i jedan i drugi vozac su OK

https://streamable.com/wwvyy
@darker suti, vise se ja znojim od njega
ima dobre sanse za pobjedu
Moderator/ica: rio_Ferdy88

Čuvaj zdravlje yebo te Alonso.miki_92 je napisao/la:@darker suti, vise se ja znojim od njega![]()
ima dobre sanse za pobjedu

ti si krivdarker10 je napisao/la:Prvi i jos sedamdesetak krugova do krajamiki_92 je napisao/la:Alonso odlican na Indyu za sad, komentatori ABC-ja sipaju hvalospjeve na njegov racunSamo da izdura haha
"I'm hearing there might be a chance for Perez to go to Ferrari next year" - Mark Webber
Toni Vilander claiming Kimi's engineer was furious after the race and mentions some of the crew were unhappy with how things turned out.
#Kimi7: 'If you have no confidence in your team it gets really complicated. As a driver I can also stop the car but I trust them'
7.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Koju je poziciju Alonso drzao, prije kvara ?
Ma nisu ono namjerno odradili,vjerovatno je sticaj okolnosti,jer je i botas u to vrijeme takodjer otisao u box sto znaci da je to bila logicna taktika,jer ne bi mercedes napravio istu gresku da je bilo toliko ocigledno da ce se moci ostvarivati bolja vremena na potrosenim gumama.messilla je napisao/la:Ali da je i Vettel prvi otišao u boks i spletom okolnosti stigao do prvog mjesta, opet bi bilo da ga favoriziraju.
Ma jbga i on naviko na ovo pa mu ne dolazi ko sokmiki_92 je napisao/la:ti si krivdarker10 je napisao/la:Prvi i jos sedamdesetak krugova do krajamiki_92 je napisao/la:Alonso odlican na Indyu za sad, komentatori ABC-ja sipaju hvalospjeve na njegov racunSamo da izdura haha
![]()
kako ima snage da se smije u onom intervju Alonso
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.