Spremam se za hloptanje ujutro. Ima li navijača FKŽ u istočnom dijelu Bosne?legenda reala je napisao/la:Alejkumu selam brate High, kako si, šta ima kod tebeHigh je napisao/la:Selam.legenda reala je napisao/la:Dobro je bolan, popusti malo
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Opet se Besko overratea legendo 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
vise sam mislio da meni kazes opceniti sta najbolje drzi povazdan da izdrzis.kobe24 je napisao/la:Nemam pojma, nije mi mati rekla sta je planirala.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta jedes za sehur efendija.kobe24 je napisao/la:Imate li se u prijateljima na fb-u, ili negdje drugo? Mislim, znate li se ono za pravo?
@legendo, bilo bi mi drago da se i tako znaju, jer mi ovo mirise na lijepu ljubavnu pricu.

Nisam uopšte uvrijeđen. Forumaš godine i najbolji čovjek iz Zenice nakon Fuada Kasumovića.Lillard je napisao/la:Never go full donnieKawhi je napisao/la:Jesmo li vam toliko zanimljivi?

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:

Pa vidiš da samo o nama pričajuKawhi je napisao/la:Jesmo li vam toliko zanimljivi?

upravolegenda reala je napisao/la: pa ne bi se na forumu dopisivali da imaju![]()

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
What a twist
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- legenda reala
- Kontakt:
Niste brate, dosadni ste strašnoKawhi je napisao/la:Jesmo li vam toliko zanimljivi?

Kako hloptanje, kako ćeš postiti i hloptati seHigh je napisao/la:
Spremam se za hloptanje ujutro. Ima li navijača FKŽ u istočnom dijelu Bosne?

Ima većina su
čimburSarajlijica1946 je napisao/la:
vise sam mislio da meni kazes opceniti sta najbolje drzi povazdan da izdrzis.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Album kompletan koji sam uploadovo i poslao.Kawhi je napisao/la: Slao si mi Prblems i još koju? Ova mi se sviđa.

Fuad nije iz Zenice.
Kandžija se nosi sa sobom i kad se posti.legenda reala je napisao/la:
Kako hloptanje, kako ćeš postiti i hloptati se![]()
Ima većina su

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne mogu ja jaja brato nikako. Kad pojedem non stop sam zedan, kao da sam pojeo karton soli. Citav dan se oporavljam popijem bure vode, to bi me razbilo. Definitivno nije opcija.
E ovu još nisam čuo. Svaka čast.Aerials je napisao/la:Kawhi je napisao/la:
Pa vidiš da samo o nama pričajuKawhi je napisao/la:Jesmo li vam toliko zanimljivi?![]()
upravolegenda reala je napisao/la: pa ne bi se na forumu dopisivali da imaju![]()

Ti si nebitan svakako.legenda reala je napisao/la:Niste brate, dosadni ste strašnoKawhi je napisao/la:Jesmo li vam toliko zanimljivi?![]()

Znaš dobro moju situaciju sinoć.Donnie Darko je napisao/la:Album kompletan koji sam uploadovo i poslao.Kawhi je napisao/la: Slao si mi Prblems i još koju? Ova mi se sviđa.![]()
Fuad nije iz Zenice.

Za mene jeste.

@Kawhi ima najboemskiju profilnu u čitavom džematu.
Neces to valjda postiti?Sarajlijica1946 je napisao/la:
vise sam mislio da meni kazes opceniti sta najbolje drzi povazdan da izdrzis.

Ma nemam pojma iskreno, nema tu nekog pravila. Kod mene uvijek ima nekog graha, jer to haman mogu uvijek jesti. To je cisto u slucaju da na sehuru ne budem mogao nista jesti.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Donnie ce reci da nije iz Zenice kada ja kazem da mi je Zenica rodni grad.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
I ti si sladak.High je napisao/la:@Kawhi ima najboemskiju profilnu u čitavom džematu.

@Kawhi ne mogu da vjerujem da postoji nešto što nisi još čuo 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jest vala dosadni, perete na ruke. legenda ga ima pravo 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
neki nikad u zivotu nisu prali na rukerio_Ferdy88 je napisao/la:Jest vala dosadni, perete na ruke. legenda ga ima pravo
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Cekam odgovor na danasnje pitanje.Kawhi je napisao/la: Znaš dobro moju situaciju sinoć.![]()
Za mene jeste.
Jedini naturalizovani zenicani kojima dopustamo da se predstavljaju kao da su iz zenice su oni koji dodju iz vecih gradova.

- legenda reala
- Kontakt:
Zašto lažeš sam sebeKawhi je napisao/la:Ti si nebitan svakako.legenda reala je napisao/la:Niste brate, dosadni ste strašnoKawhi je napisao/la:Jesmo li vam toliko zanimljivi?![]()
![]()

I mala ti je fina, znaš da ja imam oko kad su žene u pitanju

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 10 gostiju.