Nemoj se ljutiti Albane, ali otkad promjeni ovaj avatar djeluje mi isto kao da si se obrijao. Dobro ti stoji prijatelju. Cestitke na ostanku. I daj taj reprogram sredite. PozdravAlban je napisao/la:Umiremskripar96 je napisao/la:Albana i Higha aritmijaa hvata...[emoji1]sb1996 je napisao/la:Oce li bošnjaci preživit ovo???)
Sent from my Picasso using Tapatalk
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Sent from my Picasso using Tapatalk[/quote]
Umirem
[/quote]
Nemoj se ljutiti Albane, ali otkad promjeni ovaj avatar djeluje mi isto kao da si se obrijao. Dobro ti stoji prijatelju. Cestitke na ostanku. I daj taj reprogram sredite. Pozdrav[/quote]
Hvala, nisam ja bolan nacionalista, pogresno ste zakljucili, imam ja jako puno prijatelja u cijeloj BiH svakojakih nacionalnosti.
Reprogram ce biti svakako. Sretno na euro sceni.
Umirem
Nemoj se ljutiti Albane, ali otkad promjeni ovaj avatar djeluje mi isto kao da si se obrijao. Dobro ti stoji prijatelju. Cestitke na ostanku. I daj taj reprogram sredite. Pozdrav[/quote]
Hvala, nisam ja bolan nacionalista, pogresno ste zakljucili, imam ja jako puno prijatelja u cijeloj BiH svakojakih nacionalnosti.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Re: NK Široki Brijeg
Savez na potezu, da vidimo vrijede li ista pravila za sve?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
UmiremAlban je napisao/la:Sent from my Picasso using Tapatalk
Love is in the air
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Love, otkad me covjek ispleskao ja se smirio
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Sad ide napetiji dio, ko dolazi, ko odlazi, kako ce izgledat ekipa sljedeće godine, kako cemo odigrat u Europi, ocemo doc do treceg pretkola i Milana ili Evertona na Pecari itd, itd.
Kako stvari stoje,necemo mi ni u drugo[emoji17]LoveSB96 je napisao/la:Sad ide napetiji dio, ko dolazi, ko odlazi, kako ce izgledat ekipa sljedeće godine, kako cemo odigrat u Europi, ocemo doc do treceg pretkola i Milana ili Evertona na Pecari itd, itd.
Koje smo srece dobit cemo AIK i nakantat ce nas lagano
EKONNP
Danas je napokon zavrsila sezona puna turbulencija, izgubljenih zivaca, skracenih zivota
Na kraju ipak sretan zavrsetak, osvojen kup, izborena EL, dobili smo 3 juniora koji su pokazali da se na njih moze racunati, sve u svemu,
..
Kad pocinje prijelazni rok ovdje, 01.06.?
Na kraju ipak sretan zavrsetak, osvojen kup, izborena EL, dobili smo 3 juniora koji su pokazali da se na njih moze racunati, sve u svemu,
..
Kad pocinje prijelazni rok ovdje, 01.06.?
HRHB
HRHB
Morat cemo ofenzivni dio pojacat, napadač, ofenzivni vezni, desno krilo, a mozda i lijevo ovisi ko ce otic, sto se obrane tice jedan top stoper i to je to
Prvo pretkolo za mjesec dana... Po najavama ostati cemo bez pola ekipe, Boga pitaj na sta ce to sve liciti, a sve se mora rijesiti sto je prije moguce.
Uglavnom, sljedecih 30 dana za nas ce biti bas burno, nadam se sa pozitivnim ishodom na kraju
Uglavnom, sljedecih 30 dana za nas ce biti bas burno, nadam se sa pozitivnim ishodom na kraju
HRHB
HRHB
Nek je završila i ova luda sezona, bilo je zaista mučno gledati ovu ligu za ostanak, ne ponovilo se...mislim da smo uspjeli ostvariti negativan klupski rekord od 5 uzastupnih poraza, cak jos i bez datog gola...
Kupp spasio sezonu, mislim da smo tu cak napravili neki rekordan niz što se tiče uzastopnih pobjeda u kup natjecanju
Kupp spasio sezonu, mislim da smo tu cak napravili neki rekordan niz što se tiče uzastopnih pobjeda u kup natjecanju
A jesmo vala i razvalili kup.
Kad vako sagledas Sloboda, Zrinjski,Zeljo,Sarajvo. Ne bi brate bilo posteno da su ga pitari uzeli a oni imali do polufinala Bratstvo,Kozaru i Mladost DK
Kad vako sagledas Sloboda, Zrinjski,Zeljo,Sarajvo. Ne bi brate bilo posteno da su ga pitari uzeli a oni imali do polufinala Bratstvo,Kozaru i Mladost DK
EKONNP
Draga Upravo, ako citas, hocu Tomislava Mazalovica u nasem dresu 
Kad ne moze TT, onda moze ovaj
. Istice ugovor sa Zapresicem, odlican veznjak, legao bi nam ko budali samar 
Kad ne moze TT, onda moze ovaj
HRHB
HRHB
-
brigsiroki
- Kontakt:
Menala prati par stranih klubova i on će vjerovatno otići,sad je pitanje, šta mislite koliko bi za njega mogli dobit odštetu?
500 000 bi bilo super. Realnija opcija je negdje oko 200brigsiroki je napisao/la:Menala prati par stranih klubova i on će vjerovatno otići,sad je pitanje, šta mislite koliko bi za njega mogli dobit odštetu?
EKONNP
-
brigsiroki
- Kontakt:
€ura nadam seskripar96 je napisao/la:500 000 bi bilo super. Realnija opcija je negdje oko 200brigsiroki je napisao/la:Menala prati par stranih klubova i on će vjerovatno otići,sad je pitanje, šta mislite koliko bi za njega mogli dobit odštetu?
Re: RE: Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Dzaba se nadas[emoji23]brigsiroki je napisao/la:€ura nadam se [emoji38]skripar96 je napisao/la:500 000 bi bilo super. Realnija opcija je negdje oko 200brigsiroki je napisao/la:Menala prati par stranih klubova i on će vjerovatno otići,sad je pitanje, šta mislite koliko bi za njega mogli dobit odštetu?
EKONNP
Menalo kako sam ja cuo ima vec jednu ponudu stranog kluba na stolu, cuo sam da bi mogla doci dvoica u obranu(ako Bralic ostane) od toga jedan vrlo vrlo dobar iskusni igrač koji je dobar sa Sablicem..
Da je spoit Slavka i Musu u obranu uff..
Sablić ima dobra poznanstva, također hvalio mi ga je i moj ljubimac od igraca koji je otišao, Šošo mu je odličan prijatelj tako da ja u to polažem najveće nade!
Da je spoit Slavka i Musu u obranu uff..
Sablić ima dobra poznanstva, također hvalio mi ga je i moj ljubimac od igraca koji je otišao, Šošo mu je odličan prijatelj tako da ja u to polažem najveće nade!
- Evolve
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.