PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JackTheStripper
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Mnogo se srbokatolici i lažni nositelji "europskih vrijednosti" raduju tituli "šugave države", potpomognuti erupcijama ekstaze baliyanderskih kitara. I sve to na logor-stadionu.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ovaj nista drugaciji od onog sto je malo "zapjevao" u Sirokom
zapela mu ruka kod svena u odvodu, nego woblya za forumaša godinesamocelik je napisao/la:Đe ba zapeloJackTheStripper je napisao/la:Na vrh Trebevića u logoru francetića... ČESTITKE KITARI USTAŠE UZ POVIJESTNI HRVATSKI POZDRAV ZA DOM SPREMNI!! A i vi tuzlaci komunjare stare posereem se na vas sve.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Da li će ti se sin zvati Sven ili Bjorn?JackTheStripper je napisao/la:Mnogo se srbokatolici i lažni nositelji "europskih vrijednosti" raduju tituli "šugave države", potpomognuti erupcijama ekstaze baliyanderskih kitara. I sve to na logor-stadionu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sto nisu igrali Zeba i Lemdra zadnje tri cetiri tekme za zelja?
- TobeYarabi
- Kontakt:
hocemo na terenu jos onih kao sto je Veca i da kamata bude sve veca i vecaDosta nam je onih koji spašavaju karijere i za odlazak imaju unaprijed pripremljene kofere. Hoćemo na terenu još onih kao što je Veca i da taktika Ultras Željezničar i jedanaest ratnika bude bez premca
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Koga briga za to pravi Miske jug od kamateSarajlijica1946 je napisao/la:Sto nisu igrali Zeba i Lemdra zadnje tri cetiri tekme za zelja?
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Hoces nas reci Amaru?MocMahale444 je napisao/la:
Ko je dir'o Jackyja?
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A bale na Miru na njihovom podforumu.TobeYarabi je napisao/la:hocemo na terenu jos onih kao sto je Veca i da kamata bude sve veca i vecaDosta nam je onih koji spašavaju karijere i za odlazak imaju unaprijed pripremljene kofere. Hoćemo na terenu još onih kao što je Veca i da taktika Ultras Željezničar i jedanaest ratnika bude bez premca![]()
![]()
![]()
Je li ovo Željo svojim navijačima na Grbavici dao 5% kapaciteta stadiona?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MocMahale444
Odgovori mi na pitanje oko moje sucmurasto.rasavoje je napisao/la:Hoces nas reci Amaru?MocMahale444 je napisao/la:
Ko je dir'o Jackyja?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Svidjelo im se na Koševu! Ultraaaas Žehehehehhe!!Derdiyok je napisao/la:Je li ovo Željo svojim navijačima na Grbavici dao 5% kapaciteta stadiona?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- JackTheStripper
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Da li će ti se sin zvati Sven ili Bjorn?JackTheStripper je napisao/la:Mnogo se srbokatolici i lažni nositelji "europskih vrijednosti" raduju tituli "šugave države", potpomognuti erupcijama ekstaze baliyanderskih kitara. I sve to na logor-stadionu.
Zvati će se Domagoj ili Zvonimir.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod navijaca Zeljeznicara je najfascinantnije to kako znaju kada ne mogu pobjediti, kada mogu. Protiv Sirokog nikog nema, javljeno im iz uprave da je pusteno, sada nikog nema javila im uprava da nije mogla namjestiti 
Lemdara opet trpa manijake
Ja sam tog dana obavljao najnormalnije funkcije, zaljevao sam pesticidima travu kad se iznenada, na lijevoj strani sam u vidokrugu primjetio neki eee objekat eee nepoznat koji je bio blještav ustvari mjenjo je boju i ode prema Mostaru.joker90 je napisao/la:Svidjelo im se na Koševu! Ultraaaas Žehehehehhe!!Derdiyok je napisao/la:Je li ovo Željo svojim navijačima na Grbavici dao 5% kapaciteta stadiona?
Ustvari bio je žut, zelenkaste boje. Povremeno.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
To volim da čujem! Pravi si Šveđanin, eto i Stockholmskog sindroma.JackTheStripper je napisao/la:joker90 je napisao/la:Da li će ti se sin zvati Sven ili Bjorn?JackTheStripper je napisao/la:Mnogo se srbokatolici i lažni nositelji "europskih vrijednosti" raduju tituli "šugave države", potpomognuti erupcijama ekstaze baliyanderskih kitara. I sve to na logor-stadionu.
Zvati će se Domagoj ili Zvonimir.
Lemdra pogodio!! Nije još ništa gotovo! Ultraaaaas Željezničahahahahah!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ledra vs navijaci opet.
Izbaci ga Slavko
Izbaci ga Slavko
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Joj papaka sa zapada 
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
- TobeYarabi
- Kontakt:
opet im lembdra yebe mamu u pichku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.