Kao i prošlo kolo!?avenija je napisao/la:Sretno danas pokazite da ste profesionalci i pobjedom se oprostite od Premijer lige !

Kao i prošlo kolo!?avenija je napisao/la:Sretno danas pokazite da ste profesionalci i pobjedom se oprostite od Premijer lige !
Mokroguz je napisao/la:Olaksat ce nam situaciju to sto je GOSK usao u ligu, i to sto Celik nije ispao.
Bice najjaci protivnici dole Sloga i Velez ja mislim, i eventualno Orasje, Metalleghe i Jedinstvo. Nekako sumnjam da ce Travnik ponovo jurisati, ko god je ulozio pare ove godine da upadne u PLBiH i nije uspio, to ih je skupo kostalo bukvalno, pa zato.
Steta sto je Sema ispala, bilo bi bolje da su i dalje u ligi, hem je blize, hem igraju na Kosevu.
Ne mislim da je Radovic bio katastrofalan, imao je dobrih rezultata ali nije bilo dovoljno. Njemu zelim svu srecu u nastavku i hvala mu za sav trud i rad.
Nego ko ce sad biti novi trener, spominju li se neka nova imena?
Imam dojam da ljudi kojima klub mnogo znaci i koji imaju zara uglavnom dolaze do dobrih rezultata. Na primjer Janjos u FKS-u, Pavic u Celiku, Rahimic u Velezu, Trivunovic u Borcu. Mi i nemamo neku veliku bazu veterana u toj struci medju kojih mozemo birati, mozda Jusufbegovic ili Mirza mogu biti takvi, treba se raspitati. Inace treba neko kome je bas stalo do napretka i ko hoce sve pobjediti pa makar naglavacke. Ili ako dovedemo Trivunovica, mozda zna koje igrace se moze i treba dovesti iz Borca. Zavisi je li motivisan i hoce li, ko god da bude nasljednik.
Nije jos gotovo, moze se svasta desiti u zadnjem kolu.gorazdak je napisao/la:Ispade mi Gorazde neocekivano. Naredne sezone sam se ponadao da cu moci gledati Olimpic ali nista.
Jedno OFF pitanje, kad vec spominjes Gorazde i ispadanje.. koliko ove godine ispada klubova iz federalke, obzirom da se zna da iz premijerke dolaze dva u federalku ?Mokroguz je napisao/la:Nije jos gotovo, moze se svasta desiti u zadnjem kolu.gorazdak je napisao/la:Ispade mi Gorazde neocekivano. Naredne sezone sam se ponadao da cu moci gledati Olimpic ali nista.
Stvarno u 1.FBiH 7 bodova dijeli klubove od opstanka do borbe za ulazak u PLBiH, skoro pa nevjerovatno.
5. I?FliX je napisao/la:Jedno OFF pitanje, kad vec spominjes Gorazde i ispadanje.. koliko ove godine ispada klubova iz federalke, obzirom da se zna da iz premijerke dolaze dva u federalku ?
Mancini je napisao/la:Moguće je da Jusufbegović bude novi trener Olimpica.
Nije još sigurno.Mokroguz je napisao/la:Mancini je napisao/la:Moguće je da Jusufbegović bude novi trener Olimpica.
On je po mom misljenju los trener. Igra previse defanzivno. Ima CV da je s njim na celu u federalku otputovo Velez i Zvijezda. Blizu je bilo da i Celik bude jer nas je vodio (neucinkovito) u startu proljetnog dijela. Mozda se vama posreci pa vas vrati u premijerku, ali za takve podvige moras pobjedjivat u gostima, a on bas suprotno tome, voli se zatvorit.Mancini je napisao/la:Nije još sigurno.Mokroguz je napisao/la:Mancini je napisao/la:Moguće je da Jusufbegović bude novi trener Olimpica.
Nije to još sigurno. On nije izbacio Velež i Zvijezdu iz Premijer lige BiH. Drugi su treneri bili u tim klubovima u to vrijeme.FliX je napisao/la: On je po mom misljenju los trener. Igra previse defanzivno. Ima CV da je s njim na celu u federalku otputovo Velez i Zvijezda. Blizu je bilo da i Celik bude jer nas je vodio (neucinkovito) u startu proljetnog dijela. Mozda se vama posreci pa vas vrati u premijerku, ali za takve podvige moras pobjedjivat u gostima, a on bas suprotno tome, voli se zatvorit.
Mokroguz je napisao/la:5. I?FliX je napisao/la:Jedno OFF pitanje, kad vec spominjes Gorazde i ispadanje.. koliko ove godine ispada klubova iz federalke, obzirom da se zna da iz premijerke dolaze dva u federalku ?
Gorazde i sa remijem ima sansu za opstanak, zavisi ko ce(i hoce li iko) kiksati iznad njih. Uglavnom ce biti medju njih, Jedinstva, Bratsva i Zvijezde.
A sad ko ce pustati koga jer je protivnicima gotovo vec - GOSK je vec usao u PLBiH pa nije ni Visokom neki imperativ.
drakensang je napisao/la:Pozz može samo pitanje, kakav je po vama igrač Zulcic Sandi, ako moze malo informacija sta igra i takve stvari. Pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.