Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dobra ova uvodna emisija. Tijanica još bolja. Još se uživo prati Bakin dolazak, pa onda izlazak igrača Slobode iz busa. Pa prilozi, morel se kako njima pretplata plaćat?
Poznavajući Vladu i Baku ide ovdje odg3+
Poznavajući Vladu i Baku ide ovdje odg3+
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
AlemC85 je napisao/la:Politicka liga je ovo. Ko to ne zeli priznati nije moj problem. Ako se ovo naziva fudbalom, dabogda se sve lige ugasile a stadioni pretvoreni u PD da se prehrani siromasno stanovnistvo.Addict je napisao/la:A sad se sjetite svi kad sam napisao još davno da hrvatski lobi Zrinjski ka tituli a Široki prema kupu. Sjetite se kad sam napisao da je Široki u ligi za opstanak kako bi spasio u hrvatske klubove.
Nije tada ni počela LzO i LzP i tada sam to napisao, pola foruma me napalo a sve je bilo jasno. I još su sad GOSK uvalili u PL, možemo se pozdraviti s regularnom sezonom i nagodinu.
Sve sam to poslao momcima u privatne. I to detaljno razloge. Neki su se slozili,neki rekli da je to naucna fantastika. Poslat cu vam pa procitajte,pa me zanima i vas odgovor na to.
Ako sloboda uzme bod, nema niko na grbi da proslavi titulu hahah
Pravda za flash-a!!!
Fkt ovom BHT treba zabraniti da prenose ligu,pa saltam malo na Arenu malo ovamo,pa daj jbt ovo sramota kakva razlika u prenosu ,pu jbt .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa:Addict je napisao/la:A sad se sjetite svi kad sam napisao još davno da hrvatski lobi Zrinjski ka tituli a Široki prema kupu. Sjetite se kad sam napisao da je Široki u ligi za opstanak kako bi spasio u hrvatske klubove.
Nije tada ni počela LzO i LzP i tada sam to napisao, pola foruma me napalo a sve je bilo jasno. I još su sad GOSK uvalili u PL, možemo se pozdraviti s regularnom sezonom i nagodinu.
Vas sljedeće sezone isti lobi gura u drugu ligu
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Eno pukla zastavica, kasni tekma u Mostaru.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
ultrasi titulu najborbenijeg dali srbinu, legitimni predstavnik hrvatskog naroda na aparatima
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Nema na grbavici oni iz BHT telekoma 
Mozda pretplata nije plaćanaHeraklitMracni je napisao/la:Nema na grbavici oni iz BHT telekoma
Recite ovoj Slobodi da se ne zayebava!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ovaj istrcao u formaciji 3-5-2 , a u momentu centarsuta za pogodak u 16 metara Slobode 4 iz Zrinjskog i 1 stoper Slobode 
I toliko o tome 
Nemanja kao nekad,zadnje kolo,slavi se titula,protivnik Sloboda.
Nemanja kao nekad,zadnje kolo,slavi se titula,protivnik Sloboda.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa nije ti to Široki Brijeg.Penaltiky je napisao/la:ultrasi titulu najborbenijeg dali srbinu, legitimni predstavnik hrvatskog naroda na aparatima
Volim ovog Bilbiju.
Željo 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Primi ga zeljo...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Na Grbavice 16min 0-1
Odjekuje "Igrajte p.cke"
Odjekuje "Igrajte p.cke"
-
Convicts1988
- Kontakt:
Standardno. Dva loša rezultata odmah ebu igračima sve od do, "navijači" 
Ma boli ih **** bice na izvjstaju saveza da ih je bilo 7000macak_ je napisao/la:Ako sloboda uzme bod, nema niko na grbi da proslavi titulu hahah
- prisonbreak
- Kontakt:
Prazna Grbavica.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.