starimo
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Serie A
Odlaze legende, ove sezone previse: Terry, Totti, Xabi, Lahm.. a golove su poceli zabijati nulta godista
starimo
starimo
Don't believe the hype.
- IlCapitano
- Kontakt:
HankMoody je napisao/la:arelinho je napisao/la:Trebali su ga otjerati kao vi Del Piera.L'Avvocato je napisao/la:Prave ljudi feštu za oproštaj. Jarane obiđi jedan krug, pozdravi navijače i doviđenja.
A cirkusa majko mila.![]()
![]()
Da, otjerali.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Svaka cast Tottiju a i Romi koji su imali 25x godina saradnje.
Steta sto nije bilo vise titula, al tesko je to i osvojiti jer ne kupuju svi titule
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Steta sto nije bilo vise titula, al tesko je to i osvojiti jer ne kupuju svi titule
Da je Totti potajno navijač juveta imao bi 2 scudetta vise
- L'Avvocato
- Kontakt:
Wtfarelinho je napisao/la:
Trebali su ga otjerati kao vi Del Piera.![]()
I na ovim forumima svako ima pravo lupetati kako mu je volja. Idi edukuj se.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Re: RE: Re: Serie A
L'Avvocato je napisao/la:Wtfarelinho je napisao/la:
Trebali su ga otjerati kao vi Del Piera.![]()
![]()
I na ovim forumima svako ima pravo lupetati kako mu je volja. Idi edukuj se.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
del piero jeste otjeran iz juvea, on je zelio produziti ugovor ali mu uprava nije htjela ponuditi novi
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
pa htio je i toti da igra jos sezoonu pa mu nisu dali, je li to znaci da su ga otjerali?zamorano1plus8 je napisao/la:del piero jeste otjeran iz juvea, on je zelio produziti ugovor ali mu uprava nije htjela ponuditi novi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne, Conte ga nije htio, uprava nije imala ništa s tim. Vidi se i na videu gore, sa svima se pozdravio, Contea nije htio ni pogledati.zamorano1plus8 je napisao/la:del piero jeste otjeran iz juvea, on je zelio produziti ugovor ali mu uprava nije htjela ponuditi novi
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- zamorano1plus8
- Kontakt:
otkud ti to....pogledaj izjave zadnjih sedmica, svi izjavljivali da ce samo od tottia zavisiti njegov ostanak u klubu....istina je da ga spaleti ne gotivi, ali spaleti je vec bivsi trener romePantelija je napisao/la:pa htio je i toti da igra jos sezoonu pa mu nisu dali, je li to znaci da su ga otjerali?zamorano1plus8 je napisao/la:del piero jeste otjeran iz juvea, on je zelio produziti ugovor ali mu uprava nije htjela ponuditi novi
Ja koliko sam pratio njegove izjave i nekih ljudi oko njega da on jos je htio da igra ali..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Eno i Del Piera otjerali
Em nam losa koreografija em DP oćeralo
Em nam losa koreografija em DP oćeralo
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Del piero je gospodin za razliku od tottia, sigurno da je mogao do 40e ko totti da nabija statistiku ulazeći 2-3min po utakmici ali je znao da je vrijeme da ode i proba nešto novo.
Učinio je pravu stvar i za sebe i za klub.
Ko gospodin se oprostio sa titulom koju je donio golom protiv lazia, treba znati otići kad si na vrhu.
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Ko gospodin se oprostio sa titulom koju je donio golom protiv lazia, treba znati otići kad si na vrhu.
#ALLEGRIOUT
- zamorano1plus8
- Kontakt:
JuventinoVero je napisao/la:Del piero je gospodin za razliku od tottia, sigurno da je mogao do 40e ko totti da nabija statistiku ulazeći 2-3min po utakmici ali je znao da je vrijeme da ode i proba nešto novo.
- invincible1921
- Kontakt:
Zašto bi Juventus radio oproštaj za legendu Padove?arelinho je napisao/la:Trebali su ga otjerati kao vi Del Piera.L'Avvocato je napisao/la:Prave ljudi feštu za oproštaj. Jarane obiđi jedan krug, pozdravi navijače i doviđenja.
A cirkusa majko mila.![]()
Ne bih da omalovazam del piera jer ga cijenim, ali post ovog juventina je retardiran da se grubo izrazim i iz njega izbija neka primitivna ljubomora. Del piero se nije oprostio na nacin kako ti pises. Del piero je otjeran iz juventusa, to je bila odluka kluba. Dobra ili losa neka svako procjeni. Del piero je nudio da igra dzaba, ali to nije prihvaceno. Trebao bi bolje poznavati situaciju oko tog s obzirom da navijas za taj klub.
A sto se tice tottija on je proslu godinu dao mnoge kljucne golove i igrao znacajnu ulogu, a godinu prije toga je bio kljucna karika kao i svake godine prije. Tek ove sezone on je kako se kaze nabijao statistiku po broju nastupa. Prije toga ne, on je novi ugovor zaradio da kazem krvavavo tako sto je davao kljucne golove kad god je igrao. Analiziraj malo prije nego lupis.
Prema tome, poklopi se ako bar na danasnji dan nemas respekta i pametnih rijeci za takvu legendu. Zasto ti del piera trpas i pravis nekakve paralele sa tottijem? Za to nema ama bas nikakve potrebe. Izgleda da dusmani kad ne bi na usta, progovorili bi na supak..kako nas narod kaze.
A sto se tice tottija on je proslu godinu dao mnoge kljucne golove i igrao znacajnu ulogu, a godinu prije toga je bio kljucna karika kao i svake godine prije. Tek ove sezone on je kako se kaze nabijao statistiku po broju nastupa. Prije toga ne, on je novi ugovor zaradio da kazem krvavavo tako sto je davao kljucne golove kad god je igrao. Analiziraj malo prije nego lupis.
Prema tome, poklopi se ako bar na danasnji dan nemas respekta i pametnih rijeci za takvu legendu. Zasto ti del piera trpas i pravis nekakve paralele sa tottijem? Za to nema ama bas nikakve potrebe. Izgleda da dusmani kad ne bi na usta, progovorili bi na supak..kako nas narod kaze.
Zadnja izmjena: blowfish, dana/u 28 maj 2017, 22:25, ukupno mijenjano 3 puta.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
U svakom slucaju Roma je ispostovala Tottija mnogo više nego Juve Del Piera.
Nece ovu privilegiju dobiti niko barem dok smo mi živi.
Del Piero je nazalost imao dosta mrlja sa Juveom, kad se sjetim samo Serie B dok je igrao i na kraju ga otjerali nazalost.
Nece ovu privilegiju dobiti niko barem dok smo mi živi.
Del Piero je nazalost imao dosta mrlja sa Juveom, kad se sjetim samo Serie B dok je igrao i na kraju ga otjerali nazalost.
Jest...Alex se oprostio titulom , a ovaj uramljenim dresom....Zivot ide dalje Juve osvaja i poslije Alexa , a sta ce Roma poslije Tottia , on im je bio najveci uspjeh kluba....sta sad...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.