Sretan rodjendanmessilla je napisao/la:Mathieu se već oprostio od saigrača.![]()
Hvala momčini na prskanju madridske nejači. Uvijek je dobro igrao protiv njih.![]()
Prebaciti Marlona u 1. tim, potpisati onog Sancheza i to je to
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Sretan rodjendanmessilla je napisao/la:Mathieu se već oprostio od saigrača.![]()
Hvala momčini na prskanju madridske nejači. Uvijek je dobro igrao protiv njih.![]()
Hvala brate.miki_92 je napisao/la:Sretan rodjendan
Prebaciti Marlona u 1. tim, potpisati onog Sancheza i to je to
BoixosNois1899 je napisao/la:Jao zamislite koji bi to spektakl bio da sutra objave kako je Unzue novi trenerRekao bih šlag na tortu od strane uprave

Ajde Pique odma u penziju i mijenjaj štakoraGerard Pique se po završetku sinoćnjeg finala Kupa kralja nije vratio u Barcelonu s ostatkom tima, već je ostao u Madridu odakle će otputovati u Boston. "Mundo Deportivo" prenosi vijest da Barçin štoper odlazi na prestižni univerzitet Harvard, gdje će pohađati nastavu kako bi stekao master diplomu iz oblasti poslovanja, medija, sporta i zabave.
Koji je to, jel to osamnaesti :kavamessilla je napisao/la:..
Nemam ja tu vrstu sentimentalnosti, a vala ne smatram ni pomenute brojke "brutalnim"......Ono što ja smatram brutalnim je eventualna mogućnost da naredne Subote Real osvoji treću LP u poslednje četri godine i time se i to bukvalno popiša na 10-ogodišnju dominaciju Barse.....e to je brutalno. Zato se uzdam u Juve da to nipošto ne dozvoli a pomenutog Enrikea direktno smatram odgovornim zbog toga...leorey je napisao/la:Ali hoce li biti uspjesan kao Lucho ? Tesko. Ono gore su brutalne brojke.
Pa nije samo Enrique kriv sto Rejal igra opet finale. Rejal je posteno nakantao protivnike ove sezone. I to jake protivnike ovaj put. A tako lose su igrali svu sezonu..jednostavno shvatili su zadnje utakmice ozbiljnije od nas i to je to.parangal je napisao/la:Nemam ja tu vrstu sentimentalnosti, a vala ne smatram ni pomenute brojke "brutalnim"......Ono što ja smatram brutalnim je eventualna mogućnost da naredne Subote Real osvoji treću LP u poslednje četri godine i time se i to bukvalno popiša na 10-ogodišnju dominaciju Barse.....e to je brutalno. Zato se uzdam u Juve da to nipošto ne dozvoli a pomenutog Enrikea direktno smatram odgovornim zbog toga...leorey je napisao/la:Ali hoce li biti uspjesan kao Lucho ? Tesko. Ono gore su brutalne brojke.
Prema tome......putuj Luise, putuj što dalje od Barse
Ali nije radio lose prve sezone, slozit ces se ? Njegova prva sezona, tek sjeo, dobio 2 nova igraca, Suareza i Rakitica...nasamarali smo sve protivnike kao nikad do tada... od januara do juna nisam strijepio niti u jednoj utakmici 2015 godine, jednostavno si znao da ces dobiti 3-4 razlike...prosetali smo se u LP preko najjacih protivnika...koliko god Guardiolina Barca bila najbolja svih vremena, nikad u Europi nismo bili dominantni kao te 2015 godine. To ne treba zaboraviti.parangal je napisao/la:@leorey, ja to posmatram ovako:
Enrike - sezona 1: LP, Primera, Kup
Enrike - sezona 2: Primera, Kup
Enrike - sezona 3: Kup
Nisu potrebni grafikoni da bi se pokazao toliko očigledan pad i to pre svega što se same igre tiče sve i da zanemarimo rezultate....umesto da raste ( u njegovom slučaju bar približno (koliko toliko) zadrži rezultate iz debitantske sezone) uticaj njegovog rada u klubu je katastrofalan i Barsina igra iz ove sezone je realno najslabija u poslednjih 10 godina. Ponoviću opet, za mene nema dileme....Enrike je radio loše, veoma loše i svom nasledniku ostavlja dosta posla i što je najvažnije pogubljeni identitet igre.....uprava je tek priča za sebe ali ne bih ovom prilikom o njoj.
Blejzer10 je napisao/la:Enrique nam je drag ali je daleko od dobrog trenera. Smiješno ga je porediti po trofejima s nekim tamo ranijim jer oni nisu imali Messija.
činjenica je da smo dvaput ispali iz lige prvaka u četvrtfinalu, ove godine zamalo u osmini finala. Jednu ligu smo izgubili od Madrida koji se uozbiljiio tek pred kraj sezone, a prošlu ligu zamalo ispustili kad nam je forma drastično pala u najbitnijem dijelu sezonu. Čija je to greška ako ne trenerova?
Poniženi smo i nadigrani ogroman broj puta posljednje dvije sezone: od Athletica 4-0, Celte 4-1, PSG 4-0, Juve 3-0. Enrique nije imao balansiran tim ove sezone, istina, ali dobar trener bi pokušao to zamaskirati, mijenjao bi taktiku, pristup. Barca nije imala nikakve taktike ove godine, DOSLOVNO! Enrique pročita sastav, ovi izađu i nadaju se da će neko naprijed nešto učiniti sam od sebe. Da Messi nije odigrao jednu od najboljih sezona, pitanje je da li bi obezbjedili ligu prvaka. Izašlo je nedavno na goal.com da je direktno zaslužan za 22 boda. Još uz nedostatak taktike je Enrique rotirao do iznemoglosti, i onda ti izađe ekipa protiv PSGa i Juventusa i izgleda kao da je maraton trčala to jutro. Pa zamislite da neki provjeren dobar trener ima MSN. Jel stvarno mislite da bi osvojio manje od Enriquea u ove 3 sezone?
Arda Turan is leaving Barcelona this summer, he will either go to China or the Premier League (@gerardromero)

Mogli bi im Dignea uvalitMokes je napisao/la:Ima li interesa Intera i Milana, od njih bi se dalo izvuci love
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.