Ne podrzava 20 posto navijaca Petrovica. jedan sam od takvih, ali postavljam sebi pitanje da li je do Ode, Edisa, Kostica i Petrovica. trener uvijek prvi strada i to je ok, ali puno smo ih promijenii u godinu i nesto. Nas problem je sto svikerasi vode glavnu rijec i u sportskom segmentu i to se mora promijeniti, ali o tome se ne smije pisati.maldini3 je napisao/la:@sabobabo samo ti nastavi. Ovo sto si napisao oko utakmica 100% istina cak sta vise moglo se jos dodati.
@virtual odakle ti ideja da 90% navijaca podrzava slavku ko trenera ako Amar nece?? Kod moje raje u Sarajevu on nema podrsku ni za sutrasnju utakmicu a ne za iducu sezonu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pojma ti nemas.plavousrcu je napisao/la:Ne podrzava 20 posto navijaca Petrovica. jedan sam od takvih, ali postavljam sebi pitanje da li je do Ode, Edisa, Kostica i Petrovica. trener uvijek prvi strada i to je ok, ali puno smo ih promijenii u godinu i nesto. Nas problem je sto svikerasi vode glavnu rijec i u sportskom segmentu i to se mora promijeniti, ali o tome se ne smije pisati.maldini3 je napisao/la:@sabobabo samo ti nastavi. Ovo sto si napisao oko utakmica 100% istina cak sta vise moglo se jos dodati.
@virtual odakle ti ideja da 90% navijaca podrzava slavku ko trenera ako Amar nece?? Kod moje raje u Sarajevu on nema podrsku ni za sutrasnju utakmicu a ne za iducu sezonu
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- plavousrcu
- Kontakt:
Eto ti imas. Najlakse je svaka tri mjeseca mijenjati i tjerati igrace. Petrovic je mene razocarao i tvrdim da nije za trenera Zelje, ali ako ce sve ostati isto kao nakon tjeranja Ode, Edisa i Kostica onda sam za ostanak Petrovica i da se streberi sklone od sporta jer pojma nemaju.Zeljo92 je napisao/la:Pojma ti nemas.plavousrcu je napisao/la:Ne podrzava 20 posto navijaca Petrovica. jedan sam od takvih, ali postavljam sebi pitanje da li je do Ode, Edisa, Kostica i Petrovica. trener uvijek prvi strada i to je ok, ali puno smo ih promijenii u godinu i nesto. Nas problem je sto svikerasi vode glavnu rijec i u sportskom segmentu i to se mora promijeniti, ali o tome se ne smije pisati.maldini3 je napisao/la:@sabobabo samo ti nastavi. Ovo sto si napisao oko utakmica 100% istina cak sta vise moglo se jos dodati.
Dokazi da se "streberi" mjesaju u sportski segment i za mene ces onda imati pojma.plavousrcu je napisao/la: Eto ti imas. Najlakse je svaka tri mjeseca mijenjati i tjerati igrace. Petrovic je mene razocarao i tvrdim da nije za trenera Zelje, ali ako ce sve ostati isto kao nakon tjeranja Ode, Edisa i Kostica onda sam za ostanak Petrovica i da se streberi sklone od sporta jer pojma nemaju.
Jel ti treba za sutra stream ? Pa da nam mozes reci kako smo igrali jer mi ne znamo sto pratimo Zelju uzivo, procitaj sta sve ima po portalima pa vidi na koju ces stranu okrenuti... hahaha ja kontam covjek ide na utakmice kupuje sezoneske, clanske, kupi stolicu simbolicno koliko ko moze da pomogne klubu, ovaj lik mi pametuje nije dvije utakmice Zelje pogledo niti se nasekiro niti je dao sebe u nijednom aspektu, ti drug i ovi sto se lizete trebate da se poklopite usima.Virtu4l je napisao/la:Kako niknu čim kola krenu nizbrdo, to je postalo fenomen.
Isto to mi je i aldin pisao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Dokaz ti je cuvena recenica sa skupstine da trener nece nikada imati potpunu autonomiju. Dokaz ti je dolazak Cenana koji 10 godina nije gledao utakmicu. Sam je to rekao. Ako ti to nisu dokazi imas neki problem. Da se ne pitaju ne bi neznalicu za SD instalirali.Zeljo92 je napisao/la:Dokazi da se "streberi" mjesaju u sportski segment i za mene ces onda imati pojma.plavousrcu je napisao/la: Eto ti imas. Najlakse je svaka tri mjeseca mijenjati i tjerati igrace. Petrovic je mene razocarao i tvrdim da nije za trenera Zelje, ali ako ce sve ostati isto kao nakon tjeranja Ode, Edisa i Kostica onda sam za ostanak Petrovica i da se streberi sklone od sporta jer pojma nemaju.
Koliko sam ja upoznat nisam cuo da se iko Petrovicu mijesao u posao, cak je on imao neke upute kako i sta treba raditi i koga dovoditi, niko ovdje Petrovica ne mrzi neka covjek zivi jos 1000 godina i nek bude trener al nemoj nama, vidjeli smo imao je covjek citavu sezonu da pokaze sta moze ja ne mogu reci da su igraci krivi i ako mislim da jesu jer je Petrovic rekao da mi imamo jako kvalitetne igrace i mozda jednu od najboljih ekipa u Premier ligi.Zeljo92 je napisao/la:Dokazi da se "streberi" mjesaju u sportski segment i za mene ces onda imati pojma.plavousrcu je napisao/la: Eto ti imas. Najlakse je svaka tri mjeseca mijenjati i tjerati igrace. Petrovic je mene razocarao i tvrdim da nije za trenera Zelje, ali ako ce sve ostati isto kao nakon tjeranja Ode, Edisa i Kostica onda sam za ostanak Petrovica i da se streberi sklone od sporta jer pojma nemaju.
Samo mi reci brt nick od aldina da znam koji je lik da mu pruzim ruku.Virtu4l je napisao/la:Isto to mi je i aldin pisao.
Jes, to znaci samo da stopiraju neki transfer u Zelju a ne da biraju igraca za Zelju, pogledaj opet skupstinu i nacin kako se igraci dovode u klub. Lahko ti se ovdje glup pravit i pisat sta zelis. Pozdravplavousrcu je napisao/la:Dokaz ti je cuvena recenica sa skupstine da trener nece nikada imati potpunu autonomiju. Dokaz ti je dolazak Cenana koji 10 godina nije gledao utakmicu. Sam je to rekao. Ako ti to nisu dokazi imas neki problem. Da se ne pitaju ne bi neznalicu za SD instalirali.Zeljo92 je napisao/la:Dokazi da se "streberi" mjesaju u sportski segment i za mene ces onda imati pojma.plavousrcu je napisao/la: Eto ti imas. Najlakse je svaka tri mjeseca mijenjati i tjerati igrace. Petrovic je mene razocarao i tvrdim da nije za trenera Zelje, ali ako ce sve ostati isto kao nakon tjeranja Ode, Edisa i Kostica onda sam za ostanak Petrovica i da se streberi sklone od sporta jer pojma nemaju.
u fan shop dolaze novi dresovi (dizajn za narednu sezonu) u junu prije evropskih utakmica. to je barem zvanična informacija, a kakvi će biti, ostaje da se vidiirfo je napisao/la:Kazu nezadovoljni nasi sa njihovim postivanjem ugovora, ne ispunjavaju obaveze a i kvalitet nije neki, mozda dodje do raskida sad, ako se nadje kakva povoljnija ponudaZeljo92 je napisao/la:Prvi put cujem.irfo je napisao/la:Je li ko nacuo sta, mjenjamo li dobavljaca opreme na ljeto?
Da li ce Kerla sutrasnji mec odgledati sa klupe za rezervne igrace i na taj nacin obradovati sve navijace Zeljeznicara ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Cuj koji je nickSaboBabo je napisao/la:Samo mi reci brt nick od aldina da znam koji je lik da mu pruzim ruku.Virtu4l je napisao/la:Isto to mi je i aldin pisao.
Sto vam Virto i Rokoko smetaju? Stipu se njih.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kerla misu Kerla zakerlam ti ga sto napravi onaj penal.Mrs iz Zelje sram te bilo.
Ne smeta meni niko nego moje misljenje njima smeta, ovaj virtu od pocetka upire i halucinira da sam ja nekakav aldin a onaj Rokoko87 mi se kaci na postove i jos lupa gluposti,a sta si to ti supermen pa ih ko fol branis od mene nemoj meni tih fazona fol stipu se njih pa ko ih dira sami su skocili kontaju njihov forum ne smije niko nista napisati ako se oni ne sloze sa tim odmah ide pljuvanje 100 profila ovo ono.MocMahale444 je napisao/la:Cuj koji je nickSaboBabo je napisao/la:Samo mi reci brt nick od aldina da znam koji je lik da mu pruzim ruku.Virtu4l je napisao/la:Isto to mi je i aldin pisao.imao ih je 140 minimalno.
Sto vam Virto i Rokoko smetaju? Stipu se njih.
Aldine dosta te, ponašaj se normalno, već si počeo sa standardnom šizofrenijom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuvajte zivce i energiju za sutra trebat ce nam.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma sad je kasno i za nerviranje, sutra treba doci sto vise raje na stadion i podrzati naseg Zelju, da svi vide da Zeljo ima navijace i kad ne ide.
- MocMahale444
Normalno ti odgovorio u cemu je frka i nisam superman nego spiderman.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
MocMahale444 je napisao/la:Normalno ti odgovorio u cemu je frka i nisam superman nego spiderman.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.