Ima li Trebevica jos kod vasMortemHz je napisao/la:Mozete pokusati ali po pravilniku ovo nije vrijeđanje Pero dragi, to je zvanicni naziv rijeke koji se nalazi u Širokom Brijegu. Max, mislio sam na rijeku, to je pravi i sluzbeni naziv rijeke kao sto su Neretva, Miljacka, Bosna, Dobrinja itd.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Kao što rekoh.FoSte95 je napisao/la:čuj zločincaLillard je napisao/la:Koliko je Bosna zaostala govori koliko štovatelja raspalog zločinca ima. A onda su glavni kad treba pljuvat "fašiste"Convicts1988 je napisao/la:Smeta im TITO i njegovi nazivi, jer je .ebo fašiste .![]()
druže TITO ustaj iz te zemlje hladne![]()
I onda nekom dijele lekcije o fašistima i ostalima..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ugrovaca se ulijeva u Listicu.PERO1234 je napisao/la:Ugrovaca
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima i uvijek ce biti ako bog daPERO1234 je napisao/la:
Ima li Trebevica jos kod vasMortemHz je napisao/la:Mozete pokusati ali po pravilniku ovo nije vrijeđanje Pero dragi, to je zvanicni naziv rijeke koji se nalazi u Širokom Brijegu. Max, mislio sam na rijeku, to je pravi i sluzbeni naziv rijeke kao sto su Neretva, Miljacka, Bosna, Dobrinja itd.![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svi mi ovdje znamo u kojem kontekstu je ovo "izrečeno". Nije bez razloga tako brzo skinuto ima u Zenici i pametnih ljudi kraj ovih bedaka. Ovo nije natpis iza kojeg stoje navijači, nego službenici kluba i igrači. Znači kada mi krenemo na utakmicu sa vama (Fk Sarajevo) biti će ok ako se uprava i igrači NK ŠB uslikaju iza parole u "& Сарајево idemo čista obraza , 14 biti će bez poraza".MortemHz je napisao/la:Mozete pokusati ali po pravilniku ovo nije vrijeđanje Pero dragi, to je zvanicni naziv rijeke koji se nalazi u Širokom Brijegu. Max, mislio sam na rijeku, to je pravi i sluzbeni naziv rijeke kao sto su Neretva, Miljacka, Bosna, Dobrinja itd.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
I vrijedja li vas sto se rijeka zove Listica?maxmore je napisao/la:Svi mi ovdje znamo u kojem kontekstu je ovo "izrečeno". Nije bez razloga tako brzo skinuto ima u Zenici i pametnih ljudi kraj ovih bedaka. Ovo nije natpis iza kojeg stoje navijači, nego službenici kluba i igrači. Znači kada mi krenemo na utakmicu sa vama (Fk Sarajevo) biti će ok ako se uprava i igrači NK ŠB uslikaju iza parole u "& Сарајево idemo čista obraza , 14 biti će bez poraza".MortemHz je napisao/la:Mozete pokusati ali po pravilniku ovo nije vrijeđanje Pero dragi, to je zvanicni naziv rijeke koji se nalazi u Širokom Brijegu. Max, mislio sam na rijeku, to je pravi i sluzbeni naziv rijeke kao sto su Neretva, Miljacka, Bosna, Dobrinja itd.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
- jurisicduska
- Kontakt:
Šta se ba mortem raspravljaš sa klubom sa najvećim brojem fašističkih orgijanja otkako je svijeta i vijeka? Jesi dobar ti ?
Hoćete da vas neko zagrli duše male. Šta plačete ba ? Da se primjenjuje pravilnik na koji se pozivate vi ne bi postojali.
Hoćete da vas neko zagrli duše male. Šta plačete ba ? Da se primjenjuje pravilnik na koji se pozivate vi ne bi postojali.
Albaneeee, ima li išta od Fude ????
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Ne vrijeđa mene ni što je moj kolega Marko Marko. Ali me vrijeđa ako vlast kaže da mene nazovu Markom. Zašto bi ja bio ljut na Marka. Daj bola niste vi glupi nego se grebete kada pojedete gxvno.Alban je napisao/la:I vrijedja li vas sto se rijeka zove Listica?maxmore je napisao/la:Svi mi ovdje znamo u kojem kontekstu je ovo "izrečeno". Nije bez razloga tako brzo skinuto ima u Zenici i pametnih ljudi kraj ovih bedaka. Ovo nije natpis iza kojeg stoje navijači, nego službenici kluba i igrači. Znači kada mi krenemo na utakmicu sa vama (Fk Sarajevo) biti će ok ako se uprava i igrači NK ŠB uslikaju iza parole u "& Сарајево idemo čista obraza , 14 biti će bez poraza".MortemHz je napisao/la:Mozete pokusati ali po pravilniku ovo nije vrijeđanje Pero dragi, to je zvanicni naziv rijeke koji se nalazi u Širokom Brijegu. Max, mislio sam na rijeku, to je pravi i sluzbeni naziv rijeke kao sto su Neretva, Miljacka, Bosna, Dobrinja itd.
Lištica
Lištica
Isto kao sto navijace Sarajeva vrijedja "Sarajevo podno Trebevica.......". I sudac bi prekinuo utakmicu dok se transparent ne Kine. Ali ovdje je drugi problem. I znaci mortem vi meni cvilili na takav transparent uslikam, objavljen u medijima i sluzbenih stranicama, a iza njega nasa uprava i igraci. To nije za vas uvreda. Da znamo samo.Alban je napisao/la:I vrijedja li vas sto se rijeka zove Listica?maxmore je napisao/la:Svi mi ovdje znamo u kojem kontekstu je ovo "izrečeno". Nije bez razloga tako brzo skinuto ima u Zenici i pametnih ljudi kraj ovih bedaka. Ovo nije natpis iza kojeg stoje navijači, nego službenici kluba i igrači. Znači kada mi krenemo na utakmicu sa vama (Fk Sarajevo) biti će ok ako se uprava i igrači NK ŠB uslikaju iza parole u "& Сарајево idemo čista obraza , 14 biti će bez poraza".MortemHz je napisao/la:Mozete pokusati ali po pravilniku ovo nije vrijeđanje Pero dragi, to je zvanicni naziv rijeke koji se nalazi u Širokom Brijegu. Max, mislio sam na rijeku, to je pravi i sluzbeni naziv rijeke kao sto su Neretva, Miljacka, Bosna, Dobrinja itd.
Mortem jedini razmislja glavom i shvaca bit problema i posljedica koje Ce nastupiti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel se zove nesto sluzbeno tako? Kad se bude zvalo onda stavite. Pokusali su taj naziv pa smo im zabranili jer je losa stvar kao sto ste vi trebali sa Lišticom ako je vec vrijeđanje. Opet ponavljam, ne izjednacavati stvari koje ne mogu u isti kontekst. Znam i ja sto su napisali ali ovo je naziv rijeke koja protice kroz vas grad, nista vise. Kao sto rekoh, Dobrinja, Miljacka, Neretva, Bosna, Lištica.. nista uvredljivo, da jeste rekao bi.maxmore je napisao/la:Svi mi ovdje znamo u kojem kontekstu je ovo "izrečeno". Nije bez razloga tako brzo skinuto ima u Zenici i pametnih ljudi kraj ovih bedaka. Ovo nije natpis iza kojeg stoje navijači, nego službenici kluba i igrači. Znači kada mi krenemo na utakmicu sa vama (Fk Sarajevo) biti će ok ako se uprava i igrači NK ŠB uslikaju iza parole u "& Сарајево idemo čista obraza , 14 biti će bez poraza".MortemHz je napisao/la:Mozete pokusati ali po pravilniku ovo nije vrijeđanje Pero dragi, to je zvanicni naziv rijeke koji se nalazi u Širokom Brijegu. Max, mislio sam na rijeku, to je pravi i sluzbeni naziv rijeke kao sto su Neretva, Miljacka, Bosna, Dobrinja itd.
Svi mi ovdje znamo u kojem kontekstu je ovo "izrečeno". Nije bez razloga tako brzo skinuto ima u Zenici i pametnih ljudi kraj ovih bedaka. Ovo nije natpis iza kojeg stoje navijači, nego službenici kluba i igrači. Znači kada mi krenemo na utakmicu sa vama (Fk Sarajevo) biti će ok ako se uprava i igrači NK ŠB uslikaju iza parole u "& Сарајево idemo čista obraza , 14 biti će bez poraza".[/quote]
I vrijedja li vas sto se rijeka zove Listica?[/quote]
Ne vrijeđa mene ni što je moj kolega Marko Marko. Ali me vrijeđa ako vlast kaže da mene nazovu Markom. Zašto bi ja bio ljut na Marka. Daj bola niste vi glupi nego se grebete kada pojedete gxvno.[/quote]
Smijesni ste, prvo se presaberite jer ne znate ni sta hocete. Suvisni su vise bilo kakvi komentari. Da je kojim slucajem na transparentu pisalo i SB opet bi nesto zasmetalo jer vi ne znate sta u stvari hocete, a kad vi vrijedjate i drzavu i sve drzavljane iste to je nista... Budite pozdravljeni.
I vrijedja li vas sto se rijeka zove Listica?[/quote]
Ne vrijeđa mene ni što je moj kolega Marko Marko. Ali me vrijeđa ako vlast kaže da mene nazovu Markom. Zašto bi ja bio ljut na Marka. Daj bola niste vi glupi nego se grebete kada pojedete gxvno.[/quote]
Smijesni ste, prvo se presaberite jer ne znate ni sta hocete. Suvisni su vise bilo kakvi komentari. Da je kojim slucajem na transparentu pisalo i SB opet bi nesto zasmetalo jer vi ne znate sta u stvari hocete, a kad vi vrijedjate i drzavu i sve drzavljane iste to je nista... Budite pozdravljeni.
Ko da zidu pricas....da nam se svidjao naziv Listica,ne bi ga mijenjali....
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Znači kada mi krenemo na utakmicu sa vama (Fk Sarajevo) ok je ako se uprava i igrači NK ŠB uslikaju iza parole " " Сарајево idemo čista obraza , 14 biti će bez poraza" .Ovo može, opravdano.MortemHz je napisao/la:Jel se zove nesto sluzbeno tako? Kad se bude zvalo onda stavite. Pokusali su taj naziv pa smo im zabranili jer je losa stvar kao sto ste vi trebali sa Lišticom ako je vec vrijeđanje. Opet ponavljam, ne izjednacavati stvari koje ne mogu u isti kontekst. Znam i ja sto su napisali ali ovo je naziv rijeke koja protice kroz vas grad, nista vise. Kao sto rekoh, Dobrinja, Miljacka, Neretva, Bosna, Lištica.. nista uvredljivo, da jeste rekao bi.maxmore je napisao/la:Svi mi ovdje znamo u kojem kontekstu je ovo "izrečeno". Nije bez razloga tako brzo skinuto ima u Zenici i pametnih ljudi kraj ovih bedaka. Ovo nije natpis iza kojeg stoje navijači, nego službenici kluba i igrači. Znači kada mi krenemo na utakmicu sa vama (Fk Sarajevo) biti će ok ako se uprava i igrači NK ŠB uslikaju iza parole u "& Сарајево idemo čista obraza , 14 biti će bez poraza".MortemHz je napisao/la:Mozete pokusati ali po pravilniku ovo nije vrijeđanje Pero dragi, to je zvanicni naziv rijeke koji se nalazi u Širokom Brijegu. Max, mislio sam na rijeku, to je pravi i sluzbeni naziv rijeke kao sto su Neretva, Miljacka, Bosna, Dobrinja itd.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 27 maj 2017, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Lištica
Lištica
Prvo zvacnicko ime kluba je bilo Listica,pa onda Mladost ,tek od poslije rata cini mi se se zovu Siroki.
Mene ne smeta kad mi neko klub zove Torpedo,jer se tako zvao..
Ovaj petlja nacionalisticke pjesme i nacionalisticki predznak sa nazivima gradova i klubova.
Brao ev ti banana.
Slavija je iz Istocnog Sarajeva,potpuno haman drugi grad,dok je Listica ime vaseg grada mnogo,mnogo duze nego Siroki.
Ovaj petlja nacionalisticke pjesme i nacionalisticki predznak sa nazivima gradova i klubova.
Brao ev ti banana.
Slavija je iz Istocnog Sarajeva,potpuno haman drugi grad,dok je Listica ime vaseg grada mnogo,mnogo duze nego Siroki.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
A savez nece nista ucinit. Znate zasto? Zato sto to ucini tek kad medijska masinerija odradi svoje. Ne bi oni ni nas kaznili jer im je cilj odrzat "mir u kuci" al kakav su linc udarili sarajvski mediji,proglasili nas hitlerom 21.stoljeca. Tada se i savez morao javiti. A mi nemamo medijsku masineriju iza sebe,ni nekog Armina da nas pogura u indexu.
EKONNP
Ma mi ćemo prenoćiti u Istočnom sarajevu. Tu prvo idemo, službeno postoji.mma_hz je napisao/la:Prvo zvacnicko ime kluba je bilo Listica,pa onda Mladost ,tek od poslije rata cini mi se se zovu Siroki.
Brao ev ti banana.
Lištica
Lištica
Sta mislis svidjal se meni kad horde dizu parolu nemate brasna nemate soli umrite od glasi qrac na boli?skripar96 je napisao/la:Ko da zidu pricas....da nam se svidjao naziv Listica,ne bi ga mijenjali....
Ne svidja , cekas trenutak i vratis a ne kmecimo po netu kako su nas uvrijedili.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma diskutujemo normala ono chillaxjurisicduska je napisao/la:Šta se ba mortem raspravljaš sa klubom sa najvećim brojem fašističkih orgijanja otkako je svijeta i vijeka? Jesi dobar ti ?
Evo nudim se klubu da sastavim vrhunsku zalbu. I meni Ce biti samo dovoljno ponistenje prvostupanjske odluke disciplinske komisije i javno izvinjenje FK Celik zbog neugodnosti proizvedenih neprimjerenim i nadasve glupim potezom njihovih navijača. I proci Ce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.