joker90 je napisao/la:Prati li neko oproštaj Totti-a? Kakva jeza jbt, ovako ćemo mi našeg Saju za par godina!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Uzmem li Hebibov fulacu tramvaj pa umjesto na Carsiju otici do IlidzePantelija je napisao/la:BordoBolesnik je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Pantelija osvojio sezonsku i dres, BordoBolesnik osvojio dres, tačno prognozirali 59 bodova za kraj sezone.![]()
![]()
hebo te zivot nemas ciji dres uzeti, sve taraba do tarabe hahahaha
PS vezano za Tottija, svaka cast ko je izrdzao a da suzu nije pustio
Kao poklon poklonit mu jednu veliku tortu na deset spratova , da ne propadne poslije, pa da prica da je u Sarajevu jeo viršle samo ko onomad nekad u bolje dobajoker90 je napisao/la:Prati li neko oproštaj Totti-a? Kakva jeza jbt, ovako ćemo mi našeg Saju za par godina!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
TobeYarabi je napisao/la:uzmi saidov, da mores nositi i na godinuPantelija je napisao/la:hebo te zivot nemas ciji dres uzeti, sve taraba do tarabe hahahaha
Toti ... nemam sta reci, krenu suza iako ne gotivim nesto ni njega ni romu ali gigant je gigant...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel i dalje dupla kruna u igri?
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nema ba gorih navijaca od nas pitara, kad su nam igraci bili na virslama nismo bili zadovoljni, presli sa virsli na kolace i opet nismo zadovoljni, znas ti nas, yebo ti nas. Puna podrska Saidu, samo naprijed majstore, pravi navijaci su uz tebe, danasnja utakmica je dokaz da mozes i bez obje noge prepisati ovu ligu a pljuvace poslat po hiljaditi put na aparate. Sta ce tek da bude sljedece sezone..
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Izlaze ti naši igrači, kad će pola tribine "ko im je ovaj bucko". Jednom pogađajte na koga su mislili...
Onaj Said je izgleda trenirao samo dizanje kašike. Pa lik potrčati ne može. Povuče loptu pet metara, prokuha ko Golf 2 uz Komar u julu.
Bili su Puzi i Stojčev na tribinama. Šta bih dao da opet makar Stojčev zaigra u klubu. Sve u svemu, solidno. Nije bilo puno prvotimaca. Said i Ahmet su fakat dva igrača manje na terenu.
Onaj Said je izgleda trenirao samo dizanje kašike. Pa lik potrčati ne može. Povuče loptu pet metara, prokuha ko Golf 2 uz Komar u julu.
Bili su Puzi i Stojčev na tribinama. Šta bih dao da opet makar Stojčev zaigra u klubu. Sve u svemu, solidno. Nije bilo puno prvotimaca. Said i Ahmet su fakat dva igrača manje na terenu.
To bi bilo to za ovu sezonu. Sada idemo nagadjati ko je na aerodromu i ko ce potpisati. Jedno drugom smo bili sve prva ljubav, sreca i proljece sada proslo je NEMA TITULEEEEEE
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
Mi satro najveci, najorganizovaniji i sta sve ne, a Zrinjski 3 titule u 4 godine. Kao da oni imaju vlasnika milijardera, ali nejse, siroka je to tema. Vidim spominju se Bilbija, Todor pa Stojcev i Puzi, a sve i jednog smo tjerali, ali to je taj nas pitarluk. Utakmicu nisam gledao jer sam na poslu, ali mala zamjerka strucnom stabu zbog ovih akademaca estonca i Lelica, sve je to trebalo od prve minute danas poceti jer i onako nismo nizasta igrali. I stvarno do kada nas misle budalama praviti sa ovim Saidom, dobro ovaj momak napisa, njega ne boli nista sem qrca i za nama i za Sarajevom.
Mladi stoper FK Sarajevo, Marko Mihojević, karijeru će nastaviti u Italiji. Klub finalizira posljednje detalje oko transfera ovog mladog reprezentativca BiH u novu sredinu. Ime novog kluba nam nije poznato.
?
?
Amer Dupovac!
FK Sarajevo Balkan i njihove nebuloze. Pisalo se već na ovom forumu o njihovim lažima. Ja im ne bih vjerovao ni da napišu da Dulji ističe ugovor na kraju sezone.Rahma je napisao/la:Mladi stoper FK Sarajevo, Marko Mihojević, karijeru će nastaviti u Italiji. Klub finalizira posljednje detalje oko transfera ovog mladog reprezentativca BiH u novu sredinu. Ime novog kluba nam nije poznato.
?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
To si kopirao sa one levatske fb stranice FK Sarajevo - Balkan?Rahma je napisao/la:Mladi stoper FK Sarajevo, Marko Mihojević, karijeru će nastaviti u Italiji. Klub finalizira posljednje detalje oko transfera ovog mladog reprezentativca BiH u novu sredinu. Ime novog kluba nam nije poznato.
?
Sve i da jest istina, ako su solidne pare u pitanju - ja sam ZA ali pod USLOVOM da se veliki dio tih para uloži u kvalitetna pojačanja koja su nam prijeko potrebna.
A moze biti, u pravu ste. I ja povjerujem na svakuSiouxLukavac je napisao/la:To si kopirao sa one levatske fb stranice FK Sarajevo - Balkan?Rahma je napisao/la:Mladi stoper FK Sarajevo, Marko Mihojević, karijeru će nastaviti u Italiji. Klub finalizira posljednje detalje oko transfera ovog mladog reprezentativca BiH u novu sredinu. Ime novog kluba nam nije poznato.
?
Sve i da jest istina, ako su solidne pare u pitanju - ja sam ZA ali pod USLOVOM da se veliki dio tih para uloži u kvalitetna pojačanja koja su nam prijeko potrebna.
Ali opet, velike su sanse da nas Mihojevic napusti.
Amer Dupovac!
Ova sezona je neuspjesna i ne smije zadovoljiti nijednog navijaca.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma kako nije, dobili smo Saida koji prekucava ligu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Said jedina svijetla tacka ove sezoneFrancescoTotti je napisao/la:Ma kako nije, dobili smo Saida koji prekucava ligu.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
-
insegnante
- Kontakt:
Gdje ce zadovoljiti, druga sezona bez ikakvog trofeja. Klub koji ima najbrojniju publiku, sanirane dugove, trening kamp/akademiju i vlasnika milijardera i opet pogledom ispracas dva kupa i dva prvenstva.
- bordoakapitar
Kad bi mogao procuriti izgled Saidovog grudnjaka za sljedecu sezonu?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, mnon46, OzmoodPinglewood, propoklopac, skoJaa, teamnorth1989 i 90 gostiju.