Makar imaju stadione a ne igraju po drugim gradovima ovaj jad od ligegol-man je napisao/la:Đes' Bakire nisam te odmah prepoznao.let3 je napisao/la:podhum je napisao/la:Najmrzi tim lige,..celik,.jednostavan odgovor,..ugasili se da Bog da.bolje Čelik u ligi, nego GOŠK ili Kozara. Bolje za gostujuce igrace, a i navijace doci na BP, nego se zayebavati po raznim livadama i lomiti noge.
I ono malo jada što imamo od klubova sa nekim historijatom, mi bi šutnuli u nestanak, a da nam sela vode glavnu rijec i osvajaju trofeje
OPĆINA CENTAR JE VRIJEDNIJA NEGO DESET DRUGIH !!!
Zagrebu je Rijeka selo, Sarajlijama sve dalje od Stupa i Vogošće , Tuzlaci i Zeničani se guraju uz bok Sarajlijama pa onda oni se pišaju na ove manje iz svoje okoline....
. beš ligu u kojoj će igrati klubovi iz VELIKIH gradova, koji su u dugovima i nemaju za plate a kamo li napredak neki. I onda će se pričati kako su nam stadioni neuslovni, kako ovo kako ono.
Jedan Paderborn je prije dvoje godine bio u Bundesligi, neki dan ispao u treću. Klub ima istoriju i tradiciju, ali sad si gore sad si dole. Samo kod nas treba da imaš povlaštene klubove koji NE SMIJU ispasti i ostale koji će biti ovce za šišanje. I onda opet ide red kukanja kako nam je liga slaba.
Hajd živio.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Makar imaju stadione a ne igraju po drugim gradovima ovaj jad od ligePenaltiky je napisao/la:Đes' Bakire nisam te odmah prepoznao.gol-man je napisao/la:
bolje Čelik u ligi, nego GOŠK ili Kozara. Bolje za gostujuce igrace, a i navijace doci na BP, nego se zayebavati po raznim livadama i lomiti noge.
I ono malo jada što imamo od klubova sa nekim historijatom, mi bi šutnuli u nestanak, a da nam sela vode glavnu rijec i osvajaju trofeje
Zagrebu je Rijeka selo, Sarajlijama sve dalje od Stupa i Vogošće , Tuzlaci i Zeničani se guraju uz bok Sarajlijama pa onda oni se pišaju na ove manje iz svoje okoline....
. beš ligu u kojoj će igrati klubovi iz VELIKIH gradova, koji su u dugovima i nemaju za plate a kamo li napredak neki. I onda će se pričati kako su nam stadioni neuslovni, kako ovo kako ono.
Jedan Paderborn je prije dvoje godine bio u Bundesligi, neki dan ispao u treću. Klub ima istoriju i tradiciju, ali sad si gore sad si dole. Samo kod nas treba da imaš povlaštene klubove koji NE SMIJU ispasti i ostale koji će biti ovce za šišanje. I onda opet ide red kukanja kako nam je liga slaba.
Hajd živio.
Igrajte na stadinima za košpe a ne za pare. Nema nama napretka sa takvim razmišljanjem
Pirić i Stevanović dobili poziv Baždarevića.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Zato sto su Sarajlije otisle iz Sarajeva a dosli ovi sa livada, tako od tih pola miliona malo nas gleda, a sto se tice gostovanja i organizacije ozbiljan svijet nema sta ici da dodje u 23 min. i ide prije 80 min.pa koja budala bi na to pristala. Samo se sjeti Širokog i Željinog gostovanja prije 12-13 godina vise nas bilo nego sto grad ima stanovnika.gol-man je napisao/la:Đes' Bakire nisam te odmah prepoznao.let3 je napisao/la:podhum je napisao/la:Najmrzi tim lige,..celik,.jednostavan odgovor,..ugasili se da Bog da.bolje Čelik u ligi, nego GOŠK ili Kozara. Bolje za gostujuce igrace, a i navijace doci na BP, nego se zayebavati po raznim livadama i lomiti noge.
. beš ligu u kojoj će igrati klubovi iz VELIKIH gradova, koji su u dugovima i nemaju za plate a kamo li napredak neki. I onda će se pričati kako su nam stadioni neuslovni, kako ovo kako ono. I de mi molim te reci KOLIKO TO GOSTUJUĆIH NAVIJAČA OBILAZI UTAKMICE? Pa klubovi kao što su Sarajevo i Željo jedva da imaju 50-100 ljudi na gostovanjima (izuzetak Željo sad u Krupi, bilo ih je možda 400-500). Halo , grad od skoro pola miliona ljudi , pa šta očekujete ?!!!
Hajd živio.
Izvinite normalni navijaci malo me ponijele recenice ovog klosara.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Druze malo ti je bezveze na osnovu pojedinca pisati takve stvari ali da ti odgovorim. Nije to vise livada,to je sada stadion koji lici na nesto,koji se gradi iz dana u dan,koji ima extra pomocni sa novim prostorijama za omladince. Gradi se tribina koja ce imati restoran,sobe za igrace,teretanu,sobe sa medicinskom opremom i drugim. Ima plan i za jos jednu veliku tribinu koja ce biti centralna i sve to natkriveno. I pazi ovo sve to sami pravimo,klub i mi navijaci. Od one livade do jednog od ljepsih stadiona u drzavi koji ce bit. Nikome nismo nista ukrali i na to smo najponosniji a tebi i Celiku puno srece. Da potpisete taj reprogram,dobijete licencu i najvaznije ostanete u ligi. Prosli smo isto,mozda i gore zato ni u snu nebi pomislio nesto lose vama i vasem klubu. Pravi navijac i tifoz to najbolje zna. Mi smo vec zakoracili bili u mezar ali borili smo se do zadnje kapi krvi i izvukli tu nogu. Ono ne globaliziraj na osnovu pojedinca. Sretno.ČelikViper je napisao/la:Dobro je dok imamo sta prodat.. sta bi ti prodao.. livadu ??podhum je napisao/la:Eno stadion prodaju oca mi,..hahahaha
SAMO ČELIK !
-
PiazzaGrande
Stranci u PL BiH
Trenutno u PL BiH igra 60 igrača koji su strani državljani (najviše ih je iz Hrvatske-26)...U prosjeku to znači da na svaki klub otpada pet stranaca, a dosadašnji limit je bio šest igrača koji imaju pravo biti u zapisniku za utakmicu...
Nova odluka NS BiH je da u zapisniku za utakmicu klub može imati maximalno četiri stranca, što ne priječi klubove da angažiraju i više stranih igrača od tog broja...
Ova odluka NS BiH će svakako utjecati na odabir igrača u ljetnom prelaznom roku koji će trajati od 01.06.-21.07.2017.
Nova sezona PL BiH počinje 22.07.2017. a završava 20.05.2018.
Broj stranaca po klubovima:
Zrinjski i Metalleghe-7
Željezničar, Široki Brijeg i Krupa-6
Vitez, Sloboda, Radnik i Mladost-5
Sarajevo i Olimpik-4
Čelik-0.
izvor: sportske novosti
Trenutno u PL BiH igra 60 igrača koji su strani državljani (najviše ih je iz Hrvatske-26)...U prosjeku to znači da na svaki klub otpada pet stranaca, a dosadašnji limit je bio šest igrača koji imaju pravo biti u zapisniku za utakmicu...
Nova odluka NS BiH je da u zapisniku za utakmicu klub može imati maximalno četiri stranca, što ne priječi klubove da angažiraju i više stranih igrača od tog broja...
Ova odluka NS BiH će svakako utjecati na odabir igrača u ljetnom prelaznom roku koji će trajati od 01.06.-21.07.2017.
Zrinjski i Metalleghe-7
Sarajevo i Olimpik-4
Čelik-0.
Volim te bola'!
Zarad etike, dajmo im palac dolje!
Komentar ispod videa -
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High, tvoje mišljenje je nam jako bitno.

Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Zarad istine a ne lazne etike i licemjerstva palac gore.Ponosna moja je zemlja Hercegovina......High je napisao/la:
Komentar ispod videa -.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- Evolve
- Kontakt:
ALOBOLA je napisao/la:Zarad istine a ne lazne etike i licemjerstva palac gore.Ponosna moja je zemlja Hercegovina......High je napisao/la:
Komentar ispod videa -.
NK Široki Brijeg
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci u startu Zrinjski i Metalleghe ce morati otpisati 3 hrvata, doduse mogu i ostaviti ali ne smiju igrati tako da..PiazzaGrande je napisao/la:Stranci u PL BiH
Zrinjski i Metalleghe-7
Sarajevo i Olimpik-4
Čelik-0.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
PiazzaGrande
Imamo mi i iz Srbije igračaMortemHz je napisao/la:Znaci u startu Zrinjski i Metalleghe ce morati otpisati 3 hrvata, doduse mogu i ostaviti ali ne smiju igrati tako da..PiazzaGrande je napisao/la:Stranci u PL BiH
Zrinjski i Metalleghe-7
Sarajevo i Olimpik-4
Čelik-0.
Volim te bola'!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Totalno sam na to zaboravio, Filipović i Jakovljević?PiazzaGrande je napisao/la:Imamo mi i iz Srbije igračaMortemHz je napisao/la:Znaci u startu Zrinjski i Metalleghe ce morati otpisati 3 hrvata, doduse mogu i ostaviti ali ne smiju igrati tako da..PiazzaGrande je napisao/la:Stranci u PL BiH
Zrinjski i Metalleghe-7
Sarajevo i Olimpik-4
Čelik-0.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jel Celik ikad ikom ista platio?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Šta misliš kako ostaju u ligi?Rooney88 je napisao/la:Jel Celik ikad ikom ista platio?
-
PiazzaGrande
Jeste, Filipović i Jakovljević-Srb...Blaić, Katanec, Kukoč, Petrak i Jović-CroMortemHz je napisao/la: Totalno sam na to zaboravio, Filipović i Jakovljević?
Ma ova odluka saveza o smanjenju broja stranaca sa 6 na 4 je bezzz, u prosjeku klubovi imaju 5 stranaca...
Nista ovim necemo dobiti, naprotiv (pisao sam jucer malo opseznije na ovoj temi o tome)...
Bolje da su digli broj U-21 igraca sa tri na pet...ali hajde...
Volim te bola'!
kako ja sad sa Slobodom da pokorim Evropu na menadžeruPiazzaGrande je napisao/la:Jeste, Filipović i Jakovljević-Srb...Blaić, Katanec, Kukoč, Petrak i Jović-CroMortemHz je napisao/la: Totalno sam na to zaboravio, Filipović i Jakovljević?
Ma ova odluka saveza o smanjenju broja stranaca sa 6 na 4 je bezzz, u prosjeku klubovi imaju 5 stranaca...
Nista ovim necemo dobiti, naprotiv (pisao sam jucer malo opseznije na ovoj temi o tome)...
Kakav si sa sucima:mrgreen::mrgreen:Penaltiky je napisao/la:kako ja sad sa Slobodom da pokorim Evropu na menadžeruPiazzaGrande je napisao/la:Jeste, Filipović i Jakovljević-Srb...Blaić, Katanec, Kukoč, Petrak i Jović-CroMortemHz je napisao/la: Totalno sam na to zaboravio, Filipović i Jakovljević?
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Doveo Osima za sportskog direktora, odma mi Leotar posto feeder klub
Ako smo kod menadzera i Zelje..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.