Vrati nam Borac na ovaj podforum, GOŠK ne morašadmin je napisao/la:.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sljedeće godine liga za prvaka Sloboda, Čelik, Sarajevo, Zrinjski, Borac, Želješčar derbi svako kolo

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ma kod nas utakmica traje i kad sudija označi kraj.Mokes je napisao/la:Auh kakvu zavrsnicu propustih
U PLBiH nikad nije gotovo dok sudija ne oznaci kraj. Kakva liga
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mijenjaju se cetiri kluba na Slobodanki i Zeljani.Penaltiky je napisao/la:Sljedeće godine liga za prvaka Sloboda, Čelik, Sarajevo, Zrinjski, Borac, Želješčar derbi svako kolo![]()
Pribilježiću ovo pa ćemo se krvit nakon što se svi sutra izredamo na navijačima Želješčara.Sarajlijica1946 je napisao/la:Mijenjaju se cetiri kluba na Slobodanki i Zeljani.Penaltiky je napisao/la:Sljedeće godine liga za prvaka Sloboda, Čelik, Sarajevo, Zrinjski, Borac, Želješčar derbi svako kolo![]()
Mori li te gastritis što Čelik osta u ligi? Ispadoše vam ovi što im pustiste.UstanikSBII je napisao/la:Evo jos lagano igramo ali sigrno su se pripremili za cvajtupa se ne lome
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Citiraj me slobodno.Penaltiky je napisao/la:Pribilježiću ovo pa ćemo se krvit nakon što se svi sutra izredamo na navijačima Želješčara.Sarajlijica1946 je napisao/la:Mijenjaju se cetiri kluba na Slobodanki i Zeljani.Penaltiky je napisao/la:Sljedeće godine liga za prvaka Sloboda, Čelik, Sarajevo, Zrinjski, Borac, Želješčar derbi svako kolo![]()
Naravnp, al zasad da se lijepo igramo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Citiraj me slobodno.Penaltiky je napisao/la: Pribilježiću ovo pa ćemo se krvit nakon što se svi sutra izredamo na navijačima Želješčara.
Baki i Zrinjskom se posampi na titulu.Iskreni navijac.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nes se nas tako lako rijesit[emoji6]Penaltiky je napisao/la:Sljedeće godine liga za prvaka Sloboda, Čelik, Sarajevo, Zrinjski, Borac, Želješčar derbi svako kolo![]()
EKONNP
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
boli me **** za vamaskripar96 je napisao/la:Nes se nas tako lako rijesit[emoji6]Penaltiky je napisao/la:Sljedeće godine liga za prvaka Sloboda, Čelik, Sarajevo, Zrinjski, Borac, Želješčar derbi svako kolo![]()
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
LijepoPenaltiky je napisao/la:boli me **** za vamaskripar96 je napisao/la:Nes se nas tako lako rijesit[emoji6]Penaltiky je napisao/la:Sljedeće godine liga za prvaka Sloboda, Čelik, Sarajevo, Zrinjski, Borac, Želješčar derbi svako kolo![]()
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
O ovoj ligi se nema sta vise reci pored cinjenice da je gosk clan PL od naredne sezone. Nema naprijed dok se ne poizbace ove selendre i kvaziklubovi, nadam se da ispadaju naredne sezone odmah uz Krupu ili Vitez. Treba ovo na 10 klubova kratiti, nemamo mi kapacitet ni za 12
Nad tobom sunce najljepše sja
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
ne bi znao, meni isti ko svi drugi osim što je mojskripar96 je napisao/la:LijepoPenaltiky je napisao/la: boli me **** za vama
Sent from my Picasso using Tapatalk
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vitez je odlican kakav je GOŠK, Metalleghe ili Olimpik..pinoglavi je napisao/la:O ovoj ligi se nema sta vise reci pored cinjenice da je gosk clan PL od naredne sezone. Nema naprijed dok se ne poizbace ove selendre i kvaziklubovi, nadam se da ispadaju naredne sezone odmah uz Krupu ili Vitez. Treba ovo na 10 klubova kratiti, nemamo mi kapacitet ni za 12
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zadnji pregled lige koji sam gledao kad je Gosk bio clan, daje izjavu iza njega ovca pase usla na teren. Hajte molim vas.96BadBoy je napisao/la:Sta fali Gošku.
Hahahahaha suti dobro je pa nije kravaSarajlijica1946 je napisao/la:Zadnji pregled lige koji sam gledao kad je Gosk bio clan, daje izjavu iza njega ovca pase usla na teren. Hajte molim vas.96BadBoy je napisao/la:Sta fali Gošku.
Igraj Široki ti si najbolji!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bukvalno selendra u veoma malom mjestu, to je problem.96BadBoy je napisao/la:Sta fali Gošku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Samo nek smo se Olimpica rješili.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.