Aerials je napisao/la:Ma no worries, riješeno
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
bourne23 je napisao/la:Vec sad bolji all-rounder od Stepha, bolji razigravac, bolji defanzivac, bolji skakac. Ako sut popravi bit ce uskoro bolji i sveukupno igrac.kobe24 je napisao/la:Jadni Spursi ako spadnu da im on bude startni PG.
A jesam se najeo majko mila, kako sad zaspati...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Kawhi kad negira on potvrđuje,a kad potvrđuje on negira
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Napuštam te ovdje, pa se vidimo na pola putaKawhi je napisao/la:Aerials je napisao/la:Ma no worries, riješeno
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Uvijek.Aerials je napisao/la:Napuštam te ovdje, pa se vidimo na pola putaKawhi je napisao/la:Aerials je napisao/la:Ma no worries, riješenopamet u glavu
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Zasto je samoubistvo? Parker se vraca tek nekad polovinom sezone, a Mills citavu karijeru ulazi s klupe i fakticki ima ulogu sestog igraca, nije dobar kreator i nije za startnog PG-a, bolji je kao off ball igrac. Murray ostane jedina opcija kao startni PG. Uz Kawhija sve moze.kobe24 je napisao/la:bourne23 je napisao/la:Vec sad bolji all-rounder od Stepha, bolji razigravac, bolji defanzivac, bolji skakac. Ako sut popravi bit ce uskoro bolji i sveukupno igrac.kobe24 je napisao/la:Jadni Spursi ako spadnu da im on bude startni PG.
A jesam se najeo majko mila, kako sad zaspati...Prekrupne su to rijeci. On jeste neko ko ima pristojan potencijal, ali nikad nece biti na Stephovom nivou. Vec sad on ima lijep i relativno pravilan izbacaj i nije iskljuceno da ce poboljsati sut, ali u tom segmentu je nemoguce da dostigne Curryjev nivo. Ball handling takodjer, jer je i u tome Curry neprikosnoven. Ovaj nije ni blizu eksplozivan kao Russell npr., pa da se moze reci kako ce njegov razvoj ici u tom pravcu i da ce kroz to nadoknadjivati ostale nedostatke, itd, itd. Sljedece sezone ne treba nista spektakularno od njega ocekivati i samoubistvo je osloniti se na njega kao startnog playa. Treba mu ozbiljan rad sad preko ljeta, a dogodine jedna pristojna minutaza back-up PG-a i da se polahko navikava na jednu znacajniju ulogu u timu. Vjerovatno ce tu Tony voditi glavnu rijec jos jednu sezonu, a uz to ce biti i odlican mentor za ovog malog.
Nije samoubistvo u regularnom dijelu sezone, jer su Spursi u stanju nadomjestiti to. Problem je kad bi u PO on ponovo bio prva opcija na playu. Jednostavno je premlad i jos uvijek nije sposoban da u takvim mecevima na parketu provodi 35+ minuta.bourne23 je napisao/la:
Zasto je samoubistvo? Parker se vraca tek nekad polovinom sezone, a Mills citavu karijeru ulazi s klupe i fakticki ima ulogu sestog igraca, nije dobar kreator i nije za startnog PG-a, bolji je kao off ball igrac. Murray ostane jedina opcija kao startni PG. Uz Kawhija sve moze.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
HvalaPenaltiky je napisao/la:Sad plešeš tango? E pa lijepo, u zdravom tijelu zdrav duh. Čeatitke na duplojDANTES je napisao/la:mojne se brinešPenaltiky je napisao/la: nemoš više ****? godine su tu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jutro
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kobe 24 moze li se ljudino kako prespavati pola dana.
zaspao u 3 sata probudio se u pola 9. 
2017. godina je veoma čudna, s obzirom da Harry Styles u njoj spašava rock 'n' roll 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ne sjećam se, znaš da ja pržim moždane ćelijeFederer17 je napisao/la:Pricali smo vec jednom o tome. Izgleda da jesam.Penaltiky je napisao/la:[e]ma jesi to ti iz hooda?Federer17 je napisao/la:@aerials, ma ima ih bezobraznih, kupe ko ludi. Zato ja ugl. zovem i 3 KM mi naplati kako god. Znao sam i ja Brcanska-Tusanj doci za 1,5 KM.
@kawhi, ma puno sam lakse ispostio nego sto sam mislio da cu, hvala Bogu. Ucio veci dio dana, a nisam se ni kasno probudio. Kad bi svaki dan ovako bilo
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Čet ded
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ma danas imam silu posla,nisam htio ni pokusat.Od sutra se nadam pa sve do kraja.Aerials je napisao/la:Selam Sarma, posti l' se
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ze le na do li naDex je napisao/la:Čuj u Tešnju poste
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kako ide danas,jel teško?Federer17 je napisao/la:Evo jedna za (ne)postace![]()
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.