PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
psuju covjeku mayku ustasku samo zato sto se zove ivan..spavas li mirno osime? 

- JackTheStripper
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo klub carsije, Zeljeznicar klub Bosnjaka fasista iz Istocne Bosne.
Kako te nije stid i sramota?

Mene zaboli neka stvar i za Želju i za Slobodu i za Sarajevo. Nije dovoljno to što su i kup i pvenstvo uzeli oni koji Bošnjake očima ne mogu a najradije bi dovršili ono što su pokušali (tzv "hercegbosna" s pratećim "europskim vrijednosnim sadržajem"), sada se i mi Bošnjaci trebamo međusobno klati. Smiju nam se, i trebaju kada smo glupi i kada nikada ne izvlačimo pouke. A oni svi unisono složni. Samo glupi Bošnjak još uvijek naivno fura neko kozmopolitanerstvo i merhametluk na štetu svoju.
Dosta je više, ramazan je i ne želim više kvariti abdest.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
I cestitke Slobodi na drvenoj medalji!Eisenbahner1921 je napisao/la:Selam za navijace najnetrofejnijeg kluba, koga ocekujete u Europi !?
Cestitke komsijama na bronzanoj medalji !
Spava li mirno kamatar? Je li ovo prestao dijeliti pare po jugu?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Balavac jedan nisam ja ovdje javio da postim da bi iko znao nego da se ne bih opsovao slucajno tokom rasprave shvatas ?, hvala ti allah da ce da ukabuli naravno , a ne peglam ja ovdje kako vidim da ti samo peglas i bgt da zavrsimo ovdje ja i ti bilo kakvu diskusiju ! Zivio ti meniMocMahale444 je napisao/la:Jer je Hrvat? Nemoj ba lagati plz i reci ovom sto posti neka nam je javio da posti. Aferim Allah mu ukabulio i neka prestane peglati.joker90 je napisao/la:Oni psuju Bosnu, vi danas psujete momku majku ustašku jer je Hrvat. Koja je razlika između vas i njih?MocMahale444 je napisao/la: Izgubili od rupe i zavrsili 3, ovo radovanje je zbog ustasa. Istih onih koji psuju Bosnu i ljiljane.
Haram im bilo sve.

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 28 maj 2017, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
- MocMahale444
Ovo je trol a ne kao ristin maći.TobeYarabi je napisao/la:psuju covjeku mayku ustasku samo zato sto se zove ivan..spavas li mirno osime?
Lendra zasluzio seftu da se zove Irmel a ne Ivan.
Kakvu diskusiju skudija idi lepšaj ba dosadan si.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- escobarpablo
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Memara je napisao/la:Lakoste je napisao/la:
[emoji38]

Bahati, bahati željkan

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Na laži ovaj napaceni narodTobeYarabi je napisao/la:psuju covjeku mayku ustasku samo zato sto se zove ivan..spavas li mirno osime?

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma opusti se, svi smo mi ovdje patriote i zivot bi dali za BIH.JackTheStripper je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo klub carsije, Zeljeznicar klub Bosnjaka fasista iz Istocne Bosne.
Kako te nije stid i sramota?A zaboravio sam, za tuzlansku srbaliyu je to normalno. Ne kaže se badava da je Tuzlacima srbofilija bolest najmilija. Ovi iz istočne Bosne su krvarenjem platili komunističku zabludu. Ja se Bogu molim da Tuzlaci ne plate istu cijenu. A mogli su. No tu je bila istočna Bosna bila da odbije nasrtaje na Tuzlu.
Mene zaboli neka stvar i za Želju i za Slobodu i za Sarajevo. Nije dovoljno to što su i kup i pvenstvo uzeli oni koji Bošnjake očima ne mogu a najradije bi dovršili ono što su pokušali (tzv "hercegbosna" s pratećim "europskim vrijednosnim sadržajem"), sada se i mi Bošnjaci trebamo međusobno klati. Smiju nam se, i trebaju kada smo glupi i kada nikada ne izvlačimo pouke. A oni svi unisono složni. Samo glupi Bošnjak još uvijek naivno fura neko kozmopolitanerstvo i merhametluk na štetu svoju.

Ovo u sportu je druga stvar, samo sport i rivalstva.
Tuzla se odbranila 15 Maja 1992 i jedini koji su branili TZ od nasrataja su ljudi iz Kalesije. Tako da **** te onaj ko ti tako objasni, Ist Bosna je prvom prilikom zapalila za Švecku. Poneki se zajebo pa uzeo oružje. Da ne bi rata ne bi ti seljačino asfalta i struje vidio.JackTheStripper je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo klub carsije, Zeljeznicar klub Bosnjaka fasista iz Istocne Bosne.
Kako te nije stid i sramota?A zaboravio sam, za tuzlansku srbaliyu je to normalno. Ne kaže se badava da je Tuzlacima srbofilija bolest najmilija. Ovi iz istočne Bosne su krvarenjem platili komunističku zabludu. Ja se Bogu molim da Tuzlaci ne plate istu cijenu. A mogli su. No tu je bila istočna Bosna bila da odbije nasrtaje na Tuzlu.
.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Hoces da postavim sliku tvog posta kada si, poslije utakmice Slobode i Sarajeva istim tim Sarajlijama napisao da je steta sto ih Radovan nije sve pobio?tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo klub carsije, Zeljeznicar klub Bosnjaka fasista iz Istocne Bosne.
Nas briga, svakako smo iz Istocne Bosne.

Zeljeznicar opet ostao bez pehara. Kada bi se Sloboda ugasila sutra, trebalo bi mu bar jos devedeset i dvije godine da je sustigne. Fascinantan podatak !
Životni saputnik! 1921
- TobeYarabi
- Kontakt:
JackTheStripper je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo klub carsije, Zeljeznicar klub Bosnjaka fasista iz Istocne Bosne.
Kako vratiti ovolike milione uložene u osvajanje titule. To najbolje zna Hadžikamatarević.
SRETAN BROJ - 1725
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
joker90 je napisao/la:Spava li mirno kamatar? Je li ovo prestao dijeliti pare po jugu?![]()

Prisjetimo se sta je bilo u prvom kolu LZP...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- escobarpablo
- Kontakt:
Ne shvataj ovu izdrkotinu Jacka ozbiljno, živ biotuzlak1987 je napisao/la:Ma opusti se, svi smo mi ovdje patriote i zivot bi dali za BIH.JackTheStripper je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo klub carsije, Zeljeznicar klub Bosnjaka fasista iz Istocne Bosne.
Dosta je više, ramazan je i ne želim više kvariti abdest.![]()
Ovo u sportu je druga stvar, samo sport i rivalstva.

FK Sarajevo 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbaler Zrinjskog
Kukoč: Lendriću, spavaš li mirno?

Kukoč: Lendriću, spavaš li mirno?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koji ste na tabeli, o vi navijači bh Dinama?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- sarajevo46
- Kontakt:
Treći, zašto?Rokoko87 je napisao/la:Koji ste na tabeli, o vi navijači bh Dinama?
Hahaha ha joj udjoh na Želji pdf kad tamo Mancini samo se tamo zove ljoze, hahaha isti lik nabrijan negativom, oduvijek sam sumnjao da je zeljovac

Jos jedan Ivan odlazi u legendu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače