FK Rudar Kakanj

drakensang
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la drakensang » 27 maj 2017, 20:53

emir123 je napisao/la:LAGANO GA KAKANJCIMA ZNAS VEC STA :zviz: :zviz: :wave:
Samo se pozali ako ikad budete htjeli u PL uc da neko kupuje ili prodaje. Poserem se i vama i svima sto su ijedan bod ove sezone kupili ili prodali, a ja cu licno uradit sta god hocete ako vi meni dokazete da je FK Velez ijedan tal/dogovor/kupoprodaju odradio ove sezone. Tuzlanskog, zapravo **** tuzlanskog, ovog kozojeba sto tuzlu vidi jednom godisnje, al zato sve zna i u sve je upucen, nabijem na kitu. toliko

emir123
Kontakt:

Post Postao/la emir123 » 27 maj 2017, 21:26

drakensang je napisao/la:
Samo se pozali ako ikad budete htjeli u PL uc da neko kupuje ili prodaje. Poserem se i vama i svima sto su ijedan bod ove sezone kupili ili prodali, a ja cu licno uradit sta god hocete ako vi meni dokazete da je FK Velez ijedan tal/dogovor/kupoprodaju odradio ove sezone. Tuzlanskog, zapravo **** tuzlanskog, ovog kozojeba sto tuzlu vidi jednom godisnje, al zato sve zna i u sve je upucen, nabijem na kitu. toliko
Već se sad zna da ćete VI POKUPAVAT komplet sljedecu sezonu to zna iole malo upućeniji pratilac bh lige..vama ce se štelit zato dečko OLADI:salut:
Samo nas nećete moći :nene: :clap:
I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 27 maj 2017, 22:03

Hoćeš da ti ja dokažem tal Veleža ove sezone?

emir123
Kontakt:

Post Postao/la emir123 » 27 maj 2017, 22:15

Kakve ERE pa rudara su molili na poluvremenu u mostaru da NE GRIZU jer su sami priznali da smo ih RAZBILI u vrapcicima ...a što bi reko jedan dobar mostarac TU UTAKMICU NI REAL NEBI MOGAO DOBIT.
ČUVAJ SE ERE MA KOJE VJERE!!!
dovoljno poznata izreka :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
I sve je super
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 27 maj 2017, 22:28

Šta je bilo poslije utakmice u svlačionici Rudara :?: 7.igrača više neće da igraju za Rudar,tuča,psovke,vrijeđanje,prijetnje :urnebes: :urnebes: :urnebes: CIGANLUK

lokalpatriota
Kontakt:

Post Postao/la lokalpatriota » 27 maj 2017, 22:56

GEC je napisao/la:Šta je bilo poslije utakmice u svlačionici Rudara :?: 7.igrača više neće da igraju za Rudar,tuča,psovke,vrijeđanje,prijetnje :urnebes: :urnebes: :urnebes: CIGANLUK
Odakle ti to hahaha?, vidio si na fb i vjeruješ svemu. Jesil možda bio na utakmici pa znaš ? Nemoj pametovat bezveze , pozz za dušmane :wave:

emir123
Kontakt:

Post Postao/la emir123 » 27 maj 2017, 22:58

GEC je napisao/la:Šta je bilo poslije utakmice u svlačionici Rudara :?: 7.igrača više neće da igraju za Rudar,tuča,psovke,vrijeđanje,prijetnje :urnebes: :urnebes: :urnebes: CIGANLUK
To ti je sa stranice Prva liga federacije DEZINFORMACIJA žešća pošto su svi zajedno na kafi poslije utakmice bili i ja zajedno sa njima. :kafa: :salut:
A tih 7 igrača što govoriš mogli su samo ispisnice dobit radi nezalaganja u toku prvenstva.
:bih: :bih:
I sve je super
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 maj 2017, 23:10

Hvala vam, dobro nam došli u Bihać sljedeće sezone :opaopa:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 27 maj 2017, 23:22

Svaka vam cast decki,ovo jos nisam vidio, toliko gostoprimstvo, nemam rijeci, hvala vam na svemu <3 <3

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 27 maj 2017, 23:26

lokalpatriota je napisao/la:
Odakle ti to hahaha?, vidio si na fb i vjeruješ svemu. Jesil možda bio na utakmici pa znaš ? Nemoj pametovat bezveze , pozz za dušmane :wave:
Nisam bio na utakmici ali sam se čuo sa jednim vašim igračem sa kojim sam slučajno u srodstvu ;)

lokalpatriota
Kontakt:

Post Postao/la lokalpatriota » 27 maj 2017, 23:37

nebeskasila je napisao/la:Svaka vam cast decki,ovo jos nisam vidio, toliko gostoprimstvo, nemam rijeci, hvala vam na svemu <3 <3
I Gusari svake sezone budu lijepo dočekani u Bihaću, zaslužila je i Sila Nebeska lijep doček i gostoprimstvo, uvijek ste dobro došli u Kakanj, čestitam i lijep pozdrav.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 28 maj 2017, 01:44

Rafael30 je napisao/la:
Izvoli, imamo PP dokazi mi i ja cu se sam sebi posrat u usta ako mi ti ista dokazes.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 28 maj 2017, 01:49

emir123 je napisao/la:Kakve ERE pa rudara su molili na poluvremenu u mostaru da NE GRIZU jer su sami priznali da smo ih RAZBILI u vrapcicima ...a što bi reko jedan dobar mostarac TU UTAKMICU NI REAL NEBI MOGAO DOBIT.
A ti mazlumcino, jeste, odigrali ste bolju utakmicu, priznajem da smo pomalo i nezasluzeno slavili, jer smo se branili bukvalno drugo poluvrijeme i Abdihodzic je izvalio zadnju sansu ispod precke, znaci haos sta je odbranio. A te mahalske okaci o kurcinu, cuj da ne grizu stisli nas bili pola drugog poluvremena, ae ne mlati praznu slamu nego mi dokazi fino u PP ili mozes i ovako javno, da vidimo, skinite se bola velezu vise svi s kurca, ja znam da FK Velez nijednu utakmicu nije usao ni u jedan tal, ni u ikakvu kupoprodaju, i vrlo dobro sam upucen ali mi idu na kitu vise price o nekakvom namjestanju gdje ga nema. Umjesto da pohvalite projekt koji ide svojim tokom, prirodno i sve posteno sto bis e reklo halal, najlakse je razvit svoju teoriju KUPILI i gotovo.

Izvolite mudonje, dokazite tal i ja cu se sam sebi posrat u usta, i objavicu sliku ovdje vama. Idioti bolesni

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 28 maj 2017, 08:39

Zahvaljuju jedni drugima jer su namjestili utakmicu :tokralju: :tokralju: :rol: :rol:

emir123
Kontakt:

Post Postao/la emir123 » 28 maj 2017, 09:08

Baader je napisao/la:Zahvaljuju jedni drugima jer su namjestili utakmicu :tokralju: :tokralju: :rol: :rol:
Ugusite se u vlastitim kompleksima :bih: :bih: :bih:
I sve je super
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan

emir123
Kontakt:

Post Postao/la emir123 » 28 maj 2017, 09:12

emir123 je napisao/la:Kakve ERE pa rudara su molili na poluvremenu u mostaru da NE GRIZU jer su sami priznali da smo ih RAZBILI u vrapcicima ...a što bi reko jedan dobar mostarac TU UTAKMICU NI REAL NEBI MOGAO DOBIT.
A ti mazlumcino, jeste, odigrali ste bolju utakmicu, priznajem da smo pomalo i nezasluzeno slavili, jer smo se branili bukvalno drugo poluvrijeme i Abdihodzic je izvalio zadnju sansu ispod precke, znaci haos sta je odbranio. A te mahalske okaci o kurcinu, cuj da ne grizu stisli nas bili pola drugog poluvremena, ae ne mlati praznu slamu nego mi dokazi fino u PP ili mozes i ovako javno, da vidimo, skinite se bola velezu vise svi s kurca, ja znam da FK Velez nijednu utakmicu nije usao ni u jedan tal, ni u ikakvu kupoprodaju, i vrlo dobro sam upucen ali mi idu na kitu vise price o nekakvom namjestanju gdje ga nema. Umjesto da pohvalite projekt koji ide svojim tokom, prirodno i sve posteno sto bis e reklo halal, najlakse je razvit svoju teoriju KUPILI i gotovo.

Izvolite mudonje, dokazite tal i ja cu se sam sebi posrat u usta, i objavicu sliku ovdje vama. Idioti bolesni
Ne uzbuđuj se da te infarkt ne spuca.
Živa istina je to da ste plakali na poluvremenu ibro molio naše ljude da smanjimo gas.
To je jedino istina a vama svaka cast na projektu :bih: :bih: :bih:
I sve je super
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 28 maj 2017, 09:22

Rafael30 je napisao/la:
Izvoli, imamo PP dokazi mi i ja cu se sam sebi posrat u usta ako mi ti ista dokazes.
Možeš li ti bilo kome dokazati eto izaberi bilo koju ekipu i dokaži. Smjesni ste s pričom svi kradu Velež pošteno igra. U PL ste radili svašta a u ovoj da ne radite.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 28 maj 2017, 09:23

Kompleksi od namještene utakmice Rudara i Jedinstva :rol: :tokralju:

Kakvi minimozgovi :tokralju: :rol:

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 28 maj 2017, 12:00

To što znaš sva slova, ne znači da znaš i čitati... Gdje konkretno vidiš to što si napisao? Momci se zahvaljuju na gostoprimstvu, koje su već ranije imali u Kaknju i imat će ga uvijek, isto ono koje kakanjci imaju u Bihaću. Otuda i radost što Jedinstvo ostaje u ligi.

Da su mutni ljudi u upravi to svi znaju, nije niko glup niti naivan toliko. Pa mi od kako je Prve Lige FBiH svake godine ulazimo u PL, a evo kako se završava (mislim na poziciju, ne na sumljive poraze). Međutim to nas kao navijače i simpatizere kluba ne predstavlja, kao što ni tebe ne predstavljaju tvoji, niti mi možemo na to uticati.

Kad si nam tako fino objasnio zašto imaš/nemaš komplekse od "namještene utakmice Rudara i Jedinstva", sad te molim da nam fino objasniš i svoj drugi dio posta.

@GracanicaAA pratiš li ti uopšte ovu stranicu drug?

emir123
Kontakt:

Post Postao/la emir123 » 28 maj 2017, 14:11

Baader je napisao/la:Kompleksi od namještene utakmice Rudara i Jedinstva :rol: :tokralju:

Kakvi minimozgovi :tokralju: :rol:
Crkni u ljubomori klosaru :bih: ;)
I sve je super
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.