FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nisam ja dzaba srao ovdje da je Ivan pogan od covjeka.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Sta bi sa Lendricem, zakasnih na gol?
- MocMahale444
Dobro prebiti ono kefat ga desnicom. Svaka cast Slavko sto si izbacio **** ustaškog.
Baci sveti dres
Gube pitari hahahahahahahahah.
Baci sveti dres

Gube pitari hahahahahahahahah.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sta ovo bi sa Lendricem?
Picko jedna, picko nad pickama sve ti maloumno na gomilu. Volio sam te drama ali nakon ovoga bih te volio sresti samo u facu da te pljunem sugo sugava!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Lendric nije svjestan sta je uradio.
Vi htjeli titulu? Ni**a PLEASE!

- MocMahale444
Normalno da nije. Sram ga bilo kad se ponaša ko faca neka, treba ga tako satrat.Alipasino je napisao/la:Lendric nije svjestan sta je uradio.
- MocMahale444
**** vas lopta sugava, pišam se na vas placenike i prodane picketine.
- MocMahale444
Kreten i 8 šansi, mekinjašu jadni mrš iz Zelje muflone.
Neka nam se smiju s rqzlogom. Hajde gdje su sad slavkini advokati. Hajde gdje psovanje Amaru.
Neka nam se smiju s rqzlogom. Hajde gdje su sad slavkini advokati. Hajde gdje psovanje Amaru.
Ja ne znam sta je ova raja radila na stadionu.. bolje se mi zabavimo na terminu. Kakve picke jos im pjevaju s juga trebali su ih lincovati. Dobro rece Petrovic nonsalantno propustili titulu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- MocMahale444
Gdje su sad svi pametnjakovici, hajde mufloni.
Hajde izlijini brabonjci trebalo vam svima. Miševi jedni menadzerski sto ovdje sole pamet.
Hajde izlijini brabonjci trebalo vam svima. Miševi jedni menadzerski sto ovdje sole pamet.
Sta je fazon sad sa Lendricem bio?
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Kad je dao gol pokazao srednji prst prema sjeveruterrorist je napisao/la:Sta je fazon sad sa Lendricem bio?
- plavousrcu
- Kontakt:
Nista, cestitati Zrinjskom i krenuti dalje. Napraviti analizu kvalitetnu i vidjeti gdje smo zglajzali. Drugu godinu uzastopno ciljevi nisu ostvareni, znaci da negdje dobro steka. Gdje i zasto predpostavljam, ali samo sam navijac i neka Uprava donese odluku. Mislim da bi svi zajedno trebali imati vise samokriticnosti.
Prozivali ga prije toga ili iz cista mira ?BijelaCokolada je napisao/la:Kad je dao gol pokazao srednji prst prema sjeveruterrorist je napisao/la:Sta je fazon sad sa Lendricem bio?
-
- Kontakt:
Slavko Petrović ne zna da li će 12. juna odraditi prvi trening Željezničara za narednu sezonu, glavni je zaključak održane press konferencije poslije utakmice sa Radnikom.
“Ne bih o tome želio da govorim, ja ne znam da li ostajem, to će se saznati u narednih par dana, Uprava ima detaljan plan na koje igrače se računa i moje želje, to će se usaglašaviti u narednih par dana”, Petrovićev je odgovor na pitanje da li je ovo bio oproštajni meč za neke igrače Plavih.
“Imali smo protivnika koji je bio maksimalno motivisan, pokušao je sve, cilj je bio da se oprostimo sa pobjedom, to smo i napravili, ovo gledaoca što je bilo danas to su iskusni gledaoci, a određene grupice koje lebde u vazduhu vide u svemu negativno, nadam se da će se to sve smiriti zbog svih koji rade u klubu”, dodao je Petrović.
“Svi znaju da smo gubitkom titule gubitnici, ali ne može se osporiti da je ova ekipa u 26 utakmica osvojila 56 bodova te postigla najviše i primila najamnje golova, ali to je sve prošlost, to izgleda nikoga ne interesuje, ostalo je da Uprava podnese svoje zahtjeve, da se uđe u prelazni rok jer za mjesec dana počinju kvalifikacije za Evropa ligu”, Petrovićev je komentar o samoj sezoni.
O Lendriću? "Ostao sam bez komentara. Lendriću je klub puno puta progledao kroz prste. Nije korektno od strane nekih navijača da ga vrijeđaju, još je manje korektno kako se on ponašao. Morao je da šuti".
“Ne bih o tome želio da govorim, ja ne znam da li ostajem, to će se saznati u narednih par dana, Uprava ima detaljan plan na koje igrače se računa i moje želje, to će se usaglašaviti u narednih par dana”, Petrovićev je odgovor na pitanje da li je ovo bio oproštajni meč za neke igrače Plavih.
“Imali smo protivnika koji je bio maksimalno motivisan, pokušao je sve, cilj je bio da se oprostimo sa pobjedom, to smo i napravili, ovo gledaoca što je bilo danas to su iskusni gledaoci, a određene grupice koje lebde u vazduhu vide u svemu negativno, nadam se da će se to sve smiriti zbog svih koji rade u klubu”, dodao je Petrović.
“Svi znaju da smo gubitkom titule gubitnici, ali ne može se osporiti da je ova ekipa u 26 utakmica osvojila 56 bodova te postigla najviše i primila najamnje golova, ali to je sve prošlost, to izgleda nikoga ne interesuje, ostalo je da Uprava podnese svoje zahtjeve, da se uđe u prelazni rok jer za mjesec dana počinju kvalifikacije za Evropa ligu”, Petrovićev je komentar o samoj sezoni.
O Lendriću? "Ostao sam bez komentara. Lendriću je klub puno puta progledao kroz prste. Nije korektno od strane nekih navijača da ga vrijeđaju, još je manje korektno kako se on ponašao. Morao je da šuti".
@Nea Jesi ti digao ono na istoku

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
-
- Kontakt:
Kad sam prije par dana loše govorio o cijeloj situaciji, barem 5 forumaša mi je psovalo majku. Pitanje je koliko treba imati ulizivačkih, nekritičkih postova da se može reći nešto objektivno ? P.S. se.rem se u usta pljuvačima AMARA OSIMA i ovim koji su čoravi pored očiju ili su za cvaju prodali obraz.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, b00t, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Levin, mavi, Napaceni87, Riziko, sassari i 115 gostiju.