PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Meni najviše nedostaje Psajdak. Nigdje ga od zadnjeg poraza još se liječi od duple tuge koja se zove nema titule, radi komšije.
SRETAN BROJ - 1725
Rekao sam vam, čovjek se priprema za najodabraniji mjesec.mma_hz je napisao/la:Nego,gdje je onaj @mocmahale??
Jes bio strumf al je bio covjek manje vise.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
pitic je napisao/la:Zaslužio je stan sa pogledom na stadion Koševo.MortemHz je napisao/la:Jesmo li odlucili na kojem mjestu mu kupujemo stan?pitic je napisao/la:ovaj potencionalni pitar će ih u grob otjerati
Ugazio ih je u ovih 6 dana.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ti nisi normalanwobly92 je napisao/la:It's a brand new day
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Razumijem, samo mi nije jasno zašto se predstavljaš kao navijač Sarajeva, a slaviš titulu Zrinjskog?pitic je napisao/la:
Jok, trebali smo slaviti vašu titulu, daj saberi se malo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
traži uštipka da skine junfmma_hz je napisao/la:Nego,gdje je onaj @mocmahale??
Jes bio strumf al je bio covjek manje vise.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
I zamisli oni gifove prave, pu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
[/quote]pitic je napisao/la:wobly92 možel ovaj pogled za novi stan ti.![]()
jel ovo iz patriotske lige?
Pa evo čekam vas, muški argumentovano, al' niko ništa od vas, koliko se qurčite mnogo ste slabiFrancescoTotti je napisao/la:faraone sta se koprcas ko saran, povuci se il muski prihvati samaranje, ne budi tetkica
- Evolution87
- Kontakt:

Malo mu je bolji pogled odavde.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Meni, kao i svima nama, nagrada velika je već data.pitic je napisao/la:wobly92 možel ovaj pogled za novi stan ti.![]()
Ali sve ostale hedije prihvatam bez prigovora ako su drage volje i od srca.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa pitiću znaš li za kog navijaš???

traži neđe đe ide tramvajwobly92 je napisao/la:Meni, kao i svima nama, nagrada velika je već data.pitic je napisao/la:wobly92 možel ovaj pogled za novi stan ti.![]()
Ali sve ostale hedije prihvatam bez prigovora ako su drage volje i od srca.
Dan 6, i dalje ga ne vadimo.mma_hz je napisao/la:wobly92 je napisao/la:It's a brand new day
![]()
![]()
Reklo vam se 18 puta, a vi i dalje kroz zid. Ganjali smo 3 bobe da ostanemo u utrci za titulu, a to što ste vi doživjeli na neki svoj utripovani fazon da je neko navijao za Zrinjski, e tu ste se prevarili. Bole nas testisi i za Zrinjski i za vas, gledamo sebe.Raonffa je napisao/la:Pa pitiću znaš li za kog navijaš???
SRETAN BROJ - 1725
Ne mislim na to, znam da navijaš za Zrinjski.pitic je napisao/la:Reklo vam se 18 puta, a vi i dalje kroz zid. Ganjali smo 3 bobe da ostanemo u utrci za titulu, a to što ste vi doživjeli na neki svoj utripovani fazon da je neko navijao za Zrinjski, e tu ste se prevarili. Bole nas testisi i za Zrinsjki i za vas, gledamo sebe.Raonffa je napisao/la:Pa pitiću znaš li za kog navijaš???
Nego zbog ove pozicije slike koju si ti postavio, i ove slike koju sam ja postavio, dalo bi se zaključiti da si ti autor obje?
Nece wobly da ga izvadi nikakoDenchiNL je napisao/la:Ti nisi normalanwobly92 je napisao/la:It's a brand new day
![]()
![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Zar to ozbiljno nešto pokušavaš objasniti članu mitomanske sekte?!pitic je napisao/la:Reklo vam se 18 puta, a vi i dalje kroz zid. Ganjali smo 3 bobe da ostanemo u utrci za titulu, a to što ste vi doživjeli na neki svoj utripovani fazon da je neko navijao za Zrinjski, e tu ste se prevarili. Bole nas testisi i za Zrinjski i za vas, gledamo sebe.Raonffa je napisao/la:Pa pitiću znaš li za kog navijaš???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.