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 18 avg 2010, 14:56

ma nabijemo tog savica na kur,ac jer dok je jeo nas hljeb kurcio se po carsiji s sad se on nasao da vraca zvijezdi dugove.ne znam samo zbog cega

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 18 avg 2010, 20:22

doso neki napadac iz sesveta i jedan iz sloge dobojske da vide kaki su
nemoze se nista ocijenit za danas

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 18 avg 2010, 20:29

Pa ovaj što je došao iz Sesveta je porijeklom Nijemac, tj. otac mu nijemac a mati hrvatica. Rođen 1989 godine i nastupao je za omaldinsku reprezentaciju Srbije. Jučer sam pričao sa njegovim menadžerom koji tvrdi da momak je izraziti talenat (samo da ne bude kao onaj naš što hoda po čaršiji) i da je slobodan igrač.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 18 avg 2010, 20:48

Zna li neko kako se taj zove?Ako neko sazna neka napise.
Ako je istina da je igrao za mladu reprezentaciju Srbije to je sigurno dobra referenca jer znamo da je Srbija uvijek bila jaka u omladinskim selekcijama i da nije mogao svako da igra.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 avg 2010, 01:28

marken je napisao/la:Ljudi da li neko zna kada će Zvijezda imati veb sajt na internetu?Živimo u 21.vijeku a još nemate veb sajt šta čekate napravite ga što prije možete.Pozdrav od Markena
Mislim da je Zvijezda imala sajt do pre nekih godinu dana,cak mislim da ga je @Ministar uredjivao ali je prestao da radi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 19 avg 2010, 08:50

znaš kad će sajt biti nikada... prvi ja imam registrovan zmajevi.org i krenuo sam nešto malo al niko care moj neda para za održavanje.. Hosting i domena nisu dzabe . Prema tome imamo pametnijeg posla nego praviti websajt njima :D

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 19 avg 2010, 14:25

zmaj od b. je napisao/la:
zvijezdica je napisao/la:Mislim da će Zvijezda na Grbavici igrati formaciju 4-4-2 i to u sljedećem sastavu:
Hadžiđulbić
Knežević-Jusić-Vasiljević-Moranjkić
Delić-Hamzić-Mašić-Husejnbašić
Nuhanović-Tosunović
Hoćeš se opkladiti u kravu da neće biti ovaj sastav?
Evo mislioče kako sam i očekivao da ti svoj sastav nećeš napisati a za tvoju informaciju umjesto Nuhanovića počeo je Vidović a ostali su svi gore navedeni, a da sam znao na vrijeme da nisu riješeni papiri vjerovatno bi pogodio početni sastav.

Da se osvrnem na utakmicu, kao prvo da čestitam na zasluženoj pobjedi Želje, mi da imamo hrabrijeg da ne kažem boljeg trenera mogli smo do povoljnijeg rezultata. Kada smo fulali dva zicera za očekivati je bilo da izgubimo. Što se tiče igrača Doro veoma loš, do sada sam nekoliko puta pisao da on nije za početni sastav, ostali solidni, a trenera bih pitao kad će Mujo na gol jer je počeo na lijevom a završio na desnom krilu mada ni na jednoj poziciji ne pruža ni 30% od onog što on može, također bih ga pitao zar je to Nikić tako paklen igrač da poslije pet dana u Zvijezdi zaogra i kakva je to taktička zamjena kada gubimo 2:0 on umjesto Muje uvodi Nezića a na klupi dva napadača Vedo (kojeg je zagrijavao od 25 do 85 min.) i Husić.
Sve kada se sabere ovo su naši realni dometi u gostima i ove sezone jer trener ili ne zna ili ne smije da postavi drugačije ekipu.[/quote
Zoki i taktika nula bodeva....nema on blage veze....uvodi onog svog retardiranog djorica...husica....a od omeragica pravi lijevog bocnog....da nije cuo da susic treba jednog :D pa ga kali heheheh igrac koji se najvise laca po terenu je omeragic....on sve igra samo ne svoju poziciju na pripremnim utakmicama ga drzi na beku,onda ga uvodi naprijed....sta mali pored djorica i husica nije zasluzio da bude u vrhu....on i tosunovic bi bili ubitacni....ali eto zokiju bolje ide matematika i fizika nego sastavlanje ekipe i taktike :D
Nk Zvijezda

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 19 avg 2010, 14:29

Bosanski zmaj je napisao/la:Ja mislim da smo mi jaci u odnosu na proslu sezonu 30-40%.U to sam siguran.Sjecate li se mozda prosle sezone kada smo od Rudara primali 3 komada na poluvremenu,kada smo od Veleza primili 5 komada,Travnika,Celika,OLimpika po 4, koga sve ne...Nismo mogli izdrzati ni jednu utakmicu a da u prvih dvadeset minuta neprimimo gola.Sada je situacija daleko drugacija.Treba biti strpljiv sa ovom ekipom doveli smo deset novih igraca,otislo je trinaest,treba vremena da se sve to poslozi.Iz utakmice u utakmicu igrat cemo sve bolje i bolje.Pa evo vidite i sami kako nas je Zeljo dugo lomio,imali smo dvije 10000% sanse kod 0:0, i da smo tu dali golove siguran sam da ne bi izgubili.
A sto se tice trenera,ja mislim da on uopste nije los trener,prosle sezone je imao jako lose igrace,imali smo i sudjenje protiv sebe, pa ipak nas je ostavio u ligi.Jeste da u ovom trenutku po meni ima viska igraca u Zvijezdi koji ako sada u ovoj polusezoni ne pokazu da zasluzuju igrati sigurno odlaze na zimu,prije svega mislim na napadace(Djoric,Husic,Sest).Ta trojica igraca dovedeni su u Zvijezdu da daju golove a ukupno su zabili samo DVA GOLA.Kada bi se njih trojice otarasili i doveli jednog kvalitetnog spica bili bi odlicni.Ovako je sav teret u napadu pao na Tosunovica.I sam Djoric je izgubio kredit kod trenera,nije vise starter a njega je sada ubacio silom prilika jer se povrijedio Tosunovic.
Uglavnom ovom treneru i igracima treba podrska jer oni sigurno imaju kvalitet da naprave rezultat.
eh kad bi Curguz presto forsirat onog svog kosatog i umjesto njega ubacio vedu ne bi sav teret bio na tosunovicu....mali udje odigra 8 min....i stvori stopostotnu sansu....lopta iz snova....jbg
Nk Zvijezda

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 19 avg 2010, 14:36

bondich je napisao/la:kada ce taj vise nuhanovic zaigrat...jedva cekam da ga vidim na tekmi cuo sam da je sila od igraca
ja ga gledo protiv mahmut-mahale i u doboju nije me bas odusevio koliko ga hvale...ali opet vidjet cemo...koliko ih je nahvaljenih doslo ali su brzo i otisli :D
Nk Zvijezda

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 19 avg 2010, 14:39

seven je napisao/la:
zmaj od b. je napisao/la:Mogao bi Edin Šaranović doći u Zvijezdu!!!!!!!!!!!

Što se tiče Nuhanovića jučer je zabio gol ali vjerujte ništa značajno nije odigrao i ono što sam mogao vidjeti radi se o prosječnom igraču koji nema "desnu nogu" uopšte, konkretniji je od Đorića a gol koji je postigao bilo je teže mašiti.
Sloga je bila veoma loša, sa juniorima je takoreći igrala takoda jučerašnji rezultat nije nikakvo mjerilo.
P.S.
Vedo je prvo poluvrijeme odigrao na mjestu beka i lično mislim da će ga ovaj Ćurguz upropastiti!
najznačajnije u fudbalu je zabiti gol sve ostalo je skoro pa nebitno, ne znam šta si gledao ali momak igra odlično i ravnopravno i lijevo i desnom nogom, a inače je dešnjak po prirodi (piše desnom)
ni mene nuhanovic uopste nije odusevio....kao sto si rekao prosjecan igrac....gledao sam ga na turniru u doboju i mahmut mahali nista ocaravajuce.......za vedu imas pravo uopropastava ga itekako......ne da mu da igra njegovu poziciju...dijete je napadac sta pravi beka od njega.....od djore je bolji 100% ....umjesto da rade sa malim oni ga nazadaju...to ti je nas mentalitet
Nk Zvijezda

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 19 avg 2010, 16:26

ado_94 je napisao/la: ni mene nuhanovic uopste nije odusevio....kao sto si rekao prosjecan igrac....gledao sam ga na turniru u doboju i mahmut mahali nista ocaravajuce.......za vedu imas pravo uopropastava ga itekako......ne da mu da igra njegovu poziciju...dijete je napadac sta pravi beka od njega.....od djore je bolji 100% ....umjesto da rade sa malim oni ga nazadaju...to ti je nas mentalitet
Ovo sto ti pises za Nuhanovića.. neznam sta da ti kazem.. jer ako ti je to ado_94, 94. godiste onda mi je sve jasno

http://www.nk-zvijezda-gradacac.webs.com --> cuo sam da uskoro dobiva domen .com al vidicemo
ko sto rekoh ja pravim sajt, bezze nest besplatna verzija al bolje ista neg nista. i ova iznad je takva.

znaci uskoro: http://www.zvijezdagradacac.tk

jbt ovaj marken napravio 80 postova sve pitajuci po temama za websajt :D

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 19 avg 2010, 16:36

theboss_RD07 je napisao/la:
ado_94 je napisao/la: ni mene nuhanovic uopste nije odusevio....kao sto si rekao prosjecan igrac....gledao sam ga na turniru u doboju i mahmut mahali nista ocaravajuce.......za vedu imas pravo uopropastava ga itekako......ne da mu da igra njegovu poziciju...dijete je napadac sta pravi beka od njega.....od djore je bolji 100% ....umjesto da rade sa malim oni ga nazadaju...to ti je nas mentalitet
Ovo sto ti pises za Nuhanovića.. neznam sta da ti kazem.. jer ako ti je to ado_94, 94. godiste onda mi je sve jasno
nije mi to godiste.....zivi bili pa vidjeli......ja sto sam gledao nije bio nesto......samo sam volio da je igrao protiv zelje ma pojeo bi ga onaj njihov bek.....ali eto pred nama je vidjet cemo
Nk Zvijezda

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 19 avg 2010, 19:31

ja sad sa treninga kazu otaj iz doboja nije osto samo je onaj iz sesveta tu

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 19 avg 2010, 19:35

altai je napisao/la:ja sad sa treninga kazu otaj iz doboja nije osto samo je onaj iz sesveta tu
ja sam cuo da taj iz doboja ima 36 godina :o Zoki opet svog igraca doveo hehehhe ako je otiso sretno mu bilo
Nk Zvijezda

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 19 avg 2010, 19:41

jest mu 36 godina tacno

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 19 avg 2010, 22:42

ljudi meni nije jasno.....mislim da smo mi jedini klub koji ne ulaze niti sta pravi sa nasom djecom.......dosta mi je visa prica dosao je ovaj,onaj,uhhhhhhhhhhhhh ovaj je sad dobar.....sta smo opet dobili po meni pravo pojacanje je Vasiljevic.,lik je korektan,Knezevic pa nije los moze on jos bolje,Bedak,Vidovic po meni cisti promasaji,Sest pa gledam ih prije neki dan na prijateljskoj utakmici pa svaku loptu su izgubili,hoce nece....s noge na nogu....pa mali Nuhanovic eto nismo ga imali priliku jos vidjeti,jest vala zabio je gotovo na svakoj prijateljskoj,ali po meni nije nesto,nadam se da grijesim,Tosunovic ne izgleda los samo kada bi imao s kim...lopta se lijepi za njega ali nema tog prodora naprijed........nakon toga trener mi nije jasan....covjek jedno radi na treningu,drugo na utakmici.....nasa djeca su dosla u drugi plan....malog nezica ne ubacuje i onda kao iz vedra neba ga ubaci protiv zelje a uopste ga nije ni uigravao,djoleta je vartio u mahmut mahalu i sada od omeragica pravi lijevog bocnog,mali u juniorima ,kadetima bio prvi strijelac lige,pozvan bio za reprezentaciju gdje je asistiro za dva gola,pa je sa 17g. poceo igrat profesionalno,u 8 utakmica je imao 3 gola i 3 asistencije,on je dva puta srusio zrinjski sam sa klupe.....i sad zoki dodje i pravi od njega lijevog bocnog ako mu ne treba i nema mjesta pored husica i njegovog djorica pa neka ne maltretira malog neka ga stavi na klupu i tribine i rijesen problem....a pored njih ima tu jos nase djece.....ali ne bitno je dovest stranca placat ga godinu ili pola i onda ga sutnut.....
Nk Zvijezda

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.