Ovo me intelektualno i emotivno vrijeđa!Kawhi je napisao/la: Ne vjerujem ti.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovo me intelektualno i emotivno vrijeđa!Kawhi je napisao/la: Ne vjerujem ti.
Šta sad?Aerials je napisao/la:Ovo me intelektualno i emotivno vrijeđa!Kawhi je napisao/la: Ne vjerujem ti.
Make me.Aerials je napisao/la:Sad ćeš prestati da se rugaš više
Hoću.Aerials je napisao/la:Nemoj da kukaš kasnije
Nadam se.Aerials je napisao/la:Bumo vidli, ne
Predstavi se.bourne23 je napisao/la:Mali kawhi zbario ovu tuzlanku znaci.
Tuzlanko olako si pala na ovog trolera.
Milion puta.Sarajlijica1946 je napisao/la: Ozbiljno pitanje sad, jesi ti dovio nekad za nesto i da si dobio to nez kako drugacije da opisem. Ovdje si anoniman, nece ti se umanjiti djela ako kazes i to.
Mrzim malog uslju zvanog Steph Curry i komplet ekipu chokera. Tebi dovoljno. Nadam se lijepom druzenju. Športski pozdrav.Kawhi je napisao/la:Predstavi se.bourne23 je napisao/la:Mali kawhi zbario ovu tuzlanku znaci.
Zar mi neko može nešto zabraniti?Aerials je napisao/la:Niko ti ne brani toKawhi je napisao/la:Nadam se.![]()
![]()
Džejsone koji si ti sadhajmo, ko je skoro banovan
Nije ovo on.Lillard je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Predstavi se.bourne23 je napisao/la:Mali kawhi zbario ovu tuzlanku znaci.
Ipak jesi.bourne23 je napisao/la:Mrzim malog uslju zvanog Steph Curry i komplet ekipu chokera. Tebi dovoljno. Nadam se lijepom druzenju. Športski pozdrav.Kawhi je napisao/la:Predstavi se.bourne23 je napisao/la:Mali kawhi zbario ovu tuzlanku znaci.
Može sigurnoKawhi je napisao/la:Zar mi neko može nešto zabraniti?![]()
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 11 gostiju.