TobeYarabi je napisao/la:svi pred vjecnu!!

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
TobeYarabi je napisao/la:svi pred vjecnu!!

Zip je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:svi pred vjecnu!!
U koliko je proslava titule kod Vjecne?MocMahale444 je napisao/la:Izvini tuzlak nisam mislio ispasti gnjida ali prenese me.
Ostali ha ha ha a poswbno ovaj nurudin kosonja.
MuhamedeMocMahale444 je napisao/la:Tvoja mama i sestre jeftine kurvetine.tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo klub carsije, Zeljeznicar klub Bosnjaka fasista iz Istocne Bosne.
ElCartel11 je napisao/la:Ovaj se @coys jadan satre da preusmjeri temu u drugu smjer
onda ce im faliti samo jos jedna za drugu zvijezdicu iznad grbajoker90 je napisao/la:Mene strah da se Željkan ne proglasi šampionom i ne upišu sebi još jednu titulu, jer su oni tako bahati i moćni, a i može im se..
Stidi se momče meni je degutantno to i čitati.MocMahale444 je napisao/la:Tvoja mama i sestre jeftine kurvetine.tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo klub carsije, Zeljeznicar klub Bosnjaka fasista iz Istocne Bosne.
Ev i ja gledam i kontam..ElCartel11 je napisao/la:Ovaj se @coys jadan satre da preusmjeri temu u drugu smjer
Kad se sjetim njihovih pisanja jel jedna zvjezdica ide za 10 titulaTobeYarabi je napisao/la:onda ce im faliti samo jos jedna za drugu zvijezdicu iznad grbajoker90 je napisao/la:Mene strah da se Željkan ne proglasi šampionom i ne upišu sebi još jednu titulu, jer su oni tako bahati i moćni, a i može im se..
Jos u Mubarek mjesecu Muhamede!!! FUJ!!!MocMahale444 je napisao/la:Tvoja mama i sestre jeftine kurvetine.tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo klub carsije, Zeljeznicar klub Bosnjaka fasista iz Istocne Bosne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.