da, Bog će baš se ponašati ko BesicFederer17 je napisao/la:Evo jedna za (ne)postace![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma suti, usto sam oko 9, a cijeli dan valja ucit... Vec sad mi je bljedilo neko pred ocimaSarmelino je napisao/la: Kako ide danas,jel teško?
Ocit primjer kad covjeka godine sustignu...DANTES je napisao/la: da, Bog će baš se ponašati ko Besic
Mislim da od toga nema ništa, ali vidjet ćemoSarmelino je napisao/la:Ma danas imam silu posla,nisam htio ni pokusat.Od sutra se nadam pa sve do kraja.Aerials je napisao/la:Selam Sarma, posti l' se
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Evo ga u avataruMolders je napisao/la:...
Ne znam koliko je aktivna ona tema s automobilima pa da pitam ovdje jer mi treba relativno brz odgovor.. koliko bi kostala zamjena stakla na jednom retrovizoru otprilike ? Retrovizor je ok samo mi je puklo staklo
SAMO ČELIK !
I jaAerials je napisao/la:Mislim da od toga nema ništa, ali vidjet ćemoSarmelino je napisao/la:Ma danas imam silu posla,nisam htio ni pokusat.Od sutra se nadam pa sve do kraja.Aerials je napisao/la:Selam Sarma, posti l' se
Federeru samo naprijed.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- legenda reala
- Kontakt:
Može se postiti i raditi moj Sarma, nego ti nemaš želje, pogledaj Beška vazdan na njivi i opet posti, aferim Beško 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Istinalegenda reala je napisao/la:Može se postiti i raditi moj Sarma, nego ti nemaš želje, pogledaj Beška vazdan na njivi i opet posti, aferim Beško
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sretan rodendan Najvecem sinu Ilijasa i meni najdrazem forumasu <3 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
đe kawhi, da nije zapostio pa spava 
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
imam neke kone sarajke studiraju medicinu može od kobea i fedexa malo više informacija
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Donnie Darko
- Kontakt:
vjerovatnoća i statistika 
Izmorio me forum sinoć.Sarmelino je napisao/la:đe kawhi, da nije zapostio pa spava
Donnie Darko je napisao/la:vjerovatnoća i statistika
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
tebe pitam za linkoveFederer17 je napisao/la:Pored ovoliko finih s mog fakulteta, ti bi mene u Sa?Penaltiky je napisao/la:imam neke kone sarajke studiraju medicinu može od kobea i fedexa malo više informacijaSamu u slucaju da su bas toliko superiorne.
Btw, salji linkove.
Hoće Penal u Sarajevo. Ne sviđa mu se crvena Tuzla.
ta ću u sarajevu kad su ove dvije došle iz sa u tz studiratKawhi je napisao/la:Hoće Penal u Sarajevo. Ne sviđa mu se crvena Tuzla.
Zna se da nam je medicina na nivou 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma deaktivirao sam to ima mjesec-dva, a ig svakako nemam. Posalji nesto da vidim ima li razloga da se ponovo vracamPenaltiky je napisao/la: tebe pitam za linkove
Cuj iz Sa dosle u Tz da studiraju, ni manje ni vise neg medicinu....
@Aerials, pa kazu ljudi lafo najjaci medicinski fakultet u BiH, ne znam koliko tu ima istine. Znam da mnogi idu na UNSA kad ovdje zakoci, pa gore i zavrse.
A matematika.Aerials je napisao/la:Zna se da nam je medicina na nivou
Pa vratiće se u šeher. Nisu lude.Penaltiky je napisao/la:ta ću u sarajevu kad su ove dvije došle iz sa u tz studiratKawhi je napisao/la:Hoće Penal u Sarajevo. Ne sviđa mu se crvena Tuzla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.