NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Sljedeci tjedan je predstavljanje nasih 5 juniora,trojica bi trebala ostati kod nas a dvojica na posudbu.
Samo jedno ime
Mate pehar nebi vise bio pojačanje. Drag mi je bio ali je toliko vremena prosjedio na klupi da nam trenutno nebi bio od pomoći.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Ima u Brotnju jedan igrač Bruno Zovko se zove za vas bi bio pojačanje zimus ga je Sarajevo htjelo dovesti,ali eto osto je kod nas.Moze pokriti sve pozicije u obrani i moze odigrat zadnjeg veznog,a Hrvat je, to jesto proso je vasu omladinsku skolu
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
To je decko iz nase skole,dobro su ljudi u klubu upoznati s njegovim mogucnostima i gledao sam ga nije ni blizu Sirokog po kvalitetu1950 je napisao/la:Ima u Brotnju jedan igrač Bruno Zovko se zove za vas bi bio pojačanje zimus ga je Sarajevo htjelo dovesti,ali eto osto je kod nas.Moze pokriti sve pozicije u obrani i moze odigrat zadnjeg veznog,a Hrvat je, to jesto proso je vasu omladinsku skolu
Samo jedno ime
Ma kakav Bruno Zovko,nije on za Široki.1950 je napisao/la:Ima u Brotnju jedan igrač Bruno Zovko se zove za vas bi bio pojačanje zimus ga je Sarajevo htjelo dovesti,ali eto osto je kod nas.Moze pokriti sve pozicije u obrani i moze odigrat zadnjeg veznog,a Hrvat je, to jesto proso je vasu omladinsku skolu
Igraj Široki ti si najbolji!
Da,za Uzarcane igra blamirali se prosle godineskripar96 je napisao/la:To onaj sto na mjesnim igra?
Sent from my Picasso using Tapatalk
Samo jedno ime
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Neka ga u Brotnju[emoji1]penke je napisao/la:Da,za Uzarcane igra blamirali se prosle godineskripar96 je napisao/la:To onaj sto na mjesnim igra?
EKONNP
-
KayserSose
- Kontakt:
Šerijat?Android je napisao/la:Samo kod nas... Sta bi Svabe kazale na ovoKayserSose je napisao/la:Otkad je zabranjeno točit alkohol na stadionu?
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Cabraja iz Crnih LokavaUgrovacaboy je napisao/la:Stranci su Wagner, Sivrić, Bralić i Baraban. Mada za Barbia nisam sigurna čini mi se da on vodi neko porijeklo iz Rame...Android je napisao/la:Cabraja, Sivric, Bralic, Baraban, Repic, Wagner ovako iz glave
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Sad sam se sjetio da je Sivra iz Međugorja,al zapravo[emoji1] tj njegovi su.LoveSB96 je napisao/la:Cabraja iz Crnih Lokava [emoji38]Ugrovacaboy je napisao/la:Stranci su Wagner, Sivrić, Bralić i Baraban. Mada za Barbia nisam sigurna čini mi se da on vodi neko porijeklo iz Rame...Android je napisao/la:Cabraja, Sivric, Bralic, Baraban, Repic, Wagner ovako iz glave
Sad ne znam za drzavljanstvo
EKONNP
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/siroki ... bih/238352
Svaka cast na detaljnoj analizi,tek se sad vidi licemjerje saveza. Pogotovo ovaj dio o zvizdanju himni
Svaka cast na detaljnoj analizi,tek se sad vidi licemjerje saveza. Pogotovo ovaj dio o zvizdanju himni
EKONNP
Kad je Legea bila, osvajali smo prvenstvaskripar96 je napisao/la:Navodno Legea novi sponzor
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Bila je opcija Legea i Jako, ništa posebno ni jedni ni drugi, Legea je još gora, bar je nekad bila.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Luka Menalo i Stjepan Loncar na spisku U-21 reprezentacije BiH, cestitke momcima
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
NEKA IH BOLI!!!
Ludilo !!!
Vrieji 7 utakmica !!!

Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
13:21 sto grmi

uffsb1996 je napisao/la:
NEKA IH BOLI!!!
Trenutno korisnika/ca: AgresivnaHercegovina, akobasmoram13, Balorda, laszlo, Zeljoo1921 i 62 gosta.