sve je dogovoreno, očekuje nas prasetina, jagnjetina, livanjac, vino i loza, mi donosimo pivumario11111 je napisao/la:Ajmo se maknut od Željkana na sekund, dolazite li Fukare u Mostar, "turistički" barem?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
sve je dogovoreno, očekuje nas prasetina, jagnjetina, livanjac, vino i loza, mi donosimo pivumario11111 je napisao/la:Ajmo se maknut od Željkana na sekund, dolazite li Fukare u Mostar, "turistički" barem?

Puno ti je 600+ postova u ovih 12 dana, smiri maloPenaltiky je napisao/la:sve je dogovoreno, očekuje nas prasetina, jagnjetina, livanjac, vino i loza, mi donosimo pivumario11111 je napisao/la:Ajmo se maknut od Željkana na sekund, dolazite li Fukare u Mostar, "turistički" barem?

. Ma neće čekati nikoga ništa u Mostaru
. Ma neće čekati nikoga ništa u Mostaru  
nije istina! imamo jestive gaćice.pitic je napisao/la:Ode Sloboda gologuza u Mostar.

Nemaju "boba" na mobitelu.hskzmostar je napisao/la:Jel odgovorila Ueffa Zelji?
Bez Vugdalica su nemocni sto se tice UEfe.arelinho je napisao/la:Nemaju "boba" na mobitelu.hskzmostar je napisao/la:Jel odgovorila Ueffa Zelji?

Sarajlijica1946 je napisao/la:Radno na treningu tuzlaka, rostiljalo se pred tekmu sa zrinjski. Vlado ponio ugalj od kuce.

Build it, they will come...TobeYarabi je napisao/la:ovo nama napraviti isto ko zednom insanu vode pinuti..samo malo razmisljamo o lokaciji i cim odlucimo gdje cemo je graditi, to ce niknuti ko pecurka poslije kise

de dodaj Slobodu ovaj što pritrčiescobarpablo je napisao/la:
Znaci dvije markice za ono stajanje i to je to?mario11111 je napisao/la:Ne znam im nijedan transparent kako izgleda već odavnomma_hz je napisao/la:Sta ce tamo kod piromanamario11111 je napisao/la:Ajmo se maknut od Željkana na sekund, dolazite li Fukare u Mostar, "turistički" barem?

escobarpablo je napisao/la:

Rigoletto je napisao/la:Da, vec dugo se u markama placa, dinari su davno izbaceni. Saro diverzantu izadji iz sume, dosta se toga promjenilo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.