Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Khedira, Ozil... Skonto je Mourinho ko je dero na svjetskom... E sad, kako ce se to uklopiti u Madridu, vidjet cemo. Kao i uvjek kad je u pitanju Real, nisam bas optimistican.
propast ce u madridu kao i vsaki igrac sto je propao kad je otisao tamo..ko je zamjena ozilu jesul doveli koga
- majestic24
- Kontakt:
Pored koga ce se njih dvojica naigrati?? Ronaldo i Kaka ispred Ozila,Xabi Alonso i Lass ispred Khedire. Njih dvojica su mladi i treba im sto vise da igraju. U Realu ce dobro guzice zagrijati sjedeci.ribery je napisao/la:Khedira, Ozil... Skonto je Mourinho ko je dero na svjetskom... E sad, kako ce se to uklopiti u Madridu, vidjet cemo. Kao i uvjek kad je u pitanju Real, nisam bas optimistican.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Zamjena za Ozila je već nađena.Radi se o Ben Arfi koji već neko vrijeme ne trenira u Marseju tražeči da ga klub pusti.Werder je spreman platiti traženih 8 mil eura uz bruto plaću od 4,5 mil eura koja zadovoljava igrača.U narednim danima posao bi trebao biti gotov.
http://www.lequipe.fr/Football/breves20 ... -arfa.html
Wolfsburg je počeo pregovore sa Liverpoolom oko Ryana Babela.Navodno Wolfsburg nudi 9 mil funti što će po svemu sudeći zadovoljiti finansijski oronulog Liverpoola.
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Tr ... 56969.html
http://www.fussballtransfers.com/wolfsb ... 11421.html
http://www.lequipe.fr/Football/breves20 ... -arfa.html
Wolfsburg je počeo pregovore sa Liverpoolom oko Ryana Babela.Navodno Wolfsburg nudi 9 mil funti što će po svemu sudeći zadovoljiti finansijski oronulog Liverpoola.
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Tr ... 56969.html
http://www.fussballtransfers.com/wolfsb ... 11421.html
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ben Arfa se dovodi u kontekst sa Newcastleom. Naime, baš su vođeni razgovori između menadžera igrača i rukovodstva kluba te je vrlo moguće da tamo nastavi karijeru. Naravno, ne kažem da je nemoguće da pređe u Werder(posebno sada, nakon odlaska Ozila), ali ja i dalje držim fige da ga vidim na St. James Parku.
Kada je Babel u pitanju, volio bih da dođe u Wolfsburg. Ipak je on previše zapostavljen u Liverpoolu(Rafina krivica), pa bi mu bilo najbolje da pređe negdje gdje će konstantno igrati i povratiti formu iz Ajaxa. Wolfsburg je kao stvoren za to.
Kada je Babel u pitanju, volio bih da dođe u Wolfsburg. Ipak je on previše zapostavljen u Liverpoolu(Rafina krivica), pa bi mu bilo najbolje da pređe negdje gdje će konstantno igrati i povratiti formu iz Ajaxa. Wolfsburg je kao stvoren za to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Problem je u tome što ga Newcastle hoće na posudbu uz pravo otkupa, a Werder nudi keš na stolu.Monolog je napisao/la:Ben Arfa se dovodi u kontekst sa Newcastleom. Naime, baš su vođeni razgovori između menadžera igrača i rukovodstva kluba te je vrlo moguće da tamo nastavi karijeru. Naravno, ne kažem da je nemoguće da pređe u Werder(posebno sada, nakon odlaska Ozila), ali ja i dalje držim fige da ga vidim na St. James Parku.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znam, znam. Ipak Newcastle nema novca za bacanje(ne vjerujem da bi ga imao i Werder da nije prodaje Ozila), ali je i sam Ben Arfa izjavio(pročitah to na nekim normalnijim portalima i blogovima za razliku od goal.coma)da bi volio preći na otok. Inače, Hughton je sam pričao sa Hatemom te bi ga volio vidjeti u svojoj ekipi. Iskreno se nadam da će tako i biti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Večeras svim srcem uz Werder. Mada će biti izuzetno teško poslije ove frtutme oko Mesuta i negativnih dešavanja sa Arnautovićem. Nisam nigdje pročitao u kakvom sastavu igraju, valjda se ova Dorija neće previše qrčiti.
Nek' se što više spominje njihov golman koji ima vrlo simpatično prezime...Curci.
Nek' se što više spominje njihov golman koji ima vrlo simpatično prezime...Curci.
Vom Jäger zum Gejagten
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šta se to dešava sa Arnautovićem? Nije valjda nešto zas?o, a nije ni 20 dana u Bremenu? 
Ja se iskreno nadam da će Werder zijaniti večeras. Nervirame više stalno jedna te ista priča od čelnika Werdera. Prvo jasno i glasno kažu da Özila neće prodati a kad ovaj izjavi da će ostati u klubu do isteka ugovora, odmah ga se riješe i lape pare. Naravno, logično je bilo da će ga prodati al' svake godine ista priča a svi znaju šta će se desiti.geronimo je napisao/la:Večeras svim srcem uz Werder. Mada će biti izuzetno teško poslije ove frtutme oko Mesuta i negativnih dešavanja sa Arnautovićem. Nisam nigdje pročitao u kakvom sastavu igraju, valjda se ova Dorija neće previše qrčiti.
Nek' sa što više spominje njihov golman koji ima vrlo simpatično prezime...Curci.
Čudi me kako Özila nisu prodali Bayernu za jeftine pare, oni i Leverkusen su poznati po tome da pojačavaju Bayern sa svojim najboljim igračima.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma malo belaja oko auta, ali sad je sve udure, barem kako se pise.Monolog je napisao/la:Šta se to dešava sa Arnautovićem? Nije valjda nešto zas?o, a nije ni 20 dana u Bremenu?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma izgleda da je rano počeo glumiti divu. Nezalaganje na nekim prijateljskim utakmicama, nepoštivanje sudijskih odluka (ono, razmaženo šutne loptu). To se nije svidjelo Schaafu, ali i nakon "razgovora" sa njim nije bilo efekta. Izazvao je revolt i kod kolega (Frings, Pizarro), kojim se ne sviđa njegova arogancija. Kad je ekipa bila na pripremama, doveo je nekoga iz familije da spava sa njim. Valjda iz dosade, ali i to je novus kod Werdera. Bilo je toga još, jednostavno, tip se pokazao kao drzak, arogantan i nadasve neposlušan. Uzdaju se da ga Thomas može izvesti na pravi put, najviše radi njegovih fudbalskih sposobnosti ali i radi toga da nemaju još jedan "slučaj" Carlos Alberto. Brazilac koji je prije 3 godine doveden kao ogroman talenat ali radi svoje nediscipline nije nikada uspjeo, tako da je stalno na pozajmici.Monolog je napisao/la:Šta se to dešava sa Arnautovićem? Nije valjda nešto zas?o, a nije ni 20 dana u Bremenu?
Koja je ovo mrcina.

Vom Jäger zum Gejagten
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Pregovori Hoffenheima i Nizze u vezi Loica Remya su u poodmakloj fazi.Hoffenheima je dao usmenu ponudu od 15 mil eura i 5godišnji ugovor.Sličnu stvar je uradio i Marsej.Večeras bi se trebali sastati predstavnici Nice sa Ernstom Tannerom, a sutra sa sportskim direktorom Marseja José Anigom.
http://www.francefootball.fr/FF/breves2 ... -remy.html
http://www.fussballtransfers.com/1899-g ... 11449.html
Nadam se da će nešto biti od ovog transfera jer se zaista radi o supertalentu.
http://www.francefootball.fr/FF/breves2 ... -remy.html
http://www.fussballtransfers.com/1899-g ... 11449.html
Nadam se da će nešto biti od ovog transfera jer se zaista radi o supertalentu.
Veceras smo svi mi koji volimo Budesligu uz Werder. I ako nakon odlaska Oezila su mozda svi malo u soku no nadam se da ce veceras ovjeriti plasman u grupnu fazu LP.
@ Zdena 04
Mislim da su oni odlicno prodali Oezila. Momak nije htio produziti ugovor, sljedece bi godine otisao kao slobodan igrac, i oni su uzeli 18 miliona eura koje ce poznavajuci Allfosa dobro investirati.
@ Geronimo
Vidis da ima istine i u onoj mojoj sali o tzv. "Smetljarima". Naravno to se odnosilo na dresove narandzaste boje, no vidi se da kupe "otpad" drugih klubova. Od Arnautovica i je i sam Mourinho digao ruke, sada zele Ben-Afru koji je veliki problem, navodno spremaju i ponudu za Trochowskog. Mislim da bi bolje prosli kada bi kupili Guendogana koji ima sve atribute da bude novi Oezil.
@ Zdena 04
Mislim da su oni odlicno prodali Oezila. Momak nije htio produziti ugovor, sljedece bi godine otisao kao slobodan igrac, i oni su uzeli 18 miliona eura koje ce poznavajuci Allfosa dobro investirati.
@ Geronimo
Vidis da ima istine i u onoj mojoj sali o tzv. "Smetljarima". Naravno to se odnosilo na dresove narandzaste boje, no vidi se da kupe "otpad" drugih klubova. Od Arnautovica i je i sam Mourinho digao ruke, sada zele Ben-Afru koji je veliki problem, navodno spremaju i ponudu za Trochowskog. Mislim da bi bolje prosli kada bi kupili Guendogana koji ima sve atribute da bude novi Oezil.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- bistrikboy
- Kontakt:
Prvo Carlos Alberto,sada Arnautovic,dokle ce Werder gledati kroz prste Allofsu koji lagano gubi kompas!?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bravo "Smetljari" 1-0, strijelac Fritz 50.minut. Hajmo jos dva gola.
- majestic24
- Kontakt:
2:0..Frings iz penala. Imaju jos i igraca vise.amerosm je napisao/la:Bravo "Smetljari" 1-0, strijelac Fritz 50.minut. Hajmo jos dva gola.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Hajmo Werder jos jedan-dva gola. "Zabari" imaju igraca manje. Ovo direktni duel i vodje se puno toga moze odluciti.
Edit: Pizarro 3-0. Bundesliga se vraca na staze stare slave.
Edit: Pizarro 3-0. Bundesliga se vraca na staze stare slave.
Totalna dominacija Werdera ...u sutevima maloprije je bilo 16-2 ...6-0 korneri ... a ima jos da se igra ,svaka im čast ..cak im je i Marin na klupi 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mora Werder na kraju u**ati.
Nisu smjeli primiti gol, jer su mozda cak i doveli u pitanje prolaz u grupnu fazu, iako imaju dva gola prednosti.
Potrebno je da u Italiji postignu jedan gol i mislim da bi tad trebalo sve biti rijeseno, a inace dobrsu partiju pruzili veceras.
Nisu smjeli primiti gol, jer su mozda cak i doveli u pitanje prolaz u grupnu fazu, iako imaju dva gola prednosti.
Potrebno je da u Italiji postignu jedan gol i mislim da bi tad trebalo sve biti rijeseno, a inace dobrsu partiju pruzili veceras.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.