Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kako mi se svidja opustenija atmosfera u gradu tokom Ramazana.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
@Kobe ja zovem ili 1525 ili 1530. Kako je lijepo biti žensko nekad, nikad nisam imala problema s njima. Jedino sam skoro mislila da ću da poginem kako je debil vozio 
@Federer ma ima itekako. Al' šta čovjek da im kaže, valja zaraditi pare.
i ja budala pa pitam
@Federer ma ima itekako. Al' šta čovjek da im kaže, valja zaraditi pare.
pa ne znam baš oko Erasmusa da se to možeKawhi je napisao/la: Sve se može kad se hoće.
Naravno da jesam.
i ja budala pa pitam
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma brate u pola dana, mozda oko 3-4 popodne... Na onoj njihovoj stanici odmah ispred hotela. Isao sam na toj relaciji barem 10x (mozes i pretpostavit sto sam cesto dole biotuzlak1987 je napisao/la:To nekad u gluho doba?Federer17 je napisao/la:Ma pusti je moj Kawhi. Meni od hotela Tuzla do dzamije Tusanj uzeo 4 KM, to je nekih po meni 3 kilometra.
Ja se standardno u periodu od 8 ujutru do nekad 10 navecer vozim za 2KM ili 1,5 KM
@artemis, izgleda da uzimaju koliko im se moze. Dzaba kad se meni ne da raspravljat...
Nije ni HodzicuSarajlijica1946 je napisao/la:Soudaniju post nije smetao, postigao het trik rijeci.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Nisam. Otkad sam došao kući sjedim sa starom. Preumoran sam da učim pa se odmaram. One gleda nekakve serije i filmove, a ja na internetu.Donnie Darko je napisao/la:kawhi jesil slušao ono što sam ti poslao
Još ću sat odmarati pa idem učiti i tada ću i poslušati.
Vidjećemo.Aerials je napisao/la:pa ne znam baš oko Erasmusa da se to možeKawhi je napisao/la: Sve se može kad se hoće.
Naravno da jesam.![]()
i ja budala pa pitam
Trenutno imam 100+ njegovih na mobitelu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Poslušaj drugu samo. Zanima me da li je i tebi bolji tu drop nego u hillsKawhi je napisao/la: Nisam. Otkad sam došao kući sjedim sa starom. Preumoran sam da učim pa se odmaram. One gleda nekakve serije i filmove, a ja na internetu.![]()
Živi bili 
Ja nemam ukupno ni 30 pjesama, ne njegovih, ukupno
moram nabaviti novu karticu, a žao mi para
joj pa sad sam skontala da su mi se i slušalice pokvarile, valja hodati sama k'o debil bez njih 
Ja nemam ukupno ni 30 pjesama, ne njegovih, ukupno
moram nabaviti novu karticu, a žao mi para
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nisam znao da je i Hodzic postio, svaka cast. Ali ovaj momak svaki ramazan posti i igra!Sarmelino je napisao/la:Nije ni HodzicuSarajlijica1946 je napisao/la:Soudaniju post nije smetao, postigao het trik rijeci.
Re: RE: Re: Chat
Pa ti sto su ispred hotela TZ uzimaju vise, kolegica i ja sjeli kaze lik vas dvoje 8 KM do zeljeznicke , samo se pokupimo i izadjemoFederer17 je napisao/la:Ma brate u pola dana, mozda oko 3-4 popodne... Na onoj njihovoj stanici odmah ispred hotela. Isao sam na toj relaciji barem 10x (mozes i pretpostavit sto sam cesto dole biotuzlak1987 je napisao/la:To nekad u gluho doba?Federer17 je napisao/la:Ma pusti je moj Kawhi. Meni od hotela Tuzla do dzamije Tusanj uzeo 4 KM, to je nekih po meni 3 kilometra.
Ja se standardno u periodu od 8 ujutru do nekad 10 navecer vozim za 2KM ili 1,5 KM
), i uvijek je bilo 3 KM, osim tog koji je uzeo 4. Jednom mi je samo jedan uzeo 2 KM, doduse u suprotnom smjeru, ali isti djavo.
@artemis, izgleda da uzimaju koliko im se moze. Dzaba kad se meni ne da raspravljat...
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma ni ja,reko na osnovu prezimenaSarajlijica1946 je napisao/la:Nisam znao da je i Hodzic postio, svaka cast. Ali ovaj momak svaki ramazan posti i igra!Sarmelino je napisao/la:Nije ni HodzicuSarajlijica1946 je napisao/la:Soudaniju post nije smetao, postigao het trik rijeci.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ja imam sve Kanyeovo i Abelovo.Aerials je napisao/la:Živi bili
Ja nemam ukupno ni 30 pjesama, ne njegovih, ukupno![]()
moram nabaviti novu karticu, a žao mi parajoj pa sad sam skontala da su mi se i slušalice pokvarile, valja hodati sama k'o debil bez njih
Čim poslušam javim.Donnie Darko je napisao/la:Poslušaj drugu samo. Zanima me da li je i tebi bolji tu drop nego u hillsKawhi je napisao/la: Nisam. Otkad sam došao kući sjedim sa starom. Preumoran sam da učim pa se odmaram. One gleda nekakve serije i filmove, a ja na internetu.![]()
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bjezi ba Sarmelniho, sto trolas?Ja pohvalim Tosk ti tako. 
Đe su oni programeri s teme, je l' se ovako rade programi i kod vas?
i ne treba mi više, ne slušam muziku preko telefona osim kad idem negdje, a gdje god krenem poslušam svega 3-4 i gotovo 
Sad sam baš gledala - ukupno 55 pjesamaKawhi je napisao/la:Ja imam sve Kanyeovo i Abelovo.Zapravo nemam na mobu Yeezusa i Pabla. Sve mi mrsko prebaciti.
![]()
Gdje si bila dok sam imao programiranje? Kako sam se mučio s ovim.Aerials je napisao/la:Đe su oni programeri s teme, je l' se ovako rade programi i kod vas?
Sad sam baš gledala - ukupno 55 pjesamaKawhi je napisao/la:Ja imam sve Kanyeovo i Abelovo.Zapravo nemam na mobu Yeezusa i Pabla. Sve mi mrsko prebaciti.
![]()
i ne treba mi više, ne slušam muziku preko telefona osim kad idem negdje, a gdje god krenem poslušam svega 3-4 i gotovo
Ja 235 imam.
- legenda reala
- Kontakt:
đesu ovo postači
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma i da sam bila tu ne bih ti mogla pomoći, i ja tek učim nešto malo
pa šta radiš s tolikim pjesmama, kad ih slušaš
- Donnie Darko
- Kontakt:
Amaterski brojevi.Kawhi je napisao/la: Ja 235 imam.
Ma ja imao milion ovakvih zadataka.Aerials je napisao/la:Ma i da sam bila tu ne bih ti mogla pomoći, i ja tek učim nešto malo![]()
Znaš i sama koliko putujem.
Imam još 2 gigabajta slobodna.Donnie Darko je napisao/la:Amaterski brojevi.Kawhi je napisao/la: Ja 235 imam.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Još goreKawhi je napisao/la: Imam još 2 gigabajta slobodna.
Ne znam
ja volim da spavam kad putujem
doduše, uz muziku. Al' zaspim brzo pa mi ne treba ni tad puno pjesama
nabaci Ed Sheerana i Hurtse na tu memoriju
da ti mogu ukrasti telefon 
ja volim da spavam kad putujem
nabaci Ed Sheerana i Hurtse na tu memoriju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.