Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Lillard
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Lillard » 27 maj 2017, 13:54

Convicts1988 je napisao/la:Smeta im TITO i njegovi nazivi, jer je .ebo fašiste .
Koliko je Bosna zaostala govori koliko štovatelja raspalog zločinca ima. A onda su glavni kad treba pljuvat "fašiste" :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 27 maj 2017, 13:54

Marsal je napisao/la:Kad budete dolazili u Zenicu iduće sezone napišite na transparentu "yebemo vam Beograđanku". Nećemo se uvrijedit :mrgreen:
:lol: :lol: :D

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 27 maj 2017, 13:56

Marsal je napisao/la:Kad budete dolazili u Zenicu iduće sezone napišite na transparentu "yebemo vam Beograđanku". Nećemo se uvrijedit :mrgreen:
Il nek napisu mi iz Hercegovine idemo u Bosnu po bodove. Ha ha mislim katastrofa oko cega ljudi bezveze dva dana piskaraju.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 27 maj 2017, 13:59

Nije stvar tko Ce se uvrijediti ili nrce. Opet kazem pravilnik je jasan kao dan. Albane, Čuj u povijesti se zvao. Po tebi onda ima smisla okaciti transparent ".......bit ces opet Ante Pavelića" ili "hrvatsko cvijeće" jer je to u povijesti zapisano (ogradjujem se). Ma daj. Znaci vasom logikom, nasa bi uprava trebala okaciti transparent "hrvatsko cvijeće" i staviti na stranice. Nama ne pada na pamet da nekog tako vrijedjamo. A hoce li ili nece savez odluciti po pravilniku nas i ne zanima. Ali Ce onda u zalbenom postupku nasu odluku morati ponistiti.Kako nam sjedoste sa ovim. Jos niste svjesni. Ni dan nakon toga.
Zadnja izmjena: PERO1234, dana/u 27 maj 2017, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 27 maj 2017, 13:59

Lillard je napisao/la:
Convicts1988 je napisao/la:Smeta im TITO i njegovi nazivi, jer je .ebo fašiste .
Koliko je Bosna zaostala govori koliko štovatelja raspalog zločinca ima. A onda su glavni kad treba pljuvat "fašiste" :lol:
čuj zločinca :o
druže TITO ustaj iz te zemlje hladne :salut: :salut:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 maj 2017, 14:02

FoSte95 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
čuj zločinca :o
druže TITO ustaj iz te zemlje hladne :salut: :salut:
Nije im dobro, pusti ih.

Trebaju Titu biti zahvalni na svemu što je učinio za njih, da Maršala nije bilo i dalje bi bili nerazvijeni kamenjarci, a ovako su skoro svi mahom gazde.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 maj 2017, 14:02

PERO1234 je napisao/la:
avenija je napisao/la:Ja sam sinoc saznao da im to smeta zato sto im je Tito nametnuo a oni nisu htjeli, postavlja se pitanje zasto im ne smeta naziv rijeke kroz grad koja se zove Listica?
Po tebi bi savez trebao legitimirati da sirokobtijeski igraci u sljedećoj sezoni prije gostovanja FK Sarajevu okace transparent "Sarajevo podno Trebevica.......", I stave na službene stranice. Opet kazem nema problema, ali Ce savez pojesti samog sebe. Ili Ce biti kmecanje da je to asociranje na nesto drugo. Ako cemo dosljedno primjenjivati pravilnik ok. Nama opet svejedno, kazem.
Da li se nesto sluzbeno zove Sarajevo podno Trebevića? Da li se nesto prije zvalo? Strasno je kako neke stvari izjednacavate. U pravilniku ne postoji kazna za ovo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 27 maj 2017, 14:04

Marsal je napisao/la:

Nije im dobro, pusti ih.
Trebaju Titu biti zahvalni na svemu što je učinio za njih, da Maršala nije bilo i dalje bi bili nerazvijeni kamenjarci, a ovako su skoro svi mahom gazde.[/quote]
Da im velikog Marsala nije bilo pola im bratske Hrvatske bi se danas Italijom zvalo xD
Ustvari možda kontaju da bi im danas tako i bolje bilo pa zato mrze Maršala :rol:
Zadnja izmjena: FoSte95, dana/u 27 maj 2017, 14:05, ukupno mijenjano 2 puta.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 27 maj 2017, 14:04

PERO1234 je napisao/la:
Nije stvar tko Ce se uvrijediti ili nrce. Opet kazem pravilnik je jasan kao dan. Albane, Čuj u povijesti se zvao. Po tebi onda ima smisla okaciti transparent ".......bit ces opet Ante Pavelića" ili "hrvatsko cvijeće" jer je to u povijesti zapisano (ogradjujem se). Ma daj. Znaci vasom logikom, nasa bi uprava trebala okaciti transparent "hrvatsko cvijeće" i staviti na stranice. Nama ne pada na pamet da nekog tako vrijedjamo. A hoce li ili nece savez odluciti po pravilniku nas i ne zanima. Ali Ce onda u zalbenom postupku nasu odluku morati ponistiti.Kako nam sjedoste sa ovim. Jos niste svjesni. Ni dan nakon toga.
Ma bolan u imenu Listica nema prefiksa nacionalnog, to sto ti spominjes hrvatsko cvijece to vec je nesto drugo, eto mozda ja stvarno ne razumijem sta znaci rijec listica, prevedi mi je obrazlozi. Po meni oznacava geografski pojam, ranije dva, danas jedan. To je kao da se mi uvrijedimo sto nas neko prozove Bistua nouvom jer su Rimljani nametnuli taj naziv, mislim stvarno...
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 27 maj 2017, 14:06

Marsal je napisao/la:Kad budete prolazili pored Zenice iduće sezone napišite na transparentu "yebemo vam Beograđanku". Nećemo se uvrijedit :mrgreen:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 27 maj 2017, 14:06

MortemHz je napisao/la:
PERO1234 je napisao/la:
avenija je napisao/la:Ja sam sinoc saznao da im to smeta zato sto im je Tito nametnuo a oni nisu htjeli, postavlja se pitanje zasto im ne smeta naziv rijeke kroz grad koja se zove Listica?
Po tebi bi savez trebao legitimirati da sirokobtijeski igraci u sljedećoj sezoni prije gostovanja FK Sarajevu okace transparent "Sarajevo podno Trebevica.......", I stave na službene stranice. Opet kazem nema problema, ali Ce savez pojesti samog sebe. Ili Ce biti kmecanje da je to asociranje na nesto drugo. Ako cemo dosljedno primjenjivati pravilnik ok. Nama opet svejedno, kazem.
Da li se nesto sluzbeno zove Sarajevo podno Trebevića? Da li se nesto prije zvalo? Strasno je kako neke stvari izjednacavate. U pravilniku ne postoji kazna za ovo.
Di si vidio da se se grad službeno zove Lištica?
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 maj 2017, 14:07

PERO1234 je napisao/la:
A dragi Pero gdje ti vidiš sličnost u nazivu Lištica i tog fašističkog slogana? :shock:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 27 maj 2017, 14:07

MortemHz je napisao/la:
PERO1234 je napisao/la:
Vrijedjanje kluba od strane sluzbenih predstavnika i igraca drugog kluba, i stavljanje istih stvari na službene stranice se prema pravilniku kaznjava oduzimanjem minimalno tri boda. Prema Pravilniku. Dobar nas dokazni materijal za zalbeni postupak. Nas i ne briga. Ali bi ovo mogli vrlo lako iskoristiti i Vitezanima i Jajcani. Neznanje je veliko sranje. Razmisliti drugi put i uraditi.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 27 maj 2017, 14:07

Celik dobio od Saveza gratis panju u Jablanici poslije utakmice.Ipak idu na panju nece u busu jesti.Djaba Dilaveru mater burek razvijala...
A Fenan ce danas biti jako miroljubiv kao i vecina igraca,poceo je mjesec Ramazan. :urnebes: :urnebes: To nam ne ide na ruku. :urnebes: :urnebes:
!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 maj 2017, 14:08

Rigoletto je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Kad budete prolazili pored Zenice iduće sezone napišite na transparentu "yebemo vam Beograđanku". Nećemo se uvrijedit :mrgreen:
Vidim da još smatraš da je Čelik siguran putnik u Federalnu ligu.

Uživaj još nekoliko sati :kafa:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 27 maj 2017, 14:10

Po tebi bi savez trebao legitimirati da sirokobtijeski igraci u sljedećoj sezoni prije gostovanja FK Sarajevu okace transparent "Sarajevo podno Trebevica.......", I stave na službene stranice. Opet kazem nema problema, ali Ce savez pojesti samog sebe. Ili Ce biti kmecanje da je to asociranje na nesto drugo. Ako cemo dosljedno primjenjivati pravilnik ok. Nama opet svejedno, kazem.[/quote]
Da li se nesto sluzbeno zove Sarajevo podno Trebevića? Da li se nesto prije zvalo? Strasno je kako neke stvari izjednacavate. U pravilniku ne postoji kazna za ovo.[/quote]

Di si vidio da se se grad službeno zove Lištica?[/quote]
A kako se zove rijeka ili rijecica koja protice tim gradom?

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 27 maj 2017, 14:12

Uplati li Fudo Išta ? Ako nije skupit ćemo mi koju markicu, nije problem, sve za BiH "velikana". :tralala: :guz:
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 maj 2017, 14:12

Mozete pokusati ali po pravilniku ovo nije vrijeđanje Pero dragi, to je zvanicni naziv rijeke koji se nalazi u Širokom Brijegu. Max, mislio sam na rijeku, to je pravi i sluzbeni naziv rijeke kao sto su Neretva, Miljacka, Bosna, Dobrinja itd.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 27 maj 2017, 14:12

Ugrovaca

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 27 maj 2017, 14:13

jozo121 je napisao/la:Uplati li Fudo Išta ? Ako nije skupit ćemo mi koju markicu, nije problem, sve za BiH "velikana". :tralala: :guz:
Kako vam se sluzbeno zove rijeka koja protice kroz grad?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []