Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Andy je prno u fenjer. Jedino jos Virtual u njega vjeruje.Kawhi je napisao/la: Spremam ispite, čekam finale LP, radujem se Murrayu i Kawhiju sljedeće sezone.
Steta sto se povrijedi Kawhi. Ima li i jedna serija da su chokeri dobili kompletan tim?
Nema zime za vas. Kawhi TOP2 igrac lige, a moze samo jos bolji biti.
Legendo identitet se ne otkriva, zar jos nisi naucio. Radil se kod tebe?
Sve što nas okružuje.Aerials je napisao/la:Šta su životne radosti?

Mislim na Dejounteu. Ne tog škotskog luzera.bourne23 je napisao/la:Andy je prno u fenjer. Jedino jos Virtual u njega vjeruje.Kawhi je napisao/la: Spremam ispite, čekam finale LP, radujem se Murrayu i Kawhiju sljedeće sezone.
Steta sto se povrijedi Kawhi. Ima li i jedna serija da su chokeri dobili kompletan tim?
Nema zime za vas. Kawhi TOP2 igrac lige, a moze samo jos bolji biti.
Legendo identitet se ne otkriva, zar jos nisi naucio. Radil se kod tebe?
Dobili su kompletan tim kad im je Durant pustio jer nije smio na Brona samo s Russom.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- legenda reala
- Kontakt:
Spava se
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Slažem seKawhi je napisao/la:Sve što nas okružuje.![]()

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Dobar ti je avatar. Dugo bolji nisi imao.Kawhi je napisao/la: Mislim na Dejounteu. Ne tog škotskog luzera.
Dobili su kompletan tim kad im je Durant pustio jer nije smio na Brona samo s Russom.
Dejonteu treba naredna godina dana startnog PGa i imati cete od njega buducnost. Ima mali potencijala.
Uvijek se slažemo.Aerials je napisao/la:Slažem seKawhi je napisao/la:Sve što nas okružuje.![]()

Najbolji avatar u historiji foruma. Očekujem neku nagradu na kraju godine.bourne23 je napisao/la:Dobar ti je avatar. Dugo bolji nisi imao.Kawhi je napisao/la: Mislim na Dejounteu. Ne tog škotskog luzera.
Dejonteu treba naredna godina dana startnog PGa i imati cete od njega buducnost. Ima mali potencijala.
Ma igračina. Next Russell.

Durant najbolji na planeti
Drugi all time
Drugi all time
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jadni Spursi ako spadnu da im on bude startni PG. 
A jesam se najeo majko mila, kako sad zaspati...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Osim oko klubovaKawhi je napisao/la: Uvijek se slažemo.
![]()

Vec sad bolji all-rounder od Stepha, bolji razigravac, bolji defanzivac, bolji skakac. Ako sut popravi bit ce uskoro bolji i sveukupno igrac.kobe24 je napisao/la:Jadni Spursi ako spadnu da im on bude startni PG.
Ne miješaj se. Idi prati GOATAngela.kobe24 je napisao/la:Jadni Spursi ako spadnu da im on bude startni PG.

Jedan od njih dvojice. Neće onaj bradati choker.bourne23 je napisao/la:Hoce li biti Russel MVP? Ako ne on onda Kawhi.Kawhi je napisao/la: Najbolji avatar u historiji foruma. Očekujem neku nagradu na kraju godine.
Ma igračina. Next Russell.
Prilagodićeš se ti.Aerials je napisao/la:Osim oko klubovaKawhi je napisao/la: Uvijek se slažemo.
![]()
ali nema veze
![]()

Kakva količina trollerstva na jednoj temi,fali još par persona da popune mozaik.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pricali smo vec jednom o tome. Izgleda da jesam.Penaltiky je napisao/la:[e]ma jesi to ti iz hooda?Federer17 je napisao/la:@aerials, ma ima ih bezobraznih, kupe ko ludi. Zato ja ugl. zovem i 3 KM mi naplati kako god. Znao sam i ja Brcanska-Tusanj doci za 1,5 KM.
@kawhi, ma puno sam lakse ispostio nego sto sam mislio da cu, hvala Bogu. Ucio veci dio dana, a nisam se ni kasno probudio. Kad bi svaki dan ovako bilo

Da se nađemo na pola puta?Kawhi je napisao/la:Prilagodićeš se ti.

Ja nisam trol.Besic je napisao/la:Kakva količina trollerstva na jednoj temi,fali još par persona da popune mozaik.

Krenuo sam.Aerials je napisao/la:Da se nađemo na pola puta?Kawhi je napisao/la:Prilagodićeš se ti.

Ponesi punjač za android.Aerials je napisao/la:Odlično, c ya

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.