AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Raonffa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Raonffa » 26 maj 2017, 17:29

meskalin je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Citam da je Milan zainteresiran za Dembela iz Celtica, mali ima potencijal da bude strasan igrac, pratio sam ga ove godine i odusevio me je, znao je s klupe uci i postici 3 gola...zna igrati lijevom i desnom nogom. Ko ga je gledao zna o cemu pricam.
49 nastupa
32 gola
20 godina
Pozicija?
Centarfor, moze igrati i lijevo krilo !!
Pa eto, ako ne uspiju završiti Keitu, možda se onda okrenu njemu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 26 maj 2017, 17:33

Milan traži nekog mladog napadača da bude rezerva prvom napadaču, tako se pojavilo i ime tog wonderkida iz Celtica.U tome je stvar.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 26 maj 2017, 18:31

Ma ne znam,meni iskreno Keita ne mirise.Dobar je igrac,al ....Imamo punu ekipu igraca koji su bili dobri u Genovi isl. A kod nas su rupe.Vise bih volio da ostane Gerard.Ovo sto rade za sad celni ljudi mi je malo nestvarno.Naucio na mr.X-a svake sezone.Ako dovedu ove nabrojane kapa do poda,jer cemo konacno imati bekove kako Bog zapovjeda.Odbrana i sredina su prioritet,jos jedan fantazista u ekipi i daj loptu da se igramo. :)
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 maj 2017, 19:01

Sta je reci za ovog skauta Stefana Luxora sto je dosao iz Juventusa, hvale ga na sva vrata!? Moze li neko napisati nesto o njemu, iskreno ja nisam nesto upoznat s njegovim likom i dijelom!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 maj 2017, 19:05

Romagnoli13 je napisao/la:Milan traži nekog mladog napadača da bude rezerva prvom napadaču, tako se pojavilo i ime tog wonderkida iz Celtica.U tome je stvar.
A šta će sa Baccom i Lapaklocem?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 26 maj 2017, 20:21

rope11 je napisao/la:klix ekskluziva, oni znaju ono što nijedan drugi medij ne zna :rol:

daleko od toga da je morata riješen jer se puno klubova interesuje za njega iz engleske, a EPL je daleko zanimljiviji i veći izazov od italije koliko god se to nekome sviđalo ili ne.
jedina šansa je da ga đevojka malo pogura prema italiji :mrgreen:

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 02061.html

klix izgleda bas informisan, pogodise ovaj put :rol: :njanjanja:

Mada finale LP ima da odigra, pa me ne bi zacudilo da je ovo ipak patka :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 26 maj 2017, 20:50

Pozdrav braco Milanisti :D :D

Drago mi je da se ozbiljno pocelo raditi i dovoditi prava pojacanja nadam se da je ovo znak povratka :D :D

Da napokon imamo pravog konkurenta za titulu :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 maj 2017, 20:54

samo je gazzetta prekjučer prenijela vijest da je španac pristao doći u milan, koja je baj d vej postala nerelevantna novina u zadnje vrijeme, ali se poslije toga više ništa nije pisalo.

to da je morata već praktički jednom nogom u milanu, to sam eto pročitao samo na kiksu i sportskim :mrgreen:

puno je još klubova u igri za njega, ko zna kako će završiti :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 26 maj 2017, 22:53

Yucca je napisao/la:Pozdrav braco Milanisti :D :D

Drago mi je da se ozbiljno pocelo raditi i dovoditi prava pojacanja nadam se da je ovo znak povratka :D :D

Da napokon imamo pravog konkurenta za titulu :D
[emoji6]

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 maj 2017, 03:36

@Yucca spremajte se za kraj vase dominacije. I iduca je sezona vasa,ali ako nasi ovako nastave,onu tamo bi vas mogli skinuti sa trona aBda :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 maj 2017, 03:40

Ramazan Mubarek Olsun!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 maj 2017, 09:49

Izgleda da sa novom upravom nema zezanja.Raiola ce dobiti ultimatum, ili ce prihvatiti skoro 4M godisnje za Donnarummu ili ce ovaj cijelu godinu provesti na tribinama.Uglavnom prodaje nece biti i debeli nece ni eura zaraditi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 maj 2017, 10:05

Svaka im cast na tome, niko nas nece ucjenjivati. Evo citam da vjerovatno necemo zadržati Delofeu-a. Moram priznati da mi i nije nesto zao. Hvala momku, dosta nam je dao za kratko vrijeme, ali brate nervira me sa potezom viska i simuliranjima. Navodno smo zainteresovani i za Tolisso-a

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 maj 2017, 10:23

otkako su dosli Kinezi, milanisti s ovog foruma se vode dobro poznatom poslovicom:
"ko rano rani, dobre vijesti grabi" :mrgreen:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 maj 2017, 10:45

Chinaglia je napisao/la:otkako su dosli Kinezi, milanisti s ovog foruma se vode dobro poznatom poslovicom:
slika

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 maj 2017, 10:46

bravo za kineze, nema zajebancije :kafa:

donaruma jede go.vna, radije bi mi sad sjedio na tribini godinu dana nego sto bi ga prodao za 100 miliona, pa neka se je*e.
sta hoces koji qurac vise, vidis da su dosli novi vlasnici, da ce biti ulaganja, nude ti veliki ugovor (ispunilo se sve sto su zahtjevali za njegov ostanak) i ti izvodis bijesne gliste dok se usput busa u prsa kad ljubi grb i govori kako je veliki rossonero :facepalm:

raiola ga garant pokusava prodati sitiju, obojici supak zinuo za parama cim ovoliko odugovlaci... u ovom milanu sve same nezahvalne pickice bez truna postovanja i svijesti za kakav klub igraju :roll:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 maj 2017, 10:57

Jedan Messi sa 18-19 godina nije imao 4M po sezoni a radi se o najboljem igraču i historiji igre.Klub mora pokazati pravi stavi i svaka im čast na tome.Imaš na stolu izuzetno unosan ugovor, to su ogromne pare za jednog golmana u tim godinama posebno.Pitam se koliko su jedan Casillas ili Buffon imali po sezoni u njegovim godinama? Raiola je sad u ćorsokaku, zna da je godina duga i da to može koštati Donnarummu dosta ako presjedi na klupi zbog nečije pohlepe.A također ako Gigio ode kao slobodan igrač sljedećeg ljeta debeli neće zaraditi niti euro od toga.A eventualno novi klub mu neće dati ništa jači ugovor nego Milan, jer godina dana ne igranja je jako dug period. Ne sumnjam u to da Donnarumma želi ostati u Milanu, ali je postalo jasno da mu je debeli poremetio misli.I dalje mislim da će potpisati novi ugovor, a ako ne potpiše onda i on snosi krivicu za ono što će mu se desiti.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 maj 2017, 11:03

Romagnoli13 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:otkako su dosli Kinezi, milanisti s ovog foruma se vode dobro poznatom poslovicom:
slika
thug life :mrgreen: :kafa:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 maj 2017, 11:21

previse se krivica svaljuje na raiolu, tip jeste supcina ali ni stotinu raiola ne bi moglo upravljati donarumom ako bi ovaj izricito dao do znanja da zeli ostati.

cuj sad traze 5 miliona, mrs u pm :roll:

nije ovo do rajole, on kao agent logicno da trazi sto bolje uslove za sebe i klijenta, ovaj mali je nevidjeno bezobrazan i nezahvalan iako se u javnosti drugacije predstavlja.
i da potpise ugovor meni je on vec djelimicno pao u ocima, yebote ganjaju ga od februara da potpise ugovor i normalna osoba koja voli klub i zeli ostati (kao sto doticni tvrdi) bi dosad hiljadu puta potpisala, a ne odugovlacila i zahtjevala nerealne uslove.

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 27 maj 2017, 11:24

Kad sam bolje razmislio, nije ni debeli kriv. Ovo je iskljucivo GIgijeva odluka, bio bi najplaceniji u klubu I kao 18ogodisnjak. Pojacava se Milan imat ce konkurentnu ekipu I ako nece potpisatidat godinu dana na tribine, nece te balavac ucjenjivat ako ti je malo 4'miliona onda stvarno ne znam.

Sto najgore ljubi dres I te stvari a sere oko novog ugovora, ako potpise super, ako ne, ima golmana, ni prvi ni zadnji koji je unistio karijeru zbog para
Zadnja izmjena: nextterrain, dana/u 27 maj 2017, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []