E moj kobe, ja sam radno celjade prvi ustajem od kad znam za sebe. Imas pogresnu sliku o ljudima koji zive u Sarajevu. Skupljam iskustva, uvijek volim cuti razlicita misljenja kad donosim odluku.kobe24 je napisao/la:Neces to valjda postiti?Sarajlijica1946 je napisao/la:
vise sam mislio da meni kazes opceniti sta najbolje drzi povazdan da izdrzis.![]()
Ma nemam pojma iskreno, nema tu nekog pravila. Kod mene uvijek ima nekog graha, jer to haman mogu uvijek jesti. To je cisto u slucaju da na sehuru ne budem mogao nista jesti.Jutros sam jeo neku piletinu i ispostio sam bez problema.
Posto ces ti sutra prespavati pola dana, vjeruj da bi i sa casom vode bez po' muke ispostio.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: Chat
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Možda imaju mašinuSarmelino je napisao/la:neki nikad u zivotu nisu prali na rukerio_Ferdy88 je napisao/la:Jest vala dosadni, perete na ruke. legenda ga ima pravo

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nemoguće je bilo sve za par dana poslušati.Aerials je napisao/la:@Kawhi ne mogu da vjerujem da postoji nešto što nisi još čuo

Na šta tačno misliš? Evo tražim i ne mogu da nađem.Donnie Darko je napisao/la:.

Cmok.legenda reala je napisao/la: Zašto lažeš sam sebe![]()
I mala ti je fina, znaš da ja imam oko kad su žene u pitanju
Pa i nemaš baš fino oko.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ima se moze se,jesam popravio utiske na tom secret top quality chatu ili cemu vecrio_Ferdy88 je napisao/la:Možda imaju mašinuSarmelino je napisao/la:neki nikad u zivotu nisu prali na rukerio_Ferdy88 je napisao/la:Jest vala dosadni, perete na ruke. legenda ga ima pravo

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Poslušaj drugu samo. Zanima me da li je i tebi bolji tu drop nego u hillsKawhi je napisao/la: Nisam. Otkad sam došao kući sjedim sa starom. Preumoran sam da učim pa se odmaram. One gleda nekakve serije i filmove, a ja na internetu.![]()
Sve se može kad se hoćeKawhi je napisao/la: Nemoguće je bilo sve za par dana poslušati.![]()

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- legenda reala
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Cmok.legenda reala je napisao/la: Zašto lažeš sam sebe![]()
Pa i nemaš baš fino oko.
Jel to hoces reci da je Aerials ruzna
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma ne vjerujem. Dok imas energije da gledas te seljake na tvu, nisi ti danas nista radio.Sarajlijica1946 je napisao/la: E moj kobe, ja sam radno celjade prvi ustajem od kad znam za sebe. Imas pogresnu sliku o ljudima koji zive u Sarajevu. Skupljam iskustva, uvijek volim cuti razlicita misljenja kad donosim odluku.

Nego, da si zapostio (za sat i po otprilike) i sutra koji put dzamiju posjetio, da vidis sta znaci biti maksimalno ispunjen.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Al u čemu tačno. Sad sam toliko zbunjen da ne znam šta trebam preslušati. Ponovi upute.Donnie Darko je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Poslušaj drugu samo. Zanima me da li je i tebi bolji tu drop nego u hillsKawhi je napisao/la: Nisam. Otkad sam došao kući sjedim sa starom. Preumoran sam da učim pa se odmaram. One gleda nekakve serije i filmove, a ja na internetu.![]()

Koristiš moje oružje... bahato... razočaran sam... i povrijeđen.Aerials je napisao/la:Sve se može kad se hoćeKawhi je napisao/la: Nemoguće je bilo sve za par dana poslušati.![]()

legenda reala je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Cmok.legenda reala je napisao/la: Zašto lažeš sam sebe![]()
Pa i nemaš baš fino oko.
![]()
Jel to hoces reci da je Aerials ruzna
Dosad si me uvijek razočarao. Za svaku djevojku koja mi lajka nešto kažeš da je lijepa. Neotesan si previše.
Ne znam kako ona izgleda.

Šta god da jedeš, ogladnit ćeš i šta god da popijrš, ožednit ćeš.
Grah sa mesom najduže drži, nemoj te nipošto rižu ili paptike, buraniju jesti ujutro. To ne drži ni do 12.
Što se tiče vode, lubenica ili dinja ujutro je dobra.
Ima ljudi preposte od litra mlijrka i naspu u njih 13 ili 15 hurmi bez košpica i to je zo. Kažu da se mlijeko najduže zadrži u čovjeku, ja opet ne volim eksperimentisati.
Lijepi grah.
Grah sa mesom najduže drži, nemoj te nipošto rižu ili paptike, buraniju jesti ujutro. To ne drži ni do 12.

Ima ljudi preposte od litra mlijrka i naspu u njih 13 ili 15 hurmi bez košpica i to je zo. Kažu da se mlijeko najduže zadrži u čovjeku, ja opet ne volim eksperimentisati.
Lijepi grah.
Kocka je bačena
Šteta što nije musliman, bošnjak.
- legenda reala
- Kontakt:
Nije tacno, pa sta cu reci kad su ti sve drugarice dobreKawhi je napisao/la:
Dosad si me uvijek razočarao. Za svaku djevojku koja mi lajka nešto kažeš da je lijepa. Neotesan si previše.
Ne znam kako ona izgleda.

Izgleda kako je secer reko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Aerials visoka 184,insajderska informacija.
Malo je rano za kvalitetnih dinja i lubenica nazalost.Hendo je napisao/la:Šta god da jedeš, ogladnit ćeš i šta god da popijrš, ožednit ćeš.
Lijepi grah.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Al koje drugarice? Ne družim se ni s jednom ženskom osobom.legenda reala je napisao/la:Nije tacno, pa sta cu reci kad su ti sve drugarice dobreKawhi je napisao/la:
Ne znam kako ona izgleda.![]()
Izgleda kako je secer reko
Šećer voli slagat.

Sabahudin mu je ime. Naš je.BelminM23 je napisao/la:
Šteta što nije musliman, bošnjak.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Donnie Darko
- Kontakt:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Drop_(music)Kawhi je napisao/la: Al u čemu tačno. Sad sam toliko zbunjen da ne znam šta trebam preslušati. Ponovi upute.![]()
The Hills vs Gone (Tell Your Frienda Demo). Go.
Nemoj me tjerat da kucam vise slova nego sto zelim na telefonu u ovo doba

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nije srednji vijek da radim svaki dan.kobe24 je napisao/la:Ma ne vjerujem. Dok imas energije da gledas te seljake na tvu, nisi ti danas nista radio.Sarajlijica1946 je napisao/la: E moj kobe, ja sam radno celjade prvi ustajem od kad znam za sebe. Imas pogresnu sliku o ljudima koji zive u Sarajevu. Skupljam iskustva, uvijek volim cuti razlicita misljenja kad donosim odluku.![]()
Nego, da si zapostio (za sat i po otprilike) i sutra koji put dzamiju posjetio, da vidis sta znaci biti maksimalno ispunjen.

Ne gledam ja to vjerujem mi, ja saltam kanal i sejtan sami potrefi se na to. I sta cu ja mlad momak, pucam od snage nisam mogao odoliti.

Nikad se ne zna.

- legenda reala
- Kontakt:
Ma vecina onih iz srednje, druzio si seKawhi je napisao/la: Al koje drugarice? Ne družim se ni s jednom ženskom osobom.
Šećer voli slagat.
Sad nije slago
Legendo šta pričaš kad ni ti ne znaš

Moraš da vidiš kako je meni kad ti to uradišKawhi je napisao/la:Koristiš moje oružje... bahato... razočaran sam... i povrijeđen.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 4 gosta.