Kako je Sarajevo veliki klub da ih dvije televizije prenoseMortemHz je napisao/la:Arena - ZrinjskiMarsal je napisao/la:Ko prenosi Zrinju danas?
Moja TV - FKS
BHT - Pogan
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi vidio slageruSemirSema je napisao/la:Kako je Sarajevo veliki klub da ih dvije televizije prenoseMortemHz je napisao/la:Arena - ZrinjskiMarsal je napisao/la:Ko prenosi Zrinju danas?
Moja TV - FKS
BHT - Pogan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
SemirSema je napisao/la:Kako je Sarajevo veliki klub da ih dvije televizije prenoseMortemHz je napisao/la:Arena - ZrinjskiMarsal je napisao/la:Ko prenosi Zrinju danas?
Moja TV - FKS
BHT - Pogan
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
MortemHz je napisao/la:Jesi vidio slageruSemirSema je napisao/la:
Kako je Sarajevo veliki klub da ih dvije televizije prenose
Ouuu
Bravo Sema

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moze i meni taj pp
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Valja vama doći u Gabelu majstore, više se vesele vašem gostovanju nego ulasku, bit će svegaAddict je napisao/la:Ušlo je najveće zlo bh fudbala u premijer ligu. Ako mislite da je ova sezona bila najgora onda niste gledali GOSK. Iduću sezonu ćete vidjeti klub koji će cjenovik postaviti na ulazu u stadion pa bujrum šta kome treba. **** ti fudbal i kad ga pogleda prvi put.
Lujo nahorožen
Zna se kako se pobijeđuje u ligi federacije, dobiva onaj ko ima više para tako ste i vi ušli i svatko od osnutka lige
HNK Branitelj Mostar 1992
Ma covjek igro u Dynamu iz Kijeva cuvao Mesija par puta bio tamo kapetan extra igrac bio a i gospodin covjekMarsal je napisao/la:Na kraju samo da kažem svaka čast za Široki jer su sa svima odigrali isto i svima su se nag.uziliKao da nisu htjeli poslije onog sa Vitezom da se o njima pričao kao o kanceru bh. nogometa.
Pošteno![]()
Osim toga imaju trenera koji je možda i najveći gospodin u ligi. Barem zasada i barem po onome što sam se lično uvjerio
.
- maroonGiant
- Kontakt:
Na areni multiprenos?
Na Areni pocinje specijalna emisija od 16:30 za zadnje kolo,bit ce ukljucivanje na sve utakmice...MortemHz je napisao/la:Arena - ZrinjskiMarsal je napisao/la:Ko prenosi Zrinju danas?
Moja TV - FKS
BHT - Pogan
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Dijahronija gluposti:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Otkud to?emirzlaTu je napisao/la:
Na Areni pocinje specijalna emisija od 16:30 za zadnje kolo,bit ce ukljucivanje na sve utakmice...
Ne vjerujem nešto, ali hajde, sve je moguće.
Tako rece juce na prenosu Celika...BelminM23 je napisao/la:Otkud to?emirzlaTu je napisao/la:
Na Areni pocinje specijalna emisija od 16:30 za zadnje kolo,bit ce ukljucivanje na sve utakmice...
Ne vjerujem nešto, ali hajde, sve je moguće.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
High je napisao/la:Dijahronija gluposti:
Gledao samo malo pred kraj, tako da nisam čuo te informacije.emirzlaTu je napisao/la:
Tako rece juce na prenosu Celika...
Valjda su se onda nešto dogovorili, pa da svi fino prate i na BHT i Arenasport.
Hvala.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa opce je poznato da se on presvlaci kako kad treba. Navija covjek za sve zapadne klubove i ponekad za istocne.High je napisao/la:Dijahronija gluposti:
Skuplja poene,klasika politicar.
EKONNP
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Srce mu je prvo izabralo Velež, a politika ova dva kvazikluba.skripar96 je napisao/la:Pa opce je poznato da se on presvlaci kako kad treba. Navija covjek za sve zapadne klubove i ponekad za istocne.High je napisao/la:Dijahronija gluposti:
Skuplja poene,klasika politicar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jeste u 16:30 tako su juce rekli.BelminM23 je napisao/la:Gledao samo malo pred kraj, tako da nisam čuo te informacije.emirzlaTu je napisao/la:
Tako rece juce na prenosu Celika...
Valjda su se onda nešto dogovorili, pa da svi fino prate i na BHT i Arenasport.
Hvala.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

Uživo iz Mostara, sjedimo Sariel, Krmak, Predsjednik i ja, čekamo pitare i moje ove.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.