Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
U Tesnju se vozis 7-8 km za 2 KM 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Re: RE: Re: Chat
Ljudi idu u Cesku i Tursku preko Erasmusa ti u TZKawhi je napisao/la:To neke prijetnje?Aerials je napisao/la:Samo se ti rugaj, nećeš još dugo, a ja još čekam objašnjenje od maloprije![]()
Pa ti boravi dole, eto ti [emoji38] za te pare dođem gdje trebam, i još mi ostane kusura![]()
Eto me u Tuzlu preko Erasmusa.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Re: RE: Re: Chat
Svako ide gdje ga srce vuče.miki_92 je napisao/la:Ljudi idu u Cesku i Tursku preko Erasmusa ti u TZKawhi je napisao/la:To neke prijetnje?Aerials je napisao/la:Samo se ti rugaj, nećeš još dugo, a ja još čekam objašnjenje od maloprije![]()
Pa ti boravi dole, eto ti [emoji38] za te pare dođem gdje trebam, i još mi ostane kusura![]()
Eto me u Tuzlu preko Erasmusa.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
I to ozbiljne
Preko Erasmusa, u Tuzlu? How in the world

Znači čak van grada odeš za te pare?Sarmelino je napisao/la:U Tesnju se vozis 7-8 km za 2 KM
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Erasmus+ je dobar program kada zelis jednu ili dvije godine da samo pijes, a polozis sve ispite koje ovdje ne bi mogao. 
Pa neka kaze neko da kod nas nisu najtezi fakulteti
SkoroAerials je napisao/la:I to ozbiljne![]()
Znači čak van grada odeš za te pare?Sarmelino je napisao/la:U Tesnju se vozis 7-8 km za 2 KM![]()
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Joj ima dva koja mi nikako ne idu, mogla sam otići gdje ondatuzlak1987 je napisao/la:Erasmus+ je dobar program kada zelis jednu ili dvije godine da samo pijes, a polozis sve ispite koje ovdje ne bi mogao.
Federer17 je napisao/la:Ma pusti je moj Kawhi. Meni od hotela Tuzla do dzamije Tusanj uzeo 4 KM, to je nekih po meni 3 kilometra.
a mene skoro od Brčanske pa do pred vrata za dvije marke dovukao
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Meni Nesto vuna sjesti u taksii ako necu pazariti cenera.Federer17 je napisao/la:Ma pusti je moj Kawhi. Meni od hotela Tuzla do dzamije Tusanj uzeo 4 KM, to je nekih po meni 3 kilometra.
Gdje drugo?Aerials je napisao/la:I to ozbiljne![]()
Gledam ove kolege što su otišli. Ili se slikaju na turističkim mjestima ili se slikaju dok jedu. Natužnije je što ih većina ne pije.tuzlak1987 je napisao/la:Erasmus+ je dobar program kada zelis jednu ili dvije godine da samo pijes, a polozis sve ispite koje ovdje ne bi mogao.
Meni bi bar jedan semestar sljedeće godine legao. Imam 2 predmeta koja ne znam kako ću položiti. Jedan vučem od prve godine.
Prema ženama su inače naklonjeniji. Meni su najgori vozači autobusa. Ja ga zamolim da mi stane na jednom mjestu i kaže ne može, policija, i druge gluposti. Dođe nekakvo žensko i pita ga da mu stane na istom mjestu odmah se zaustavlja. Izađem i ja tada, al mu psujem sve dok izlazim.Federer17 je napisao/la:Ma pusti je moj Kawhi. Meni od hotela Tuzla do dzamije Tusanj uzeo 4 KM, to je nekih po meni 3 kilometra.
Kako prođe prvi dan posta?
Odlučio sam da postim ovaj Ramazan.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Pa neizvodivo mi je toKawhi je napisao/la: Gdje drugo?
jesi l' slušao ovu do sad?
Ja ozbiljno razmišljam. Kad skontam da nisam jela cijeli dan do iftara i da nisam ni skontala, pa i mogla bihSarmelino je napisao/la:Odlučio sam da postim ovaj Ramazan.
@aerials, ma ima ih bezobraznih, kupe ko ludi. Zato ja ugl. zovem i 3 KM mi naplati kako god. Znao sam i ja Brcanska-Tusanj doci za 1,5 KM.
@kawhi, ma puno sam lakse ispostio nego sto sam mislio da cu, hvala Bogu. Ucio veci dio dana, a nisam se ni kasno probudio. Kad bi svaki dan ovako bilo
@kawhi, ma puno sam lakse ispostio nego sto sam mislio da cu, hvala Bogu. Ucio veci dio dana, a nisam se ni kasno probudio. Kad bi svaki dan ovako bilo
- tuzlak1987
- Kontakt:
To nekad u gluho doba?Federer17 je napisao/la:Ma pusti je moj Kawhi. Meni od hotela Tuzla do dzamije Tusanj uzeo 4 KM, to je nekih po meni 3 kilometra.
Ja se standardno u periodu od 8 ujutru do nekad 10 navecer vozim za 2KM ili 1,5 KM
@Kawhi- bila je ove godine top ponuda, slali u Granadu. Samo sto se Spanci cijene i drze do sebe pa nisu kao Cesi, Slovaci i Turci da dopuste da odes tamo bez poznavanja jezika. Ali mislim da je Granada, Valencia i to sto su nudili vrhunski.
Pricao sam sa jednom Poljakinjom, npr oni ne dobiju uopste mjesecni budzet kada idu preko Erasmusa, a nama Bosancima Erasmus plati put tamo i nazad i mjesecni budzet zavisno od drzave u koju odes (Npr Spanija 700 eura) i jos eventualno za studentski se nesto izganja
A nikada nisi tu gdje studiras, stalno si u pokretu. Imaju jake unije studenata, nadju ti npr minimalne cijene za putovanja. A uglavnom ovo sve znam iz prve ruke jer je rodica tako isla.
Ja hocu da vidim da li cu ponovo pronaci vjeru.Aerials je napisao/la:Pa neizvodivo mi je toKawhi je napisao/la: Gdje drugo?
![]()
jesi l' slušao ovu do sad?
Ja ozbiljno razmišljam. Kad skontam da nisam jela cijeli dan do iftara i da nisam ni skontala, pa i mogla bihSarmelino je napisao/la:Odlučio sam da postim ovaj Ramazan.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Hahaha, ja sam se jednom umalo potukao s nekim glavonjom u 1517. Sjeo ja s kolegicama i hocemo od Kampusa do Merkatora, ka'e 5KM (po pozivu je bilo). I meni tu pukne film, jer im uvijek ostavim koliko traze i onda redovno prave budalu od mene. Sad ni ne zovem vise u 1517, jer svi oni voze svoje auto i rade za sebe, dok svi ostali rade za nekog i tu su samo vozaci (bar su meni tako pojasnili ovi iz 1524).Aerials je napisao/la:Ne rugaj mi se bolan![]()
Kod nas za tri markice možeš gdje ho'šdođe ti na vrata i vozi, ljepota
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sve se može kad se hoće.Aerials je napisao/la:Pa neizvodivo mi je toKawhi je napisao/la: Gdje drugo?
![]()
jesi l' slušao ovu do sad?![]()
Naravno da jesam.
Federer17 je napisao/la:@kawhi, ma puno sam lakse ispostio nego sto sam mislio da cu, hvala Bogu. Ucio veci dio dana, a nisam se ni kasno probudio. Kad bi svaki dan ovako bilo
Mislim da je svugdje od 700 do 800 eura. Znam par tih što su otišli u Španiju. Genijalna stvar. Ja vrlo lako mogu Tursku izganjati. Možda nekad u budućnosti dok im se smiri stanje na granicama.tuzlak1987 je napisao/la: @Kawhi- bila je ove godine top ponuda, slali u Granadu. Samo sto se Spanci cijene i drze do sebe pa nisu kao Cesi, Slovaci i Turci da dopuste da odes tamo bez poznavanja jezika. Ali mislim da je Granada, Valencia i to sto su nudili vrhunski.
Pricao sam sa jednom Poljakinjom, npr oni ne dobiju uopste mjesecni budzet kada idu preko Erasmusa, a nama Bosancima Erasmus plati put tamo i nazad i mjesecni budzet zavisno od drzave u koju odes (Npr Spanija 700 eura) i jos eventualno za studentski se nesto izganja
A nikada nisi tu gdje studiras, stalno si u pokretu. Imaju jake unije studenata, nadju ti npr minimalne cijene za putovanja. A uglavnom ovo sve znam iz prve ruke jer je rodica tako isla.
- Donnie Darko
- Kontakt:
kawhi jesil slušao ono što sam ti poslao
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Soudaniju post nije smetao, postigao het trik rijeci. 
Ja sam jednom od Irca do Slavinovića prošo za marku i poFederer17 je napisao/la:Ma pusti je moj Kawhi. Meni od hotela Tuzla do dzamije Tusanj uzeo 4 KM, to je nekih po meni 3 kilometra.
Walk on, with hope in your hearts.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 104 gosta.