hrn je napisao/la:MILOŠ STOJČEV BLIZU POVRATKA NA KOŠEVO!
Odkud ti to sad ?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hrn je napisao/la:MILOŠ STOJČEV BLIZU POVRATKA NA KOŠEVO!
Dos'o lik na kafu u Seher, slika s Duljevicem...i odma povratak. Ma hajte molim vas.HordasIstok je napisao/la:hrn je napisao/la:MILOŠ STOJČEV BLIZU POVRATKA NA KOŠEVO!
Odkud ti to sad ?
Dulju je zayebala prošla Uprava sa Dinom na čelu, kada je treba preći u tursku ligu za solidnu odštetu. Zbog toga Dulja nije htio produžiti i nije želio da ima više posla sa pemijer ligom.pasica je napisao/la:Kakvu kiflu? Ne lupaj gluposti ziv bio, ne pisi samo da bi nesto napisao. Frajeru se nudilo sto nikom do sad, na kraju je dobio blanko ugovor da sam napise sta hoce pa ako ne mozemo ispostovati Boze moj. Medjutim decko se nije udostojio ni da kaze sta hoce. Nije ni to problem, reci necu da igram ovdje ni dana vise nego sto moram i cao. A ne neka hinjska zavlacenja i izbjegavanja da se sjede i razgovara.BelminM23 je napisao/la:Dulja nikako nije ispalio Sarajevo, samo je Sarajevo njega. Neće čovjek igrati za kiflu, kad zna da zaslužuje i hljeba i pogače, pa da mezeti oboje.
Tako da me boli kita za njegovo (ne)pozivanje u reprezentaciju, i njegovu dalju karijeru. Repka dize cijenu igracu, mi kao klub nemamo vise nista od njegove cijene, tako da ne vidim zasto bi ga gurali?
Ustati pa reci Cimirot!
@Memara vec negdje jagnje okrenuoLakoste je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/hadzic-i ... pom/238480
PB u delirijumu, treba ovo iskoristiti, hajmo PB, hocemo sezonske, salove, dresove![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro se sjetio vise, steta sto je sad kad je kraj sezone. Treba malog forsirati kad god se moze, a nije da nije bilo prostora ove sezone.Lakoste je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/hadzic-i ... pom/238480
PB u delirijumu, treba ovo iskoristiti, hajmo PB, hocemo sezonske, salove, dresove![]()
![]()
![]()
![]()
ElCartel11 je napisao/la:@Primorac sad tuce zenu od srece.
Jel to zvanicno.High je napisao/la:Ako su nas već htjeli poslušati u tjeranju Hrustemovića, onda su morali izabrati bolji način od angažiranja kesedžija koji su maltretirali Hrustem-aginicu.
Počeli su slušati forumski kler.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel to zvanicno.High je napisao/la:Ako su nas već htjeli poslušati u tjeranju Hrustemovića, onda su morali izabrati bolji način od angažiranja kesedžija koji su maltretirali Hrustem-aginicu.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.