Koliko samo volim ovog covjeka, njeg, velkoskog i komazeca + boki pavlovicHigh je napisao/la:
p.s. Said mi se zgadio, iako je prvi na listi bio
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koliko samo volim ovog covjeka, njeg, velkoskog i komazeca + boki pavlovicHigh je napisao/la:
Kad covjek skonta da je njega Ahmetovic zamjenio ....High je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Stevanovic na glavnom spisku,Dulja ceka da uleti u slucaju neke povrede,pusi ga Suade Husika.
Al Bekic ga stavio u stucnu!joker90 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Stevanovic na glavnom spisku,Dulja ceka da uleti u slucaju neke povrede,pusi ga Suade Husika.
Ipak je Stevanović izdominirao ovu završnicu prvenstva i donio titulu timu s Grbavice.
Kojeg??skoroalen je napisao/la:Njega je Almir jeo u svakom derbiju, osim onog proklizavanja na Grbavici u aprilu.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Hahaha a dobro, "onih proklizavanja" bi bilo preciznije xDmma_hz je napisao/la:Kojeg??skoroalen je napisao/la:Njega je Almir jeo u svakom derbiju, osim onog proklizavanja na Grbavici u aprilu.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Plakalo: U Sarajevu sam doživio najljepše trenutke u životu
Dobro vaspitan momak. Ne hrace po klubu koji ga ja odgojio!High je napisao/la:Plakalo: U Sarajevu sam doživio najljepše trenutke u životu
Usrećio nas je!Sarajlijica1946 je napisao/la:Dobro vaspitan momak. Ne hrace po klubu koji ga ja odgojio!High je napisao/la:Plakalo: U Sarajevu sam doživio najljepše trenutke u životu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.