Kako majke ti u ova doba ovakav post?Zagor je napisao/la:Ja ne znam kako ove iz sirokog nije vise stid pricati o kazni i pravdati se , te optuzivati "bosnjacke" medije za majorizaciju. jao jao... Pročito sam jedan komentar jednog navijaca sirokog na ovoj temi, na koji nisam htio odgovarati , jer mislio sam da nema potrebe. Al eto nekima moras ponavljati neke stvari milion puta. Lik je usporedio pjevanje publike na Kosevu bivše himne BiH kada je pustena trenutna himna bez teksta na prvoj utakmici i zvizdanje navijaca sirokog i pjevanja Mi Hrvati u drugoj utakmici, kao rekavsi da je to isto. Ja ne bih imao nista protiv da su navijaci sirokog zapjevali u toku intonirana himne bih recimo Jednu si jedinu. Ta bivša himna nema niti jednu uvrijedljivu poruku za ijedan narod u BiH, al eto , kao i zastavu, EU promjeni i himnu, bez ikakvog razloga. Čak tekst "Jedine" ima "hrvatskih" riječi, al ne, i to im na kraju smeta, Al kako vas nije sramota uopste usporedjivati ta dva slucaja. Jadni ste da jadniji ne mozete biti.