Treci je bježao 3 boda, znaci jedna pobjeda i stizes ih, a prvi 6 bodova, a 26 kola do kraja odnosno 78 bodova u igri! Nemojte sad dizati nesto u nebesa i izvrtati cinjenice!ludilomozga je napisao/la:a ti se na oba foruma trudis da pljujes.SaboBabo je napisao/la:Nek objasni neko ovom djecaku da nam niko nije bjezao vise od 4 boda za evropu, neko ga je dobro nalozio da je evropu bilo nemoguce dostici.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- plavousrcu
- Kontakt:
Ko je poturio pricu o 11 bodova prednosti? Zasto se laze na forumina? Dozvoljeno je besramno lagati kako bi se zastitio Petrovic ili bilo ko drugi? Ulicu, drustvene mreze i forume **** od kluba, a onda Amaru na noge po savjet i nece biti zime.cruz40 je napisao/la:Treci je bježao 3 boda, znaci jedna pobjeda i stizes ih, a prvi 6 bodova, a 26 kola do kraja odnosno 78 bodova u igri! Nemojte sad dizati nesto u nebesa i izvrtati cinjenice!ludilomozga je napisao/la:a ti se na oba foruma trudis da pljujes.SaboBabo je napisao/la:Nek objasni neko ovom djecaku da nam niko nije bjezao vise od 4 boda za evropu, neko ga je dobro nalozio da je evropu bilo nemoguce dostici.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Previše nas je generala na jednom mjestu Neka se završi zadnja tekma s Radnikom za ovu sezonu pa da se sačeka zvanično saopštenje i stav kluba, pa ćemo onda tek vidjeti kuda i kako.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
a ti se na oba foruma trudis da pljujes.[/quote]
Treci je bježao 3 boda, znaci jedna pobjeda i stizes ih, a prvi 6 bodova, a 26 kola do kraja odnosno 78 bodova u igri! Nemojte sad dizati nesto u nebesa i izvrtati cinjenice![/quote]
Ko je poturio pricu o 11 bodova prednosti? Zasto se laze na forumina? Dozvoljeno je besramno lagati kako bi se zastitio Petrovic ili bilo ko drugi? Ulicu, drustvene mreze i forume **** od kluba, a onda Amaru na noge po savjet i nece biti zime.[/quote]
Tacno ne kontam kao neko moze voljeti vise SP od Želje, Misketa od Želje ili Amara od Želje. LJudi moji ovi lobotomci ubise sa branjenjem necega sto ocigledno ne valja,a to je u ovom slučaju Slavko i igrači i naravno cuveni sportski segment!
Treci je bježao 3 boda, znaci jedna pobjeda i stizes ih, a prvi 6 bodova, a 26 kola do kraja odnosno 78 bodova u igri! Nemojte sad dizati nesto u nebesa i izvrtati cinjenice![/quote]
Ko je poturio pricu o 11 bodova prednosti? Zasto se laze na forumina? Dozvoljeno je besramno lagati kako bi se zastitio Petrovic ili bilo ko drugi? Ulicu, drustvene mreze i forume **** od kluba, a onda Amaru na noge po savjet i nece biti zime.[/quote]
Tacno ne kontam kao neko moze voljeti vise SP od Želje, Misketa od Želje ili Amara od Želje. LJudi moji ovi lobotomci ubise sa branjenjem necega sto ocigledno ne valja,a to je u ovom slučaju Slavko i igrači i naravno cuveni sportski segment!
Zadnja izmjena: cruz40, dana/u 26 maj 2017, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.
Stevanović dobio poziv Baždarevića 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sandokan87@
"Kad je Slavko dosao mi smo kasnili za Zrinjskim 11 bodova, a isto tako smo bili udaljeni od pozicije koja osigurava evropska takmicenja."
I jos kaze da malo bolje pratis Zelju znao bi... brt malo te je neko navukao na tanak led, bolje ti je da imas svoj stav pa nek je najgori al da te neko lozi i ti vjerujes pa izletis ko levat to ti nevalja.
"Kad je Slavko dosao mi smo kasnili za Zrinjskim 11 bodova, a isto tako smo bili udaljeni od pozicije koja osigurava evropska takmicenja."
I jos kaze da malo bolje pratis Zelju znao bi... brt malo te je neko navukao na tanak led, bolje ti je da imas svoj stav pa nek je najgori al da te neko lozi i ti vjerujes pa izletis ko levat to ti nevalja.
-
- Kontakt:
Nije on više naš igrač pa šta ako je dobio on u nedelju završava sa nama.Virtu4l je napisao/la:Stevanović dobio poziv Baždarevića
E dobro si, bar sad ima internet sve mozes naciSaboBabo je napisao/la:Sandokan87@

-
- Kontakt:
Prvo uprava pa onda svi ostali, osim navijaca koji se sjecaju svjetskog Zeljeznicara od ere Pliseka do Hotica.starigrad je napisao/la:ko je nametnuo taj pritisak?samoposmatram je napisao/la:Dok god je pritisak na ekipu da moraju biti prvaci, bit ce agonija kao i ona u kojoj je FK Sarajevo.
Inače vama pametnjakovićima ne odgovaram, ali on će sa nama završiti 29.06.2017. nakon prve utakmice prvog pretkola Evropa lige, a do tada je igrač Željezničara i velika je stvar što je fudbaler Željezničara reprezentativac naše zemlje.dimitrije21 je napisao/la:Nije on više naš igrač pa šta ako je dobio on u nedelju završava sa nama.Virtu4l je napisao/la:Stevanović dobio poziv Baždarevića
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Al je činjenica da on u našem dresu više neće igrati i to je fakat bio ti pametnjaković il ne, treba pravit ekipu mladih kvalitetnih igrača na kojima će klub zaradit i imat odnost sa klubovima iz kojih želiš dovest igrače pa to ljudski ugajgulit.
To će biti činjenica tek onda kada se slika u nekom drugom dresu, a do tada je samo pretpostavka.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Šta šute ovi naši nigdje niko i ništa kad pobjeđuju i kad su prvi n možeš pričat s njima sad gledam spustili glave i pokunjili se i sa svima se pitaju kakva promjenaVirtu4l je napisao/la:To će biti činjenica tek onda kada se slika u nekom drugom dresu, a do tada je samo pretpostavka.

- plavousrcu
- Kontakt:
Ovi iz Tuzle vec skinuli gace. Ne bi me cudilo da krenu sa sest juniora da vide na koga mogu racunati.
Vidim dosta se polemike vidi o tome da li će Slavko Petrović biti i dalje trener Želje i da li će doći neko drugi tj. Amar Osim. Ja sam mišljennja da je Slavko dosta fulio od kada je u Želji, ali dati mu sada otkaz perd europske utakmice je takođe loš potez. Ako ispadne u prvom kolu bez obzira kakvu mi ekipu imali, trebalo bi da sam ode.
Dalje da li će Amar Osim preuzeti ekipu što bih ja iskreno volio, ne znam. Kako se piše izgleda da nema dobar odnos sa Upravom. Najbitnije je da ova uprava ostane i da sami odlučuju. U meni imaju podršku, ne mogu im se leđa okrenuti tek tako. Puno su pozitivnog napravili.
Dalje razmišljam ako ipak Slavko Petrović ne ostane ili ode poslije europe ili kada god ode, koga bi bilo dobro dovesti, a da nije Amar Osim. Možda ću sada izvaliti glupost koga bih volio na našoj klupi, ali mislim da bi bio pravi profesionalac na klupi i da najbolje poznaje ovu ligu od bilo kojeg trenera, a to je Husref Musemić. Mišljenja sam da bi bez obzira na Sarajevo on htio doći na našu klupu i da bi s merakom i još većom željom išao na derbi da dobije Sarajevo.
Da li je on dobra opcija za našu klupu?
Meni jeste...
Dalje da li će Amar Osim preuzeti ekipu što bih ja iskreno volio, ne znam. Kako se piše izgleda da nema dobar odnos sa Upravom. Najbitnije je da ova uprava ostane i da sami odlučuju. U meni imaju podršku, ne mogu im se leđa okrenuti tek tako. Puno su pozitivnog napravili.
Dalje razmišljam ako ipak Slavko Petrović ne ostane ili ode poslije europe ili kada god ode, koga bi bilo dobro dovesti, a da nije Amar Osim. Možda ću sada izvaliti glupost koga bih volio na našoj klupi, ali mislim da bi bio pravi profesionalac na klupi i da najbolje poznaje ovu ligu od bilo kojeg trenera, a to je Husref Musemić. Mišljenja sam da bi bez obzira na Sarajevo on htio doći na našu klupu i da bi s merakom i još većom željom išao na derbi da dobije Sarajevo.
Da li je on dobra opcija za našu klupu?
Meni jeste...
Zadnja izmjena: fibonacci, dana/u 26 maj 2017, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
"Truth begins in lies."
-
- Kontakt:
Kaze Slavko da nas je uzdrmalo to što smo bili na celu tabele... Ja levata majko draga... Da hoce barem sa Radnikom da se vrati poslije utakmice... Eto im ga dzabe, još treba za kafe dati ljudima 

- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Dobro posle svega sta mozes ocekivat, da im Zeljo da i premije po 5 hiljada marka, Zrinja ce ih razgluiti jer su bolja ekipa 30 puta.plavousrcu je napisao/la:Ovi iz Tuzle vec skinuli gace. Ne bi me cudilo da krenu sa sest juniora da vide na koga mogu racunati.
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Zalosno je sto nam je Evropa postala cilj i sto neko sa nekim ponosom kaze da smo taj cilj ispunili. Prosle godine bez Evrope, ove godina nam cilj Evropa,a valjda ce nam sljedece biti trofej.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sa ovim ogranicenim debilom kojeg je prvo mjesto na tabeli uzdmalo mi ne mozemo osvojiti bajramski turnir a ne titulu
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.