FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jel puno?LjoZee je napisao/la:Strah me sljedece sezone.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ignorisi moje postove i zaobilazi ih. Hvala.[emoji5]SemirSema je napisao/la:Jel puno?LjoZee je napisao/la:Strah me sljedece sezone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Dogovorili su se znaci nasi da se nista nije desilo. Odlican plan, ali opet na stetu Zelje. Krivca nema iz gresaka ne ucimo, ego i dalje vazniji od Zelje. Svaka im cast.Zenzo je napisao/la:Sljedece kako znaju i umiju da osvoje titulu.
Sve je dobro, samo nek ne puca. CCC :/
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
-
- Kontakt:
Debelo gov.no ne ide, sup.ak Cenan ne ide al mi odosmo u pic.ku materinu
SemirSema je napisao/la:Jel puno?LjoZee je napisao/la:Strah me sljedece sezone.

Usao je gubitnički mentalitet u klub i nikako da izadje,nestane .....plavousrcu je napisao/la:Dogovorili su se znaci nasi da se nista nije desilo. Odlican plan, ali opet na stetu Zelje. Krivca nema iz gresaka ne ucimo, ego i dalje vazniji od Zelje. Svaka im cast.Zenzo je napisao/la:Sljedece kako znaju i umiju da osvoje titulu.
- plavousrcu
- Kontakt:
Gledam pres i ne vjerujem. Petrovic prica kao da nam bjezi Zrinjski cetiri boda. Mi se navijaci potajno nadamo cudu, a sef struke nam se predao. Tacno luzerski mentalitet.cruz40 je napisao/la:Usao je gubitnički mentalitet u klub i nikako da izadje,nestane .....plavousrcu je napisao/la:Dogovorili su se znaci nasi da se nista nije desilo. Odlican plan, ali opet na stetu Zelje. Krivca nema iz gresaka ne ucimo, ego i dalje vazniji od Zelje. Svaka im cast.Zenzo je napisao/la:Sljedece kako znaju i umiju da osvoje titulu.
- MocMahale444
Petrović: Uzdrmao nas je dolazak na čelo tabele
Nije normalan sekunde pa tim koji je najtrofejniji kao uzdrmao se zbog toga sto je izbio na celo tabele.
Luzerski mentalitet pravis loce. Zeljo je navikao biti prvi ali tukmaci i tockonje kao ti se kale na Zelji.
Edit: lipa te **** kontamo isto ja i aldin

Nije normalan sekunde pa tim koji je najtrofejniji kao uzdrmao se zbog toga sto je izbio na celo tabele.
Luzerski mentalitet pravis loce. Zeljo je navikao biti prvi ali tukmaci i tockonje kao ti se kale na Zelji.
Edit: lipa te **** kontamo isto ja i aldin

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Otjeras Odovica, Mulalica ljude koji vole Zelju kao mi i dovevedes placenike, pitara i onda se pitas sto ne ide... Uprava nam pitarska veze sa fudbalom nemaju graditeljska firma koja je zaduzila Zeljeznicar Boga pitaj koliko a neki jos uvijek svrsavaju na Misketa i kompaniju... Al haj nije sve tako crno raspast ce se sve do decembra najkasnije, i onda, mozemo se slobodno nadati nasem brki i ljudima koji zapravo vole Zelju.
Samo da ova sezona zavrsi i da je sto prije zaboavimo, totalno je pogubio kontrolu nad situacijom Petorovic i u ove zadnje dvije utakmice nad igracima, ti isti igraci su posebna prica, cast pojedincima ostali su sramota za ovaj klub.
- Zeljeznicar -
Zamolio bih ADMINA da me trajno banuje. Unaprijed zahvalan !Milkaodkokosa je napisao/la:Otjeras Odovica, Mulalica ljude koji vole Zelju kao mi i dovevedes placenike, pitara i onda se pitas sto ne ide... Uprava nam pitarska veze sa fudbalom nemaju graditeljska firma koja je zaduzila Zeljeznicar Boga pitaj koliko a neki jos uvijek svrsavaju na Misketa i kompaniju... Al haj nije sve tako crno raspast ce se sve do decembra najkasnije, i onda, mozemo se slobodno nadati nasem brki i ljudima koji zapravo vole Zelju.
De ba, pusti trolčine.Qwerty90 je napisao/la:Zamolio bih ADMINA da me trajno banuje. Unaprijed zahvalan !
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jel ti tesko da se sagnes?Milkaodkokosa je napisao/la:Otjeras Odovica, Mulalica ljude koji vole Zelju kao mi i dovevedes placenike, pitara i onda se pitas sto ne ide... Uprava nam pitarska veze sa fudbalom nemaju graditeljska firma koja je zaduzila Zeljeznicar Boga pitaj koliko a neki jos uvijek svrsavaju na Misketa i kompaniju... Al haj nije sve tako crno raspast ce se sve do decembra najkasnije, i onda, mozemo se slobodno nadati nasem brki i ljudima koji zapravo vole Zelju.
Moze li Amar sam ce doci bez tih sto "vole" Zelju ? Nesto nam nisu u lijepom sjecanju ostali ti ljudi.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Fkt nekad čovjek ne može da shvati smisao postojanja ovakvih ljudi, čime se to hrani da Bog sakloni i sačuva ... :/Virtu4l je napisao/la:De ba, pusti trolčine.Qwerty90 je napisao/la:Zamolio bih ADMINA da me trajno banuje. Unaprijed zahvalan !
- MocMahale444
Nemam pojma sto im smeta Miske.
Sto se tice cele ok to razumijem.
Sto se tice cele ok to razumijem.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ovakvi nisu vrijedni nikakve rasprave samo preskocite preko njih
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Neka neko kaze Slavko da sezona i jeste katastrofalna. Ne moze nas Evropa utjesiti. Nismo mi Radnik(neka oproste) pa da slavimo sto smo izborili Evropu.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, knoa, Levin i 40 gostiju.