FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pasica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pasica » 26 maj 2017, 14:02

BelminM23 je napisao/la:Dulja nikako nije ispalio Sarajevo, samo je Sarajevo njega. Neće čovjek igrati za kiflu, kad zna da zaslužuje i hljeba i pogače, pa da mezeti oboje.
Kakvu kiflu? Ne lupaj gluposti ziv bio, ne pisi samo da bi nesto napisao. Frajeru se nudilo sto nikom do sad, na kraju je dobio blanko ugovor da sam napise sta hoce pa ako ne mozemo ispostovati Boze moj. Medjutim decko se nije udostojio ni da kaze sta hoce. Nije ni to problem, reci necu da igram ovdje ni dana vise nego sto moram i cao. A ne neka hinjska zavlacenja i izbjegavanja da se sjede i razgovara.
Tako da me boli kita za njegovo (ne)pozivanje u reprezentaciju, i njegovu dalju karijeru. Repka dize cijenu igracu, mi kao klub nemamo vise nista od njegove cijene, tako da ne vidim zasto bi ga gurali?

Ustati pa reci Cimirot!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 maj 2017, 14:03

pasica je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Dulja nikako nije ispalio Sarajevo, samo je Sarajevo njega. Neće čovjek igrati za kiflu, kad zna da zaslužuje i hljeba i pogače, pa da mezeti oboje.
Kakvu kiflu? Ne lupaj gluposti ziv bio, ne pisi samo da bi nesto napisao. Frajeru se nudilo sto nikom do sad, na kraju je dobio blanko ugovor da sam napise sta hoce pa ako ne mozemo ispostovati Boze moj. Medjutim decko se nije udostojio ni da kaze sta hoce. Nije ni to problem, reci necu da igram ovdje ni dana vise nego sto moram i cao. A ne neka hinjska zavlacenja i izbjegavanja da se sjede i razgovara.
Tako da me boli kita za njegovo (ne)pozivanje u reprezentaciju, i njegovu dalju karijeru. Repka dize cijenu igracu, mi kao klub nemamo vise nista od njegove cijene, tako da ne vidim zasto bi ga gurali?

Ustati pa reci Cimirot!
:salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 maj 2017, 14:07

Baš to, mogao je gospodski izać u javnost i reći "hvala klubu na ponudama al' neću da produžim, hoću da idem dalje" i vozdra. Ovako se kapiten uhinjio, nit znamo šta hoće nit šta mu je nuđeno. Ako Marko ne dobije kapitensku naredne sezone, ili Pavlović, ja ne znam kud će ovo vodit. Prethodne dvije sezone smo imali najgore kapitene ikad.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

saskend444
Kontakt:

Post Postao/la saskend444 » 26 maj 2017, 14:19

Veći klubovi sebi prišute da im najbolji ili bolji igrači odu iz kluba bez odštete.
Duljeviću je ponuđeno da produži ugovor 8.000 plata. Ako mu to nije dovoljno i ako misli da može na bolje, na više, nek ide.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 26 maj 2017, 14:33

saskend444 je napisao/la:

Veći klubovi sebi prišute da im najbolji ili bolji igrači odu iz kluba bez odštete.
Duljeviću je ponuđeno da produži ugovor 8.000 plata. Ako mu to nije dovoljno i ako misli da može na bolje, na više, nek ide.
Nudilo mu se mnogo vise i od toga, posebno nakon sto je zadnja lova legla od Tana. Medjutim on je sve iskulirao. Ja ga nikad nisam nesta volio. Sebican na terenu - sebican u zovotu ili ti ga supak.

**** ga doci ce neko drugi na njegovo mjesto samo ubuduce pametnije i to je to.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 26 maj 2017, 14:44

Realno, tih 8,000KM ili vise moze dobit bilo gdje. Ovu je ligu prevazisao, u njoj vise ne moze napredovat, po godinama zadnje je vrijeme da ako ima ambiciju proba nesto vise i da se bar proba dokazat u jacem takmicenju tako da.....
Odigrao je fer i korektno do kraja. Nisam primjetio da se ikad stedio ili nas vukao za nos (foliranje, kobajagi povrede itd) od momenta kad je bilo jasno da od produzenja ugovora nema nista. Ko je kriv i kako je doslo do toga sasvim je nebitno jer fudbal je odavno postao biznis a igracima radni mjesto).
Hvala lijepo dovidjenja a ako vani ne bude islo nista protiv da nam se vrati. Da ne znam kakav napredak napravimo u narednih 4-5 godina zdrav Duljevic ce nam bit pojacanje.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 maj 2017, 14:54

kakvih 8 000 ne izmisljajte, nemoj da pisem cifre koje su mu nuđene!!!
dobijao je sto ni jedan nije u ekipi ni blizu, posred toga i neke druge stvari su mu nuđene, jednostavno od PROSLOG ljeta hinja se izvlaci na sve nacine, ali ne u smislu NECU DA PROODUZIM, nego eto cekajte, hocu ubzo samo da se dog, skontam... eto smeta mi ovo, smeta ono i na kraju ispali klub koji mu je SVE ponudio...

BOLI ME RACKU za njega... prolaznik kao 100 do sada.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 26 maj 2017, 15:19

Sarajevo ljubavi moja.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 26 maj 2017, 15:23

8 milja je nista, imas sad u ekipi igraca koji prelaze tu cifru. Dulja je mogao prekucati Benka sa platom, toliko o tome koliko mu se nudilo. Iskreno, moje misljenje je da mu se nudilo puno vise nego stro vrijedi, al eto klub je vjerovatno vidio nacin kako da povrati tu lovu. Ispao je pic.ka, ne zato sto nije htio da produzi, nego zbog ponasanja.
Ne zelim mu ni dobro ni lose, nakon naredne tekme je proslost, al iskreno ne vjerujem da ce napraviti neku karijeru. Imao je on potencijal, al ga yebe ono izmedju usiju.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 maj 2017, 15:25

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 26 maj 2017, 15:30

slika

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 maj 2017, 15:32

E cuj Sarajevo ispalilo Duljevica... Hajd' banuj se sam ziv bio. Tom momku ne zelim nista lose, i svejedno mi uspio ili ne, dok npr. Cimirota gledam, pratim, bodrim k'o brata. E to je razlika.
Za primjer mu moze biti momak koji ima jos godinu dana ugovora, nas buduci kapiten aBd, koji otvoreno kaze da ce prihvatititi novi ugovor ako mu Uprava ponudi. Ima nesto u tim momcima iz Trebinja...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 26 maj 2017, 15:39

Hare je najbolji igrač lige, i treba ići dalje i napredovati. Ali to što ide bez obeštećenja smeta..

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 26 maj 2017, 15:40

MILOŠ STOJČEV BLIZU POVRATKA NA KOŠEVO!

High

Post Postao/la High » 26 maj 2017, 15:41

belosevic28 je napisao/la:E cuj Sarajevo ispalilo Duljevica... Hajd' banuj se sam ziv bio. Tom momku ne zelim nista lose, i svejedno mi uspio ili ne, dok npr. Cimirota gledam, pratim, bodrim k'o brata. E to je razlika.
Za primjer mu moze biti momak koji ima jos godinu dana ugovora, nas buduci kapiten aBd, koji otvoreno kaze da ce prihvatititi novi ugovor ako mu Uprava ponudi. Ima nesto u tim momcima iz Trebinja...
Duljević je prkno od insana. :bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 maj 2017, 15:46

Tako je šejhu! Bio i ostao...

HordasIstok
Kontakt:

Post Postao/la HordasIstok » 26 maj 2017, 15:56

hrn je napisao/la:MILOŠ STOJČEV BLIZU POVRATKA NA KOŠEVO!

Odkud ti to sad ?

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 maj 2017, 15:57

HordasIstok je napisao/la:
hrn je napisao/la:MILOŠ STOJČEV BLIZU POVRATKA NA KOŠEVO!

Odkud ti to sad ?
Dos'o lik na kafu u Seher, slika s Duljevicem...i odma povratak. Ma hajte molim vas.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 26 maj 2017, 15:58

pasica je napisao/la:

Ustati pa reci Cimirot!
Dulju je zayebala prošla Uprava sa Dinom na čelu, kada je treba preći u tursku ligu za solidnu odštetu. Zbog toga Dulja nije htio produžiti i nije želio da ima više posla sa pemijer ligom.

Meni iskreno nikad on nije bio nešto drag igrač kao Benko, ali je do kraja ugovor odradio pošteno i nije se štedio.

A kapitensku traku nikad nije ni trebao dobiti. Jednostavno imate igrače poput Dulje koji mogu biti odlični fudbaleri ali nemaju karakter vođe.

Nastavilo je naše Sarajevo bez Sušića, nastavit će i bez Duljevića.
SARAJEVO

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 26 maj 2017, 15:59

Ovaj mali Hadzic vam je blago. Na njemu ako ne izvucete pare, necete nikad! Al` poznavajuci nase ublehe u klubovima i kakvo neznanje imaju sto se tice djece i treniranja, bojim se da ce ga neki menadzercic uzeti i unistiti. Svu srecu k`o bratu rodjenom ti zeli jedan od komsa manijaka.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.