Odličan refleksarelinho je napisao/la:Ova odbrana u prošlo napadu je bila strašna.Raonffa je napisao/la:Fejzić drži Braunschweig u životu trenutno![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Odličan refleksarelinho je napisao/la:Ova odbrana u prošlo napadu je bila strašna.Raonffa je napisao/la:Fejzić drži Braunschweig u životu trenutno![]()
Samo da se citiram.Rokoko87 je napisao/la:Vrati ga Meša!
Nije ba Irfan nego JasminRokoko87 je napisao/la:Samo da se citiram.Rokoko87 je napisao/la:Vrati ga Meša!![]()
Dok su drugi prizivali lažne Austrijance u reprezentaciju, ja sam znao da ovaj momak ima to nešto.
Naprijed, Irfo!
Raonffa je napisao/la:Nije ba Irfan nego JasminRokoko87 je napisao/la:Samo da se citiram.Rokoko87 je napisao/la:Vrati ga Meša!![]()
Dok su drugi prizivali lažne Austrijance u reprezentaciju, ja sam znao da ovaj momak ima to nešto.
Naprijed, Irfo!![]()
Rokoko baš ozbiljno svhatio da su nam u reprezentaciji bivši i sadašnji reprezentativci mahom Željovciarelinho je napisao/la:![]()
Prenijelo ga malo.
Veliki, mozda i jedini, covjek u Zeljinom rosteru.Rokoko87 je napisao/la:Jedan jedini!![]()
Imaju tri Fejzica golmana. Irfan, Jasmin, Nevres.Rokoko87 je napisao/la:Jedan jedini!![]()
Eno jedini čovjek u rosteru cc..kobe24 je napisao/la:Veliki, mozda i jedini, covjek u Zeljinom rosteru.Rokoko87 je napisao/la:Jedan jedini!![]()
U Tuzli je bio redovan u dzamiji na svim namazima.
Jeste..Sarajlijica1946 je napisao/la:Imaju tri Fejzica golmana. Irfan, Jasmin, Nevres.Rokoko87 je napisao/la:Jedan jedini!![]()
Ma neki rođaci, sedmo koljeno.Sarajlijica1946 je napisao/la:I jel se znaju, jesu neka rodbina?
Ludnica. Za ovog vaseg znam da zivi u Buca Potoku, mescini da mu je zena pokrivena. Dobar covjek, golman los.Rokoko87 je napisao/la:Ma neki rođaci, sedmo koljeno.Sarajlijica1946 je napisao/la:I jel se znaju, jesu neka rodbina?
Njegova ispucavanja su atak na profesiju.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ludnica. Za ovog vaseg znam da zivi u Buca Potoku, mescini da mu je zena pokrivena. Dobar covjek, golman los.Rokoko87 je napisao/la:Ma neki rođaci, sedmo koljeno.Sarajlijica1946 je napisao/la:I jel se znaju, jesu neka rodbina?
Bas sjeo da pije?Rokoko87 je napisao/la: Eno jedini čovjek u rosteru cc..
Tako o Kerli koji na terenu pije vodu po islamskim propisima?
Ili o Bogičeviću koji je pročitao knjiga kao prosječni umjetnik?
Ima jedan video iz Antalije, ako se dobro sjećam, čuješ njega u pozadini kako govori Allahu ekber.
Kraljina!
Eto pitaj bilo kojeg Željovca za taj Kerlin ritual, čak je par puta na pressici nazivao selam, baš živi po propisima, šteta samo što je na terenu lopata.kobe24 je napisao/la:Bas sjeo da pije?Rokoko87 je napisao/la: Eno jedini čovjek u rosteru cc..
Tako o Kerli koji na terenu pije vodu po islamskim propisima?
Ili o Bogičeviću koji je pročitao knjiga kao prosječni umjetnik?
Ima jedan video iz Antalije, ako se dobro sjećam, čuješ njega u pozadini kako govori Allahu ekber.
Kraljina!
Ko kaze to? Daj video ako uspijes pronaci.
Ma zezam se ja, ostale ni ne poznajem. S Irfanom sam imao odlican odnos dok je bio dole i za njega mogu reci da je ljudina u svakom smislu.
Uuu, da onda inshallah uzmete titulu, ako nista zbog njih dvojice. Mada, koliko ste zaduzili kod nas, red je da vam se sve vrati.Rokoko87 je napisao/la:
Eto pitaj bilo kojeg Željovca za taj Kerlin ritual, čak je par puta na pressici nazivao selam, baš živi po propisima, šteta samo što je na terenu lopata.
Bh. golman Jasmin Fejzić u narednoj sezoni će braniti za Braunschweig i na utakmicama Kupa. Iako mnogi treneri drugom golmanu priliku daju makar u najmasovnijem takmičenju, to kod trenera Braunschweiga Lieberknechta neće biti praksa dok god je Fejzić spreman i zdrav.Fejzić jedinica u Braunschweigu ostaje i na utakmicama Kupa
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 5 gostiju.