Dobar dan, uranio siKawhi je napisao/la:A matematika.![]()
Jako je i to, barem po meni. Pravo dobrih profesora ima, a i mnogi asistenti su dobri
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dobar dan, uranio siKawhi je napisao/la:A matematika.![]()
Pa neću ih ženit boli me **** đe ćeKawhi je napisao/la:A matematika.Aerials je napisao/la:Zna se da nam je medicina na nivou
Pa vratiće se u šeher. Nisu lude.Penaltiky je napisao/la:ta ću u sarajevu kad su ove dvije došle iz sa u tz studiratKawhi je napisao/la:Hoće Penal u Sarajevo. Ne sviđa mu se crvena Tuzla.
Ma svi najjaci strucnjaci sa UKC-a su profesori i na fakultetu, plus mnogi profesori koji ne rade gore (a predaju na pretklinici) su jaki ko zemlja (anatomija, fiziologija, histologija, itd.). Ima strucnjaka da se bukvalno zadivis kada ih slusas na predavanju i prenose samo djelic znanja koje posjeduju. Medjutim, Sarajevo je generalno jedan nivo iznad svih (ne mislim po znanju), pa su oni po defaultu No. 1 po svemu.Aerials je napisao/la:Federeru pa i ja mislim da jeste, i mislim da imamo najbolje doktore u BiH, a čini mi se da ih dosta ima koji predaju na medicini, ispravi me ako griješim, ti ipak imaš info iz prve ruke![]()
Kakve li su te dvije, kad su zbog tebe došle u TZ studiratiPenaltiky je napisao/la: ta ću u sarajevu kad su ove dvije došle iz sa u tz studirat
Pa neću ih ženit boli me **** đe će![]()
ma nisu zbog mene hahahhahahahahalegenda reala je napisao/la:Kakve li su te dvije, kad su zbog tebe došle u TZ studiratiPenaltiky je napisao/la: ta ću u sarajevu kad su ove dvije došle iz sa u tz studirat
![]()
ma skonto sam, nego te malo ...Penaltiky je napisao/la:ma nisu zbog mene hahahhahahahahalegenda reala je napisao/la:Kakve li su te dvije, kad su zbog tebe došle u TZ studiratiPenaltiky je napisao/la: ta ću u sarajevu kad su ove dvije došle iz sa u tz studirat
![]()
nego vidio ja dvije trebe, pito kompiju kaže sarajke stanuju kod drugog komšije
O tome pričamFederer17 je napisao/la:Ma svi najjaci strucnjaci sa UKC-a su profesori i na fakultetu, plus mnogi profesori koji ne rade gore (a predaju na pretklinici) su jaki ko zemlja (anatomija, fiziologija, histologija, itd.). Ima strucnjaka da se bukvalno zadivis kada ih slusas na predavanju i prenose samo djelic znanja koje posjeduju. Medjutim, Sarajevo je generalno jedan nivo iznad svih (ne mislim po znanju), pa su oni po defaultu No. 1 po svemu.
skonto si ti qrac mojlegenda reala je napisao/la: ma skonto sam, nego te malo ...
kako s Ramazanom momčiluko?Kawhi je napisao/la:Nemojte mi na Seku.
Super.legenda reala je napisao/la:kako s Ramazanom momčiluko?Kawhi je napisao/la:Nemojte mi na Seku.
jel se ono vratila najveća neznalica na forum sinoć, što se tiče košarke
aferim momčilukoKawhi je napisao/la: Super.
Nije.
Tebi?legenda reala je napisao/la:aferim momčilukoKawhi je napisao/la: Super.
Nije.
jok ja sam
Što se tiče košarke, da neko više prati, a manje zna od tebe i Greivisa nema gaKawhi je napisao/la:
Pa jesi najveća neznalica na forumu.
Što si takav?legenda reala je napisao/la:Što se tiče košarke, da neko više prati, a manje zna od tebe i Greivisa nema gaKawhi je napisao/la:
Pa jesi najveća neznalica na forumu.
Što me vrijeđašKawhi je napisao/la: Što si takav?
Pitao sam te nešto. Kako ide ramazan?
Ti si prvi počeo.legenda reala je napisao/la:Što me vrijeđašKawhi je napisao/la: Što si takav?
Pitao sam te nešto. Kako ide ramazan?
Dobro, prolazi drugi dan bez problema
Ja sam stariji, ja tebi smijem reći šta god hoću jer ja to sve govorim za tvoje dobroKawhi je napisao/la: Ti si prvi počeo.