Drug, ja nikoga ne vrijeđam vec oni u nedostatku teksta znaju samo to. Svako ko voli Želju svim srcem bi volio da smo ko Real Madrid, ali jbg situacija je takva kakva jeste. Na ovom se forumu pričalo da su se milioni potrosili na raskide pa izadju ljudi i kazu potrosilo se toliko i toliko. Priča se svasta i ja budem prisutan u tim kafanama gdje se tri različite priče vrte na tri stola, Mi smo jedna mahala i svako voli da kao barata nekim informacijama, a pri tom ako ima ličnih sujeta, interesa onda se te informacije okrecu izvrću, zlobno poturaju. Od nekih se ljudi prave idoli, od drugih zločinci.Monci je napisao/la:Nemojte se molim Vas vrijeđati samo međusobno. Forum je javni, svako ima pravo iznijeti svoje mišljenje. Probajmo čitati i diskutovati argumentima, ili preskočimo ako nam se ne dopada, samo se nemojmo vrijeđati. Nikada nije trenutak za to a sada posebno u ovoj situaciji nam treba sloga kao nikada. Svi smo tu zbog Želje, neko gotivi upravu, neko trenera, neko igrače,neko bivše legende, ali svi su oni Željo, i mi navijači zajedno sa njima. Moramo čuvati i boriti se za naših pa skoro 100 godina, to nam mora biti preće od svega. Spustimo loptu molim Vas...
Sad je najvažnije da pobjedimo u nedjelju i da završimo drugi, jer nesto ne vjerujem da Zrinjski može da ispusti ovu šansu, ne da ce nesto dogovoriti, već jednostavno što su na svom terenu bolji od Slobode.