Ako ode Petrovic ko ce na njegovo mjesto? Brko nece garant...Simo Krunic?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Je l' ovo Sejo gigant Bučan čuči?LjoZee je napisao/la:A sada je tu Kerla,Markovic i slicni [emoji26]
Znaju ovi što tjeraju Petrovića.Merhaba je napisao/la:Ako ode Petrovic ko ce na njegovo mjesto?
Sad sam Landzin, zar nisam Misketov? Buraz za razliku od tebe koji si amarova pudlica ja sam Zeljin, to neka ti bude jasno.Neandertalac je napisao/la:IdemoPlavi baš puko, definitivno ne znaš šta pišeš. Mussa igrao džaba, ako nisi znao. Čak i nije bio loš vidi se jedan nivo više u odnosu na našu ligu. Uopšte ne čitaš šta pišem već samo bubaš, gledaš kako ćeš hraknut a pojma nemaš niti si upućen kako se pokušavaš predstaviti.
Da nisi Landžin cukica pa nam kost bacaš jer je mržnja evidentna. Umij se malo hladnom vodom.
Virtual rece da se streberi ne pitaju za fudbal, kaze sto posto zna. Kad razmislis ne mozes sebi doci za ovu autonomiju. Postavlja se pitanje koliki si trenerski kapacitet kada dozvoljavas da ti se mijesaju u posao. Sta me briga samo da ih uzimam lopatom. Tako ispada.Milkaodkokosa je napisao/la:SaboBabo je napisao/la:Vala ako ostane nema nam napredka i onda ce ici mijenjanje kad je najgore u sred sezone i onda nista od lige, veliki poraz za upravu ukoliko odluce da ostane.Milkaodkokosa je napisao/la:Shrek je bio od 16 h do otprilike pola 23 h na grbavici... Nešto mi se cini da ostaje...
Ako nema brke, ako nema Odovica... Ko je po tebi bolji od Shreka naseg ? A da ga mozemo platiti ? Meni je licno najveci problem pitarska uprava i pitar Cenan. I sam Miske je rekao nekad da nijedan trener nece imati autonomiju, mislis da se nasem debi niko nije mijesao u posao ?
Previsoko misljenje se ima o Petrovicu a ja ne znam na osnovu cega, covjek je prosjecan trener cak i ispod prosjeka, nemojte se zavaravati to sto je osvojio kup mnogo mu se tu stvari poklopilo a on je trener starog kova koji nista novo ne unosi a na kraju krajeva je bio i golman znaci cak i igraci kazu da je los trener sablonski je sve kod njega, nek dobro razmisli uprava koga ce na njegovo mjesto dovesti imaju vremena bolje sada dovesti trenera pa fino da ima covjek vremena da upozna klub igrace i da postavi svoju filozofiju a ne da dovodimo trenera kada pocne liga i kad bude kasno a vjeruj mi ako mu sad ne bude noga u prvih 5 kola iduce sezone ide 100%.Milkaodkokosa je napisao/la:SaboBabo je napisao/la:Vala ako ostane nema nam napredka i onda ce ici mijenjanje kad je najgore u sred sezone i onda nista od lige, veliki poraz za upravu ukoliko odluce da ostane.Milkaodkokosa je napisao/la:Shrek je bio od 16 h do otprilike pola 23 h na grbavici... Nešto mi se cini da ostaje...
Ako nema brke, ako nema Odovica... Ko je po tebi bolji od Shreka naseg ? A da ga mozemo platiti ? Meni je licno najveci problem pitarska uprava i pitar Cenan. I sam Miske je rekao nekad da nijedan trener nece imati autonomiju, mislis da se nasem debi niko nije mijesao u posao ?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, Cwirek i 47 gostiju.