Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ko su ovi što ubaciše u petu? 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sta mislis?!shzna je napisao/la:Ko su ovi što ubaciše u petu?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Joj šta im radite posljednjih mjesec-dva, gdje će vam duša. 
Al ništa vam nije kao onaj pokolj Firme.
Al ništa vam nije kao onaj pokolj Firme.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nije dobro.Donnie Darko je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Za zagrijavanje, Laplasom hocuDonnie Darko je napisao/la:Da mi je nego pricao da cu subotom ustajati ranije da bih mogao duze vjezbati matematiku
Javi rjesenje
Dobri su clanovi ali nisu dobri ti koeficijenti ispred njih, kako si uradio konvoluciju sin2x * sin2x ?
Adilovic i onaj gol iz mrtvog ugla pred krajEvolution87 je napisao/la:Ima da nas gosk opet samara na Hasetubodi123 je napisao/la:Ispadose Vukovi s Otoke, ostadosmo i mi i kone bez 6 sigurnih boba a ulazi hrvatski športski klub GOŠK
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zajebao sam onda račun prilikom razlaganja razlomka kod inverzne transformacijebodi123 je napisao/la: Nije dobro.![]()
Dobri su clanovi ali nisu dobri ti koeficijenti ispred njih, kako si uradio konvoluciju sin2x * sin2x ?
Prvi je 5/4, doduse u drugom ide sinus umjesto cosinusa, ispred 1/2, a treci je dobarDonnie Darko je napisao/la:Zajebao sam onda račun prilikom razlaganja razlomka kod inverzne transformacijebodi123 je napisao/la: Nije dobro.![]()
Dobri su clanovi ali nisu dobri ti koeficijenti ispred njih, kako si uradio konvoluciju sin2x * sin2x ?Bitno je da su članovi dobri. Koliki su koeficijenti, jesam li blizu?
![]()
Sta fali konvoluciji, svede se na integral bezveze, jednostavnije nego traziti koeficijente i razlagati ga, zato i jesi zajebo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jbg, nisam ispravio na vrijeme, ali nema veze uradit ću opet, mislim da znam gdje sam pogriješio.bodi123 je napisao/la:Prvi je 5/4, doduse u drugom ide sinus umjesto cosinusa, ispred 1/2, a treci je dobarDonnie Darko je napisao/la:Zajebao sam onda račun prilikom razlaganja razlomka kod inverzne transformacijebodi123 je napisao/la: Nije dobro.![]()
Dobri su clanovi ali nisu dobri ti koeficijenti ispred njih, kako si uradio konvoluciju sin2x * sin2x ?Bitno je da su članovi dobri. Koliki su koeficijenti, jesam li blizu?
![]()
![]()
Sta fali konvoluciji, svede se na integral bezveze, jednostavnije nego traziti koeficijenti i razlagati ga, zato i jesi zajebo.
Nisam se mnogo zadržao na njoj, nije nam Laplas toliko bitan, nisam htio raditi ga više od 3 dana. A nisam vidio ni u jednom zadatku u svesci da su radili konvoluciju.
Aha.Donnie Darko je napisao/la: Jbg, nisam ispravio na vrijeme, ali nema veze uradit ću opet, mislim da znam gdje sam pogriješio.
Nisam se mnogo zadržao na njoj, nije nam Laplas toliko bitan, nisam htio raditi ga više od 3 dana. A nisam vidio ni u jednom zadatku u svesci da su radili konvoluciju.
Jesi li uradio ono? Sad se tek sjeti da ti imam ono objasniti, ubi me posao ne znam dje udaram. halali bgt. Ako nisi da ti objasnim.Dex je napisao/la:.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Iz ove oblasti nam većinom dolazi da uradimo inverznu transformaciju, i da neki nenormalan razlomak, na vježbama je sve radio preko ove metode koju sam ja koristio, ali istina uzme bruku vremena.bodi123 je napisao/la:Aha.Donnie Darko je napisao/la: Jbg, nisam ispravio na vrijeme, ali nema veze uradit ću opet, mislim da znam gdje sam pogriješio.
Jesi li uradio ono? Sad se tek sjeti da ti imam ono objasniti, ubi me posao ne znam dje udaram. halali bgt. Ako nisi da ti objasnim.Dex je napisao/la:.
Ali na prošlom roku je bio zadatak gdje trebaš dobiti slova od A do H, sat vremena razbijaš razlomak
Uradio sam sad, zbog retardirane greške u prvom koraku inv. transformacije nije valjalo
ta nagradna igra vam je sigurno prevara neka
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Nisam, ne mogu skontat kako da stavim one pokazivače, nešto mi ne idebodi123 je napisao/la:Aha.Donnie Darko je napisao/la: Jbg, nisam ispravio na vrijeme, ali nema veze uradit ću opet, mislim da znam gdje sam pogriješio.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ništa domaćeMarsal je napisao/la:Za brata HelleraPenaltiky je napisao/la:za brata Maršala
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ovim se ponosi prosječni Srbin?marconato je napisao/la:Kaze, potukli se, nisu se mogli dogovorit ko ce se prvi pricestit![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
smije li se postavljati smajli kafa za ramazAn.High je napisao/la:Ovim se ponosi prosječni Srbin?marconato je napisao/la:Kaze, potukli se, nisu se mogli dogovorit ko ce se prvi pricestit![]()
Treba bataliti faks i samo davati instrukcije , pojma nisam imala da je ovako lako unovčiti znanje 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
To će raditi samo kauri.Sarajlijica1946 je napisao/la:
smije li se postavljati smajli kafa za ramazAn.![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, Venom i 1 gost.