Meni radi perdektno evoBoixosNois1899 je napisao/la:Jel još kome šteka njemački RTL na Moja TV?
Restartuj modem
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Meni radi perdektno evoBoixosNois1899 je napisao/la:Jel još kome šteka njemački RTL na Moja TV?
Ma gdje bi toMokes je napisao/la:Dosadna trka u Monacu ?Quinlan je napisao/la:@jose
U 18:20 na areni 5
Ali bit će linkova kad nađem postavim pred utrku, za f1 imate skyf1 na torrent tv, a onaj španski na arenavision
Hajmo neko ludilo u monaco, ali ko da gledam biti će ovo dosadna trka gdje će boks samo promjene pozicija donijeti
Sansa da ne bude SC je kakvaQuinlan je napisao/la:Ako ne bude SC itekako dosadnaMokes je napisao/la:Dosadna trka u Monacu ?Quinlan je napisao/la:@jose
U 18:20 na areni 5
Ali bit će linkova kad nađem postavim pred utrku, za f1 imate skyf1 na torrent tv, a onaj španski na arenavision
Hajmo neko ludilo u monaco, ali ko da gledam biti će ovo dosadna trka gdje će boks samo promjene pozicija donijetineće biti preticanja jedino možda hamilton u tunelu da par vozača obidje
Evo ga krenuoMElloo je napisao/la:Meni radi perdektno evoBoixosNois1899 je napisao/la:Jel još kome šteka njemački RTL na Moja TV?
Restartuj modem
Moraju ići u boks i nadam se da će tada Vettel uzeti prvo mjesto.Manuel je napisao/la:Pa daj barem jedno preticanje![]()
Ako budu isli u boks uzima Vettel jer drugacije nece moci
I onda da mu cestitaju neofirnu pobjeduarelinho je napisao/la:Moraju ići u boks i nadam se da će tada Vettel uzeti prvo mjesto.Manuel je napisao/la:Pa daj barem jedno preticanje![]()
Ako budu isli u boks uzima Vettel jer drugacije nece moci![]()
Savršenstvomessilla je napisao/la:Kakvi krugovi Seba i Rica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.